Diğer El falı ya da kahve falı baktırmak isteyen? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor El ya da kahve falı baktırmak isteyen yoruma fotoğraf bırakabilir Güncellemeler+1 yıl Kamera iyi sanki ama çekerken oynatmış gibisin El falı ya da kahve falı baktırmak isteyen? Cevapla Fal Soruları Fotoğraf Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 654 cevap paylaştı. Hemen de hazırdım burada hahahahaha 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Altlığını çekmedin mi tabağını Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Çektim bakacaksan onu da atayım Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Uzun bir yol yaptın mı son zamanlarda ya da planlı bir yol var mı Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl https://hizliresim.com/ohz7al9 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Yok bu yaz hiç yol yapmadık plan da yok. Yorumla Soran +1 yıl Bi yol görüyorum böyle uzun ve geniş Yorumla Soran +1 yıl Etrafında seni izleyen ya da gozetleyen birisi var gibi çekemeyen ya da seven birisi de olabilri göz kulak olmak için onu kestiremiyorum Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Bu tarife uyan biri var okuyunca ilk aklıma gelen Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Yol varsa süper olabilir 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yolun sonu umarım iyidir de 😂 hatta tatildir 😂 akla ilk gelen kim acaba 😂 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Aman ismi lazım değil eğer aklıma gelen kişiyse benden uzak Allaha yakın. Çekemeyen illaki vardır da mesafemi koruduğum için kimsenin gözü üstümde olamaz. Yorumla Soran +1 yıl Pek fazla bir şey görmedim ama kötü olumsuz bir şey yok Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Tatile gitmeyi çok düşündük plan bile yapmıştık ama iptal oldu. Keşke bir mucize olsa da yine gitsek 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Umarım o mucize gerçekleşir 😂 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Kalbim temiz hayatımda da pisliklere yer yok haliyle malzeme de çıkmamış :))) Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle öyle 😂 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Teşekkürler🌸 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 🤩 teşekkürler şimdiden 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kanka telefonu biraz daha hareket ettirseydin çekerken 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kameranı silip tekrar çekebiliyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kameram böyle şu an üzgünüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya kameram böyle oynatmadim cekerken Yorumla
sdeee_ Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl kahve falı bakar mısınn detaylı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bakayım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hemen de hazırdım burada hahahahaha
Altlığını çekmedin mi tabağını
Çektim bakacaksan onu da atayım
Olur
Uzun bir yol yaptın mı son zamanlarda ya da planlı bir yol var mı
https://hizliresim.com/ohz7al9
Yok bu yaz hiç yol yapmadık plan da yok.
Bi yol görüyorum böyle uzun ve geniş
Etrafında seni izleyen ya da gozetleyen birisi var gibi çekemeyen ya da seven birisi de olabilri göz kulak olmak için onu kestiremiyorum
Bu tarife uyan biri var okuyunca ilk aklıma gelen
Yol varsa süper olabilir 😂😂
Yolun sonu umarım iyidir de 😂 hatta tatildir 😂 akla ilk gelen kim acaba 😂
Aman ismi lazım değil eğer aklıma gelen kişiyse benden uzak Allaha yakın. Çekemeyen illaki vardır da mesafemi koruduğum için kimsenin gözü üstümde olamaz.
Pek fazla bir şey görmedim ama kötü olumsuz bir şey yok
Tatile gitmeyi çok düşündük plan bile yapmıştık ama iptal oldu. Keşke bir mucize olsa da yine gitsek 😂😂😂
Umarım o mucize gerçekleşir 😂
Kalbim temiz hayatımda da pisliklere yer yok haliyle malzeme de çıkmamış :)))
Kesinlikle öyle 😂
Teşekkürler🌸
Rica ederim
Bana da bakar mısınnn
🤩 teşekkürler şimdiden
Kanka telefonu biraz daha hareket ettirseydin çekerken 😂
😂😂😂
Kameranı silip tekrar çekebiliyor musun
Kameram böyle şu an üzgünüm
Yok ya kameram böyle oynatmadim cekerken
kahve falı bakar mısınn detaylı
Bakayım