Güncellemeler
+1 yıl
Alay edecek illa olur. Herkesin kendine göre fantezisi vardır. Ayak gibi. Benim de fantezim kriterim bu. Bunu da gerçekleştirmek istiyorum. Gerçekleştirmek için her şeyi yaparım her şeyi veririm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Herhangi bi kız da geri çevirmez bu talebini
Yaa gerçekten mi? Şu anda bu mesaja o kadar çok sevindim ki. 😅 Ne yapmalıyım? Nasıl kızlara söyleyebilirim? Nasıl söyleyebilirim? Yani azıcık detay versne çok güzel olur. ☺️
Kankan mankan yok mu onlara söyle ricada bulun
Var da ama kardesim gibiler söyleyemem. Söylesem de nasıl söyleyeceğimi bilmem. Mesela yoldan geçen kıza da söyleyemem. Yanlış anlar. Hani cinsel ilişki için para verenler var ya bende onun gibi sadece bunun için para versem olur mu? Mesela bazı kızlar şakasına yüzüme üflüyorlar. Aşırı derece de hoşuma gidiyor.
Mesela bi erkek arkadaşın sana böyle birley dese sen yapar mıydın? Sadece merak ettiğimden soruyorum.
Yaparım hoşuna gidiyosa
Gerçekten mi 😍 Çok teşekkür ederim. Ne diyeceğimi bilemedim? Hangi şehirdesin?
Çok isterim bunu da senden başka kimseye söylemedim hiç bu zamana kadar
Tatlım ben senin için yaparım demedim yakın bir arkadaşım isterse yaparım dedim sırf bunun için buluşacak değiliz heralde :D
Ya çok özür dilerim kusura bakma lütfen. Yanlış anladım. Gerçekten çok özür dilerim. Kusura bakmadın değil mi? 🥹
Sorun değil 😆
Kendine iyi bak
Peki sen sigara kullanıyor musun