Uzunca okutmak istemem, kısaca ne istediğimi bilmiyorum. Her şeyin arasındayım. Düzenli olarak varoluşsal sancıya yakın kriz buhranlarına giriyorum. Düzenli olarak muallakta her şey. Nasıl düzelecek bu?
Kim olduğumu, neye inandığımı, bilgimin nereye kadar olduğunu kestiremiyorum.
Aptal olduğumu düşünmekten nefret ediyorum.
Bu yüzden kimseyle doğru düzgün sohbet edemiyorum. Sorulara cevap veremiyorum. Düşüncelerimi savunamıyorum.
Kim olduğumu, neye inandığımı, bilgimin nereye kadar olduğunu kestiremiyorum.
Aptal olduğumu düşünmekten nefret ediyorum.
Bu yüzden kimseyle doğru düzgün sohbet edemiyorum. Sorulara cevap veremiyorum. Düşüncelerimi savunamıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cümlelerine bakınca bile kendini ne kadar güzel ifade ettiğini görebiliyorum. Hatta ilk cümlelerini okuyunca farkındalığa sahip biri dedim. Son cümlelerin şaşırttı. Kendine haksızlık ediyorsun 😊
Yazarken her şey daha farklı, keşke hep böyle olsaydım.
Ne zaman yüz yüze gelsem biriyle, dünyam kapanıyor.
Hal değiştirip uzaklaşmak istiyorum ama ciddiyetle hayır diyememe sorunum olduğu için istemediğim her şeye maruz kalıyorum bir nevi...
Bu aptallık değil, iyi niyet. İyi niyetli insanlar genelde dikkatli davranır hata yapmamaya çalışır karşı tarafa da dikkatli davranayım aman kalbini kırmayayım falan derken pasifleşir. Ben de son zamanlarda öyleyim oradan biliyorum. Ama kendini bu yüzden olumsuz kalıplara sokma. Hayır diyemedikçe kendine saygını korumadıkça insanlar seni ezip geçmekten çekinmeyecek. Ama bu senin zayıflığın değil, iyi niyetin.
Maalesef herkes böyle hassas değil
Böyle bir illete düştükçe zamanla koyulaşıyor her şey. Başlangıçlarını hatırlamıyorum, sebebini bilmiyorum ama bir anda bu durumda buldum kendimi.
İçimde dönüyor her halta bir başkaldırı ama dışarıdan gözüken tek şey pasif edimler. Hassas olmak da ne hassas olmak... Kişiliğime sövüp saydırarak çırpınacağım belli ki bir süre. Kafa açar belki.
Umarım sen de tez zamanda kurtulabilirsin. Çözümünü bilen ve sadece bir sürelik tepkisiz kalma istekleriyle böyle davranan birisine benziyorsun ama dileklerimi sunmak istedim.
Durup fikirlerini belirtmen mutlu etti, müteşekkirim.
Ne güzel konuşuyorsun 😊 Kitap okur gibiyim. Ben de teşekkür ederim. Geothe’nin dediği gibi: Dünya hassas kalpler için bir cehennemdir.
Bu söylediklerin birkaç gün boyunca duyduğum en güzel 2 şey olabilir. Yanıtsız bırakmaya gönlüm el vermiyor ama defalarca teşekkür ederek garip görünmek de istemiyorum. iyi geceler diyerek gidiyorum 😀😀
😁🌸 İyi gecelerrr
Ne istediğini bilmek için, ruhunu hastalıklardan temizlemen gerekiyor.
Evet, şüphesiz.
Teşekkür ederim.
Rica ederim.