Diğer Duş mu yoksa banyo mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor En son bu ikisi arasındaki farkı 17 yaşında öğrenmiştim bence banyo ya sizce? Duş mu yoksa banyo mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Duş tabi ki de.. uzun süre kalmayı sevmiyorum hiç. 1 0 Yorumla
ferhatımben Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl 2 Side güzel ama duruma göre yapıyorum yapılması gerekenleri 1 4 Yorumla ferhatımben +1 yıl Sen mesaj atıyorsun ben sana yazdığımda bu üyeye mesaj atamazsın diyor Yorumla Soran +1 yıl Seni engellemedimki Yorumla ferhatımben +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Valla fero bende Bilmiyom sen niye konuşmak istiyosunki Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 529 cevap paylaştı. Merhaba,Bence banyo, banyo uzun sürer duş kısa sürer! 😅 1 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl duş yapmam yapmam için kel olmam lazım saçlarıma önem verdiğim için duş yapmıyorum 1 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Banyo tabiiki. Küvet olsa saatlerce banyodan çıkmam. 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Türkiş hamam en iyisi kese attircan soyle mis 3 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 909 cevap paylaştı. Bonya kesinlikle duş geçiçi 1 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl yok artık bide hamam var onu da bilirsin artık 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kişi çimmeyi 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ney ney Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Çimmek işte Yorumla
hazretinisa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl farkı ne 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Banyo içerisinde duşu da barındıran süresi olmayan bir aktivite iken duş daha kısıtlı ve aceleci bir temizlenme ve yıkanma biçimi olarak söylenebilir Yorumla Soran +1 yıl Farkı buymuş Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Duş. Üşenirim banyo yapmaya. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Duş daha pratik ya 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben hamam diyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Duş tabi ki de.. uzun süre kalmayı sevmiyorum hiç.
2 Side güzel ama duruma göre yapıyorum yapılması gerekenleri
Sen mesaj atıyorsun ben sana yazdığımda bu üyeye mesaj atamazsın diyor
Seni engellemedimki
Bilmiyorum
Valla fero bende Bilmiyom sen niye konuşmak istiyosunki
Merhaba,
Bence banyo, banyo uzun sürer duş kısa sürer! 😅
duş yapmam yapmam için kel olmam lazım saçlarıma önem verdiğim için duş yapmıyorum
Banyo tabiiki. Küvet olsa saatlerce banyodan çıkmam.
Türkiş hamam en iyisi kese attircan soyle mis
Duş her gün. Banyo haftada bir
Bonya kesinlikle duş geçiçi
yok artık bide hamam var onu da bilirsin artık
Kişi çimmeyi 😂
Ney ney
Çimmek işte
farkı ne
Banyo içerisinde duşu da barındıran süresi olmayan bir aktivite iken duş daha kısıtlı ve aceleci bir temizlenme ve yıkanma biçimi olarak söylenebilir
Farkı buymuş
Duş. Üşenirim banyo yapmaya.
Banyo
Duş daha pratik ya
Banyo
Ben hamam diyorum
Duş eylem banyo mekan.
Duruma göre ikiside.
İkisi de