Diğer Ailenizden miras aldığınız yeteneklerinizi geliştiriyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben hayııır 😔🐤💁 Güncellemeler+1 yıl Hepiniz mi yeteneksizsiniz laan sjskskx Ailenizden miras aldığınız yeteneklerinizi geliştiriyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. Ben bir şey almadım kendim oldum her zaman 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bence mutlaka payı vardır ailenin ya skkxcj u Barış_LonelyForever +1 yıl Hiç yok yanlış ülkede doğmuşum ben zxcasdf Soran +1 yıl Hangimiz dogru ulkede dogduk ki xjcjvbbv u Barış_LonelyForever +1 yıl Bu söze sigara yakarım sdsdfsd
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Olmayan mirası nasıl geliştireyim ya 9 dönüm arsa var belki onu satarım o zaman kendimi geliştiririm genel olarak 😂😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hahjaxha seninki daha iyiymiş ya sanat para etmiyor sjdgb Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Cidden bir konuda çok yetenekli olmayı tercih ederdim paradan daha çok Yorumla Soran +1 yıl Yetenekler sonradan da keşfediliyor hayatın çeşitli alanlarıyla tanıştıkça, yaşın doğruysa daha yolun başındasın bence keşke demek için xd Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Bu yaşa kadar keşfederdim olsa eğer yeteneğim 30 yaşına gelmeye gerek yok bunu fark etmek için Yorumla Soran +1 yıl Yok gerçekten tanık olup gördüğüm için diyorum keşfedersen demisti dersin akxkxkvb mesala sörf alanında yetenekli olduğunu olgunluk caginda ogrenen bir kadin vardi Yorumla
meropiuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl kanka satarsın bunları :d 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Ben yapmadım ki kxksx Yorumla meropiuuu +1 yıl başlığı okuyarak anlam yükledim yani ailenden gelen yeteneklerini çizdin sanmıştım lkjgdfh yazıklar olsun lkdhjgf Yorumla Soran +1 yıl Ajxjcvv Dedemin bunlar ajsjxjv bi de bu resimlerin asıl ressamları başka, dedem bunları bakarak çizmiş 😂 Yorumla meropiuuu +1 yıl yani bakarak çizmesi daha iyi :D düşünerek çizseydi o kadını oraya çizmezdi bence :D Yorumla Soran +1 yıl Ajajxjcjxxc o ne demek ben anlamadı 😂 Yorumla meropiuuu +1 yıl iki tane adamın kollarında çıplak bi kadın :D şahsen bunu çizen dedem olsaydı biraz ürkebilirdim :D Yorumla Soran +1 yıl Ajahahahxjc eski dönem resimlerinde çıplak kadın çok ya 😂 Yorumla meropiuuu +1 yıl benim bildiğim eskiden daha çok kapalıydı :D şu an bu çıplak gibi gelmiyor insan gözüne :D Yorumla Soran +1 yıl Eski resimlerde çıplaklık epey kullanılan bir şey, bak mesala çıplakların savaşı kdkxhttps://www.hizliresim.com/a78qgdh Yorumla meropiuuu +1 yıl eskiden kastın kıyafetler keşfedilmeden önceyse bi zahmet çıplaklık olsun lkdjfgld napsın adam gördüğü şeyi sansürlesin mi a ljkdfglkdfl Yorumla Soran +1 yıl Lan kahvemi püskürttüm ahahshhjcv Evladım bi zahmet edip resmim tarihine bakaydın ajsjsiansjcSanki fransadaki lasque mağarasını attık adama😂 Yorumla meropiuuu +1 yıl DF:GD:G:DFG valla hocam hiç böyle merakım olmamıştı :D ama sizin var belli :D kan çekiyo çıplak resimleri demek :D Yorumla Soran +1 yıl Ahajsxhsj teşhis gibi teşhis Dkdkfv Yorumla meropiuuu +1 yıl ppdeki hatunun sen olmadığını varsayarak o kim ya :D baya taş gibi :D Yorumla Soran +1 yıl 5 dk 40 pp değiştiğim için bilemiyorum hangisini sorduğunu :D Yorumla meropiuuu +1 yıl az önceki çok güzeldi ya :D püüüüüüüüüüüüüğ :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben bir şey almadım kendim oldum her zaman
Bence mutlaka payı vardır ailenin ya skkxcj
Hiç yok yanlış ülkede doğmuşum ben zxcasdf
Hangimiz dogru ulkede dogduk ki xjcjvbbv
Bu söze sigara yakarım sdsdfsd
Olmayan mirası nasıl geliştireyim ya 9 dönüm arsa var belki onu satarım o zaman kendimi geliştiririm genel olarak 😂😂
Hahjaxha seninki daha iyiymiş ya sanat para etmiyor sjdgb
Cidden bir konuda çok yetenekli olmayı tercih ederdim paradan daha çok
Yetenekler sonradan da keşfediliyor hayatın çeşitli alanlarıyla tanıştıkça, yaşın doğruysa daha yolun başındasın bence keşke demek için xd
Bu yaşa kadar keşfederdim olsa eğer yeteneğim 30 yaşına gelmeye gerek yok bunu fark etmek için
Yok gerçekten tanık olup gördüğüm için diyorum keşfedersen demisti dersin akxkxkvb mesala sörf alanında yetenekli olduğunu olgunluk caginda ogrenen bir kadin vardi
kanka satarsın bunları :d
Ben yapmadım ki kxksx
başlığı okuyarak anlam yükledim yani ailenden gelen yeteneklerini çizdin sanmıştım lkjgdfh yazıklar olsun lkdhjgf
Ajxjcvv Dedemin bunlar ajsjxjv bi de bu resimlerin asıl ressamları başka, dedem bunları bakarak çizmiş 😂
yani bakarak çizmesi daha iyi :D düşünerek çizseydi o kadını oraya çizmezdi bence :D
Ajajxjcjxxc o ne demek ben anlamadı 😂
iki tane adamın kollarında çıplak bi kadın :D şahsen bunu çizen dedem olsaydı biraz ürkebilirdim :D
Ajahahahxjc eski dönem resimlerinde çıplak kadın çok ya 😂
benim bildiğim eskiden daha çok kapalıydı :D şu an bu çıplak gibi gelmiyor insan gözüne :D
Eski resimlerde çıplaklık epey kullanılan bir şey, bak mesala çıplakların savaşı kdkx
https://www.hizliresim.com/a78qgdh
eskiden kastın kıyafetler keşfedilmeden önceyse bi zahmet çıplaklık olsun lkdjfgld napsın adam gördüğü şeyi sansürlesin mi a ljkdfglkdfl
Lan kahvemi püskürttüm ahahshhjcv Evladım bi zahmet edip resmim tarihine bakaydın ajsjsiansjc
Sanki fransadaki lasque mağarasını attık adama😂
DF:GD:G:DFG valla hocam hiç böyle merakım olmamıştı :D ama sizin var belli :D kan çekiyo çıplak resimleri demek :D
Ahajsxhsj teşhis gibi teşhis
Dkdkfv
ppdeki hatunun sen olmadığını varsayarak o kim ya :D baya taş gibi :D
5 dk 40 pp değiştiğim için bilemiyorum hangisini sorduğunu :D
az önceki çok güzeldi ya :D püüüüüüüüüüüüüğ :D