az önce bi anda kendimi çok kötü hissetmeye başladım kafamın içinde tanımadığım sesler bi anda konuşmaya başladı ama ne dediklerini anlamadım daha öncede bi kaç ay önce aynı konuşmalar bağrışma şeklinde olmuştu
şimdi olduğunda konuşmalar bittikten sonra kendimi böyle dünyadan soyutlanmış gibi başka bi boyutta gibi hissettim kısa süre sonra geçti
şuanda da öncesinde de bu olduğunda stres dönemlerimdeydim
psikoloğa gitmek istiyorum ama sgkm yok şu an acaba sorun nedir bilgisi olan ya da aynısını yaşayan var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Psikologa bi git psikolojik olabilir ikinci ihtimal musallat?
ay allah korusun ya musallat falan çok korkarım öyle şeylerden psikoloğa da gitmeyi düşünüyorum ama kötü bişey çıkmaz umarım
Umarım illaki musallat demek değil tabi bi çok belirtisi oluyor sadece bundan dolayı o diyemeyiz sadece yaşamıştım ve benimde bu tarz konuşmalar oluyodu diyebilirim zihnim sürekli meşguldü susmuyodu falan
Ama benim rüyalar falan oluyordu Karaltilar geçiyordu falan etrafımdan seninki psikolojikte olabilirmi
bende uzun zaman sonra ikinci defa oldu işte rüya karartı falan olmadı hiç büyük ihtimal dediğin gibi psikolojiktir anksiyetem var zaten 🥲
Aynen geçmiş olsun ❤️ umarım çabuk atlatırsın
çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun tekrar böyle şeyler yaşamayız inşallah 💗
Teşekkür ederim canım inşallah 🙏 iyi geceler
Kullandığın bişey mi var
yok hiçbişey kullanmıyorum antidepresan vs
Sıkıntı büyük gerçekten gerçeklikten bu kadar uzaklaşacak bir durumda isen lütfen profesyonel destek al sonuçları sıkıntı olabilir. Madde bapımlısı sevgilim bileklerini kesmişti hiç unutamam geçip gitti ortada hiç bişey yokken
çok kötü bi durum geçmiş olsun ama bende o tarz şeyler yok ikinci defa oldu aylar sonra ve o gerçeklikten uzaklaşmada ilk defa oldu bilemiyorum valla
Geçmiş olsun
ne anlamda 🥹
Yanii alaycı anlamda demedim yanlış anlama