Arkadaslar ben lise ogrencisiyim. Gittigim lisede cok arkadasim yok pek anlasamiyorum insanlarla. Ve okul disi hayatimda da arkadasim yok 7/24 evde oturuyorum ve mesajlasabildigim arkadasim falan da yok. Okuldaki herkesin arkadaslari oldugu icin ben de kendime arkadas uydurdum ve herkese anlattim hoslandigim cocuk falan uydurdum. Hatta bi kere onunla opustugumuzu soyledim. Nereli oldugum hakkinda falan da yalan soyledim. Yazin tatile gittigim yerler falan surekli bu tarz seyler hakkinda yalan soyluyorum ve bunlar bazen karsima cikiyo. Okuldaki insanlar tarafindan dislanmamak icin surekli yaln soylemeye basladim. Kurtulamiyorum. Asiri pismanim. Onceki yalanlarimi nasil duzeltecegimi bilmiyorum. Bu insanlarla uzun bi sure daha beraber olucam ve bu yalanlarimla beni vurabileceklerinden dolayi korkuyorum. Yapmadigim cogu seyi yaptim diye soyledim. Ve bazilari kotu seylerdi (sigara, alkol gibi) Bunlardan nasil kurtulabilirim lutfen yardim edin.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her yalan bir gün ortaya çıkar ve etrafında insna kalmaz söylememeye çalış bir şekilde kendini frenle
bundan sonra asla soylemicem zaten de eskilerinden nasil kurtulucam hicbir fikrim yok asiri pismanim okulda kucuk dusmekten korkuyorum
Umarım ortaya çıkmaz yani söylediğin yalanları bozma ama üstüne ekleme de yapma fazla da üstten uçma birde asla bir konuda yalan söylediğini en yakın arkadaşın bile bilmesin
Ortam yapmak icin sigara icki iciyorum diyen 15 lik sudenin drami
Ya tum okul boyleydi dislanmamak icin soyledim nasil kurtulucam bilmiyorum pismanim zaten bi anlik aptalligima geldi
Bakma öyle dedigime herkes gibi bende o zamanlar öyleydim yasadigim bölge geregi icki olaylari vardi zatende sigaraya sirf senin mantikla baslamistim mesela sen en azindan dedigin seyleri yapmiyosun en azından boş ver Şu an sadece yalanciya ciktigin icin pişman ol dediklerini yapsaydın sacma bisey icin bi ömür zararli aliskanliklarin olucakti
Keşke dışalanıp bir köşede ezikce ölseydin emin ol daha şerefli olurdun
kendinden kucuk bir cocuga ol diyince iyi mi hissettin en azindan hatamin farkina vardim ve senin gibi siber zorbalik yapmiyorum karsinda inanilmaz alingan birisi de olabilirdi ve bu sozler yuzunden intihar da edebilirdi siber zorbaligi cok hafife aliyosunuz haddinize degil oyle klavye basina gecip millete ol yazmak
Bu kadar ağlayacaksan yapmayacaktın kardeşim ne yani yalandan yere nasihat mi verelim
Her geçen gün yalanların ortaya çıkacak rezil olacaksın olacak olanı söylüyoruz diye zorba mı olduk
Hem halka açık soru sormuş hem eleştiri kabul etmiyor ya
Yalanların içinde bogulacaksin. Herkes senin arkandan konuşacak ve dalga geçecek. Ailene kadar gelecek bunlar.
Her şeyden önce bir psikoyatriste gitmeni öneririm
evet sorunlarim oldugunun farkindayim psikiyatriste gidebilecek imkanim olsa giderim zaten ayrica bunu istegim dahilinde yapmiyorum bunun bi hastalik oldugunun farkindayim kurtulmak istiyorum yani sizden once bi milyon kez dusundum bunu