Kafayı yemek üzereyim kötü durumdayım lütfen detaylar kısmını okuyun?

Bir çoğunuza saçma gelecek ama elimde olmayan bir şey bu. Sonuçta bende istemezdim böyle biri olmak. Ben aşırı takıntılı ve aşırı korkak biriyim. Ara ara cin takıntım oluyor , bu tür olayları yasayan kişileri musallatli kişileri araştırıyorum yaşanmış hikayeleri okuyorum iyice psikolojimi bozuyorum. 1 hafta falan korku içinde yaşıyorum sonra belli bir süre geçiyor tekrar başlıyor. Ve şu an o takıntılı dönemdeyim kalbimde kötü bir his var ağırlık var korkuyorum , sürekli buradan böyle bir şey yaşamış kişilerin hikayesini okuyorum böyle olunca daha da strese sokuyorum kendimi ve daha da korkuyorum bu sefer karanlık yerlere gidemiyorum tuvalete zar zor gidiyorum hangi odaya gidersem gideyim gölgeleri kontrol ediyorum kendi gölgemden bile korkuyorum kendi gölgemi bile kontrol ediyorum hareket falan ediyorum şekiller yapıyorum gölge bana mi ait diye sürekli kontrol ediyorum ve çok korkuyorum her an bir yerden çıkacaklarmış gibi geliyor. Bir çok kişi bu platformda yaşadığı şeyleri yazmış onların görünüşlerini yazmış hep o şekilde hayal edip şimdi burdan boyle bir şey çıkar mi ki diye gidiyorum her hangi bir odaya yani korkuyla gidiyorum bir şey olsa o an bayılıp kalirim herhalde. Korkarsam onları üstüme çekerim biliyorum ama engel olamıyorum mesela şu an bile bunları yazarken sanki koltuğun arkasında biri varmış hissi oldu ve bir an döndüm arkama çok şükür kimse yok ama öyle bir şey olsa direk kalpten giderim gibi. Çok kötü bir his kalp atışım bile değişiyor kendimi çok kötü hissediyorum elimde değil bu. Ayet-el kürsü okuyorum nas okuyorum fatiha okuyorum ama hala aynı durumdayım ne yapsam bilmiyorum 🥺 benim gibi olan var mı veya önerileriniz var mı

Kafayı yemek üzereyim kötü durumdayım lütfen detaylar kısmını okuyun?