Güncellemeler
+1 yıl
Hepiniz mi yeteneksizsiniz laan sjskskx
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Ben hayııır 😔🐤💁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben bir şey almadım kendim oldum her zaman
Bence mutlaka payı vardır ailenin ya skkxcj
Hiç yok yanlış ülkede doğmuşum ben zxcasdf
Hangimiz dogru ulkede dogduk ki xjcjvbbv
Bu söze sigara yakarım sdsdfsd
Olmayan mirası nasıl geliştireyim ya 9 dönüm arsa var belki onu satarım o zaman kendimi geliştiririm genel olarak 😂😂
Hahjaxha seninki daha iyiymiş ya sanat para etmiyor sjdgb
Cidden bir konuda çok yetenekli olmayı tercih ederdim paradan daha çok
Yetenekler sonradan da keşfediliyor hayatın çeşitli alanlarıyla tanıştıkça, yaşın doğruysa daha yolun başındasın bence keşke demek için xd
Bu yaşa kadar keşfederdim olsa eğer yeteneğim 30 yaşına gelmeye gerek yok bunu fark etmek için
Yok gerçekten tanık olup gördüğüm için diyorum keşfedersen demisti dersin akxkxkvb mesala sörf alanında yetenekli olduğunu olgunluk caginda ogrenen bir kadin vardi
kanka satarsın bunları :d
Ben yapmadım ki kxksx
başlığı okuyarak anlam yükledim yani ailenden gelen yeteneklerini çizdin sanmıştım lkjgdfh yazıklar olsun lkdhjgf
Ajxjcvv Dedemin bunlar ajsjxjv bi de bu resimlerin asıl ressamları başka, dedem bunları bakarak çizmiş 😂
yani bakarak çizmesi daha iyi :D düşünerek çizseydi o kadını oraya çizmezdi bence :D
Ajajxjcjxxc o ne demek ben anlamadı 😂
iki tane adamın kollarında çıplak bi kadın :D şahsen bunu çizen dedem olsaydı biraz ürkebilirdim :D
Ajahahahxjc eski dönem resimlerinde çıplak kadın çok ya 😂
benim bildiğim eskiden daha çok kapalıydı :D şu an bu çıplak gibi gelmiyor insan gözüne :D
Eski resimlerde çıplaklık epey kullanılan bir şey, bak mesala çıplakların savaşı kdkx
https://www.hizliresim.com/a78qgdh
eskiden kastın kıyafetler keşfedilmeden önceyse bi zahmet çıplaklık olsun lkdjfgld napsın adam gördüğü şeyi sansürlesin mi a ljkdfglkdfl
Lan kahvemi püskürttüm ahahshhjcv Evladım bi zahmet edip resmim tarihine bakaydın ajsjsiansjc
Sanki fransadaki lasque mağarasını attık adama😂
DF:GD:G:DFG valla hocam hiç böyle merakım olmamıştı :D ama sizin var belli :D kan çekiyo çıplak resimleri demek :D
Ahajsxhsj teşhis gibi teşhis
Dkdkfv
ppdeki hatunun sen olmadığını varsayarak o kim ya :D baya taş gibi :D
5 dk 40 pp değiştiğim için bilemiyorum hangisini sorduğunu :D
az önceki çok güzeldi ya :D püüüüüüüüüüüüüğ :D