Çok açık yapmış küllü rengi çokmu kattı napti bilmiyorum bu yıkadıkca sarımsı kahve gibi bişey olur mu bidaha ışıltı falan yaptırmam pişman oldum

Çok açık yapmış küllü rengi çokmu kattı napti bilmiyorum bu yıkadıkca sarımsı kahve gibi bişey olur mu bidaha ışıltı falan yaptırmam pişman oldum

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rahmetli anneannemin saçının aynısı bu la jdjdj
Aşko bu ışıltı değil. Kuaförün becerememiş.
Ciddimisin ya bakırlasmazmi yani zamanla bu simdi
Yes, olmamış bu. Aşko kuaförüm bana saçının turuncu kalmaması için saç bakım yağı yerine saç kremi kullan dedi. Bu demek oluyor ki yağ kullanmalısın.
Mesele yağ değilde bu renk grimi kül grimi ne anlamadım dün çok hoş duruyodu fön falanda çekti bugün yıkadım bilmiyorum nolucak
Açık gri, beyazlamış saç gibi duruyor. İstersen bir kutu boya al, güzelce boya.
500 TL verdim ya Allahım ben açık kahve istiyodum bana küllü renk kullandım ben dedi arada mor şampuan al kullan dedi ve cidden dün çok hoştu rengi ya
Bidaha yaptırmam bişey hayatta ailem çok kizicak
Küllü sarı yapsaydı ya 🙄
Napti bilmiyorum inan 2 saat bekledim açılması için sonra bişeyler karıştırdı boya kattı bi kaç tane mavimsi renkli bişey kullandı
Sonra yıkadık işte şampuanladi fön çekti dedim şampuan ne kullaniyim almam gerekiyomu bişey mor şampuan alıp kullanabilirsin arada dedi ben zaten onu küllendirdim arada onu kullanırsin ekstra bişey yapmana gerek yok dedi
Fazla küllendirmiş djdjfj
Gerçekten ya ama sanki arada hafif turuncu yansimalarda var bakıra dönsede razıyım ama bu kötü cidden
Umarım döner ya mor şampuan falanda kullanmicam sadece yikicam artık
Saçları çok yıpranmış git elseve yağ al veya düzleştirici elektriklenmesini alan saçın
ne bu saclar kırık içinde
Ya boş ver sen soruma cevap ver
donmez bunlar
Gerçektenmi ya 500 TL verdim ben buna
Napıcam şimdi yikadikca sarilasmazmi ya da bakırlasmazmi abi ya keşke yaptirmasaydim pişman oldim
bak şimdı sna bısey solımmı bn bı degerlendıreyım bunlari ablama bı gısterım guzellık uzmanı kendısi olur mu o sana napcanı soler
selam nasılsın
Doner