Kıbrıs Türkleri ile Türkiye Türkleri aynı mı?
Aynı değiller ise ne gibi bi farklılıklar var?
Aynı değiller ise ne gibi bi farklılıklar var?
Önceden aynılardı artık aynı değiller. Kıbrıs Türkleri Türkiye Türklerini sevmezler çarşıda bile ellerinden gelse Türk askerini döverler. Rum yönetimine yanaşıp Türkiye den bağımsız bir devlet olmak ister güya avrupaya açıkamayacaklarını hatta Türk askerini işgalci kuvvet olarak görürler Ama rumlar onları sıkıştırıp kesmeye kalkınca Ana vatan yardim et diye vıyaklarlar. Böyle tuhaf tutum içindedirler
böyle olduklarını bilmiyordum ciddi ciddi üzüldüm
Geçenlerde birleşmiş milletler rumlara üstünlük sayıp Kıbrıs Türklerini görmezden gelip azınlık sınıfına koydular yol yapılmasına müsade etmediler cumhurbaşkanları Türkiyede canlı yayına katıldı. Yarın bunlar yine Türkiye bizim işlerimize karışıyor demeye başlarlar. Hatta rumlarla birleşmek bile isterler ama rumlar ise onları indan yerine koymaz. Tuhaf bir döngü. O değil bizim ülkemizde tayyip düşmanları sırf muhalefet olmak için bile Kuzey kıbrıslıları haklı bulur 😅 At izi iti izi gibi bir durum
Sanırım aşağıdaki arkadaş doğru söylüyor. Kıbrıs Türklerinin bizi sevmediğini duymuştum. Ancak Güney Kıbrıs ile birleşik tek ada devleti daha önce denendi ve Kıbrıs Türkleri Rumların ağır saldırıları ve zulmü altında kaldı. Ayşe tatile durduk yere çıkmadı yani. Netice olarak Kıbrıslı Türkler eğer güneyle birleşip bir Avrupa hayali kuruyorlar ise, tarihten yeterince ders almamışlar demektir.
Cevap
4Cevap
şehirlerde bile değişiyor aga sence aynı olur mu?
Aynı tabi ki. Tek farkı uzun süredir orada kalmalari
Hayır tabii ki kıbrıslılar full asimile tipler
Degiller
Onlar hristiyan
niye sordun?
merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?