Müslüman ülkede bukadar dinsiz olmasi beni sasirtiyor. Hadi dinsizsin bari saygi duy sus. Ama hakaret vs ediniyor. Avrupadayim ve burada öyle birsey yok. Küfür hakaret nedir? Acilip sacilmak mi modernlik? (KAPALI DEGILIM!!) NEDEN bukadar yabancilara ozeniyor turkiyede? Hep yabanci giibi olmak istiyorlar yok bu normal şu normal. Hersey normal. Yakinda sokakta yiyismekde normal derler. Bunun modernlikle alakasi yok. Edeple var ! Bu son iyi bir son gibi gorunmuyor. Sadece sasiriyorum.
benim sorum : bu niye böyle? BEn hep turkiyedekileri muhafazakar bilirdim. Değilmiş
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yabanci ülkede yasayip neden yabancilara özeniyorsunuz diyen bir arkadasimiz. Ciddi almayin arkadaslar, anlasildigi gibi Türkiye ve dünya hakkinda birsey bilmiyor zaten.
Yine avrupada yasamadigi icin yasiyanlari kiskanan ve hasetlenen bir arkadasimiz. Ciddiye almayin.
Avrupada yasiyorum. Kusura bakmayin
Niçin
Türkiye'de yasiyordum, ülke battigi icin, sadece maddi degil, manevi cöküsde yasadigimiz icin.
Müslüman ülkede yetkililerin haram olan her şeyi yaptığı, yurt dışındaki Hristiyanların ülkemizdeki çoğu Müslümandan daha Müslüman olduğunu düşünürsek bence normal.
Bizde bir laf var:
İmam osurursa cemaat s*çar.
Sen bir ebeveyn olarak evladini Allah'in kanun ve kurallari yerine ne yedigi belirsiz ne manaya geldigi belirsiz kurallar ile buyutmeye calisirsan dinsizde olur saygisizda olur Allah ve Celle unutulur vesayre.
Öncelikle herkes dönüp kendi kalbine baksın ben neyim diye milletin de bu davranışı özenti ve maneviyat eksiklik kaynakli
Cunku dunya şevhetlerı daha tatlı geliyor daha rahat
Ya sonsuz dunya ne olacak
İşte imanla yıkanmamış bir ruhu dunya şevhetlerı doyurmaz
Haklisin
maalesef
Kıyamet alametleri
Dindarlk etkisini yitiriyor
Kapitalist sistem
Avrupalasma
Çünkü Kali Yuga çağındayız.
insan olmak istiyorlar o kadar
Muslumanlar Allah'in koydugu kanun ve kurallara gore yasayanlar insan degillermi?
Araplar cogaldi ya ondandir🤭
Kanka ne diyon ne anlatiyon be sen
cunku onlar daha mutlu
Ama ozenmekle yabanci olunmudor
yabanci olmuyosun zaten mal mısın. herkesin kendi hayati kim nasil isterse oyle yasar sen niye kastin😂