Benim gozlerimden birisi buyuk birisi kucuk fotografimdan da belli cok kotu duruyor mu kendimi toplumdan dislanmis ve cok farkli hissediyorum cok kotu duruyor mu?
Cevabın nedir?
+1 yılNaptın bee... Taktığın şeye bak. Kendini dışlanmış hissetmen çok saçma bir kere. Sahip olduğun şeyleri say desem: ağzın burnun kaşın gözün saçın vs. maddi yönlerin + konuşma tarzın düşüncelerin çekiciliğin karakterin vs. manevi yönlerin. Bunları saymaya kalksan gözlerinin yüzlerce şeyden sadece biri olduğunu göreceksin. Ve eğer biri sana bu konuda laf ediyorsa hemen o kişiyi hayatından çıkar ve buna da bir kayıp olarak bakma, kazanç olarak bak. Bu konuda seninle çok şey konuşurdum da yazmaya üşeniyorum uzun ve derin mevzular bunlar.
Özet olarak: Bundan rahatsız olmayı bir an önce bırak ve bir daha bu konuyu bir sorun/problem olarak gündemine alma.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
gülümsemen harika. dikkatini ve sözlerini bu yönde kullananlardan uzak dur derim. ayrıca kendin çok rahatsız oluyorsan basit bir estetik.
11 Yorumla
+1 yılBenim İngilizce hocasının gözünün biri seninkinden daha da kısık ve gözü kayıyor. Ama adam kendini o kadar sevmiş ki dersine girdiğimde gülmediğim 1 saniye yok. Sen de kendini dış görünüşten çok fikir ve huy olarak değerlendir ve o güzel gülümsemeni yüzünden eksik etme.. gerisi teferruat
12 Yorumla- +1 yıl
ne demek canıım :))
+1 yılYuh naptin ya. Niye dislanasin ki toplumdan. Benim de var ayni sorunum bu kadar belirgin degil ama yine fotolarda falan belli oluyo yani. Hic de kendimi dislanmis hissetmiyorum ne var yani.
12 Yorumla- +1 yıl
Ayy insanlar dengesiz. Oyle yapanlara de ki. dur bende senin gibi yapmaya calisiim bakiim senin kadar beyinsiz olabiliyo muyum de.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
59Cevap
tatlım gerçekten hiç kötü durmuyor. Hatta ben fark bile edemedim. Sen söylediğin için özellikle aradım. Ki fark edilse bile asla kötü görünmüyor. Güzel yüzün her zaman güler umarım :)
11 Yorumlaneden dislanasin ki rahat ol bak en buyuk cesaretii gostermissin buraya koyarak gerisi onemsiz.. kimin ne dedigi ne dusundugunu umursama..
12 YorumlaSelam,
Insanları diğer insanlardan ayıran özelliğe sahip olması bence hoş, ve hiç kimsenin gözleri eşit değildir11 YorumlaDiğer konusunda 865 cevap paylaştı. sana öyle geliyor canım evet biraz küçük ama bu toplumdan dışlanmana sebep değil kendi kendini dışlama bence gayet guzelsin
11 YorumlaBendede öyle oluyor hatta gülünce gözlerim çok kısılır ama bir günden bir güne kendimi toplumdan dışlanmış hissetmedim çok şükür. :D
14 Yorumla- Diğer konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gözün küçük değil göz kapağı düşüklüğü var sende eğer doktorlara danismadiysan bence. problem bu. Ameliyat ile geçebiliyor
11 Yorumla tek kolu olmayan bir arkadaşım var sabah uyandığımda kolum uzasa alışamam l*n diyor kendiyle barışık güzel düşün ve boşver hatta toplumu sen dışla :)
32 Yorumla
+1 yılsenden hoşlanan birinin gözlerine bakması için mükemmel bir neden :)
11 Yorumlayuk (=
sen söylemezsen belki hiç fark edilmez bile ^ ^ söyleyince insan özllikle arıyor..13 Yorumla- +1 yıl
önceden mutlu olmadığıın kabahat ^ ^
ben gözüme sizin değiminiz ile asiton kaçırdım, gözümde batma hissi oluştu 1-2 gün, ilk gün siyah beyaz gördü gözüm, o halde bile şükrettim ben ve rağzıydım inan hiç görememek yerine siyah beyaz göre bilmeye.. en azından görüyordum çünkü ^ ^
şunu sana söyleyim ben düz bir şeye acaba eğri mı ne bu dersem inan dier insanlarda onun eğri olduğuna inanırlar..
eskiden benimde öyleydi bak resmimi ekrana kouyuyum sonra düzeldi
14 YorumlaHayko bile dert etmior sen neyin derdindesin ayso :))))
11 Yorumla
+1 yılBenimde oyle :( ve bu yuzden kimseye dikkatli bakamiyorum :'(
12 Yorumla- +1 yıl
Benimde bir goz kapaim iceri dogru batik ck igrenc duruyo ve snn kadar cesur degilim foto cekilirken bile kameraya bakmiorum :(
Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. Ayrı bir hava katmış sana ayrıca insan vücudunun heryeri eşit değildir bir goğus diğerinden bir parmak diğer elin parmağından yuzumuzun iki tarafı saymakla bitmez cnc yapımı değiliz farklı olmanın avantajını kullan keyfini çıkar
11 YorumlaBence cok guzelsin canim masallah. herkesin bir kusuru var kimse 4/4luk degil, bu da seni sen yapan birsey, takma kafana ;)
11 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tatli görünüyorsun bence bu kadar takilma :) sen icten samimi oldugun surece kimse dislamaz seni. Bunun dis gorunusle bir alakasi yok :))
11 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanki gözünde değil de göz kapağında bir kısılma söz konusu gibi geldi bana :)) Tıbbi müdahale ile açılabilir belki :)) Açılmasa da bence sıkıntı yapılacak bir durum yok :))
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim dert etme sen gülüşün yeter :))
+1 yılCok tatli, guzel bir yuzun var bence kotu durmuyor hic kafana takma yani. :))
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı olay bendede var zamanla bir gözümü birazcık fazla açmaya alıştırdım ve artık pek belli olmuyor.
11 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılGörüntü yazdığın gibi fakat sorun gözde değil göz kapağında. Bir ara alerji nedeniyle bende böyleydim göz kapağım iltihaplanmıştı, düzeldi.
13 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun, görüntü aynıydı. O dönemde ben rahatsız olmazken rahatsız olup laf diyende oluyordu ama umrumda bile olmuyordu.
- Diğer konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların doğuştan olan özellikleri ile dalga geçenler insan değildir.
11 Yorumla
+1 yılGoz makyajını koyu yapsan acaba kapanmazmı. Mılletın ne dedıgı sorun degılde sevgılın dıkkat edıp sana bısey soylerse o cok zoruna gider
12 Yorumla- +1 yıl
Ya erkekler herseye bı laf buluyolar en kusursuzlara bıle. Kusura bakma sennkı kusur degl ama erkek bu laf arıyo ıste o yuzden sen daha dıkkatlı ol ama o senn ıcın hep sorun olucak bunuda bıl :/
Aslında sempatik bir bakış olmuş
Estetik cerrahlar yüz nakli yapabiliyor ise bunuda yapabilirler bence.11 Yorumlabence cok sevimli olmuşsun, sana ayrı bir benlik kazandırmış bu fotoğrafında kafaya takacak daha gerekli şeyler bul gayet tatlı ve hoşsun.
12 Yorumla
+1 yılTatlı duruyorsun belli bile olmuyor gözlerindeki o ayrıntı. Dert etme kendine ;)
11 YorumlaBenim de biri büyük birisi küçük merak etme ama çok fark edilmiyor.
11 Yorumla
+1 yılBen kore dizileri çok izlerim ordada nerdeyse %80 i böyle ve hiç önemli değil takılma bile derim :)
11 YorumlaHer insanın gözünde , kaşında bir orantısızlık vardır ki buda çok dikkatli bakınca belli olan bişi
11 Yorumla
+1 yılgayet güzel çok tatlı :)
dert ediyorsan dert etme.. seni dışlayan varsa da utansın kendinden.11 Yorumla
+1 yılkendine bakımla o eksikliği gidermişsin sıkıntı yok :)
11 Yorumla
+1 yılhayır tabiki bence sen söylemesen belli bile olmuyor eic de dediği gibi ufak bir operasyonla düzeltilebilri gözünde tembellik yok dimi?
12 Yorumla- +1 yıl
benim 14 yaşında yiğenimde aynı sizin gibiydi 9 yaşından itibaren tedavi oldu tek gözüyle dolaştı hep tembellik gitsin diye bozuktu gözlükler taktı hiç aksatmadı şu an gözünün görme oranı yüzde 125 şahin göz sizinde böyle olabilir.. göz hastaneleri var oralara gidin tdavinizi olun düzelir zaten gözün o şekilde küçük olması göz kapağından değil tembelliğinden ötürü ondan sordum zaten
Problem gözünde değil sol göz kapağın düşük bunu estetisyenler halledebilir :))
12 YorumlaDiğer konusunda 696 cevap paylaştı. kafana takma bence sen söylemesen dikkatimi bile çekmezdi yani :)
11 YorumlaYapacak birşey yok böylede çok tatlısın moralini bozma canım :)
11 Yorumla
+1 yılburaya koycak kadar cesaretin var işte gerisini salla hiç farkedilcek bişey değil
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
+1 yılsol gözünün küçük durması
birşey götürmemiş. iyi bence bir etkisi yok.11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzelliğin ve güleryüzün varken hiç lafı bile olmaz.
11 Yorumla
+1 yılElinde olan bir şey değil takma en azından sağlığın yerinde
12 Yorumla- +1 yıl
Önemli değil kardeş dediğim gibi öyle olsun istemedin ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaykonun da gözünü biliyoruz üstelik adam peltek ama büyük hayranıyım evlenelim dese düşünmeden evlenirim sende de kötü durmuyo takma
11 Yorumla
+1 yılO zaman aşık olurmuydum bitanemolurmuydum evlilik teklifimi ne zaman kabul ediceksin?
10 Yorumla- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAyri bir guzelligin var ama uzulme bos yere
12 Yorumla- +1 yıl
Bunjn estetigi yok kilcal damarlarla alakali goz cevresine devamli masaj yapman lazim
+1 yılÇok tatlısın sıkıntı yapma kendine :)
11 YorumlaHe goz kapagin dusuk senin knk yok goze kotu gelmiyor
03 Yorumla
+1 yılKarşındaki insana sempati katar bu ^^
13 Yorumla- +1 yıl
Ummana gerek yok ^^ ben baktım gayet iyi duruyor kardişim ^^ dedim bana göz kırpıyo ^^ gerçekten yakışıyo herhangi kötü birşey göremedim ^^
- Diğer konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılkötü durmuyor kendinle barış bence.
11 Yorumla - Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya ne kötüsü farklı bir görünüş haykonun akrabası :)
01 Yorumla - Diğer konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılBenimkilerde biraz oyle bosver takma
11 Yorumla hyyr hatta çok yakısıyor
11 Yorumlahayır çok tatlı bence.))
11 Yorumla
+1 yılPitozis var bir doktora git
11 Yorumla
+1 yılÇok şirisin ki bunu takmaya ihtiyacın bile yok :))
11 Yorumla
+1 yılAy çok şirin duruyor ama :))
22 YorumlaGülerken benimde gözümün biri kısılıyor :D
11 Yorumla
+1 yılabartıyosun bence.. bence çok özel duruyo ;)
11 Yorumla
+1 yılhayko cepkinin aranan sevgilisimisin yoksa?
11 Yorumla
+1 yılSenin o gozunun acilmasi icin buyuk bisey gormen gerekir kesinlikle hani derler ya gozleri fal tasi gibi acildi
00 Yorumla
+1 yılAksine çok şeker duruyorsun bence :)
11 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. hiçte küçük değil :))
11 Yorumla
+1 yılHayko cepkinn cok severim :)
12 Yorumla- +1 yıl
Sendemi seviyosun :) bence boyle daha sempatik benim ikiside aynida noluyo senin farkin var ayri bir havan var :)
Bence haline şukret çift gorme problemim var ;)
12 YorumlaTakma, hiç problemli gibi durmuyor ,
14 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026