Diğer Doğruluk mu cesaretlilik mi oynayalım mı? Cute_dreams Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kural 1: özelden yazmayınKural 2: sadece ben soru sorucam sjsns 😂Kural 3: Kibar olunacakk Güncellemeler+1 yıl D mi C mi seçin birini lütfen... Doğruluk mu cesaretlilik mi oynayalım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. Doğruluk 1 3 Yorumla Cute_dreams +1 yıl En son ne için pişman oldun? u Barış_LonelyForever +1 yıl Yaşadığım için Cute_dreams +1 yıl 🙁
KötüCatŞerafettin Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Cesaret demek geliyor içimden ama neyse doğruluk diyeyim ben 😄 0 0 Yorumla
Alparslnn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl C diyorum. Merak ettim 1 8 Yorumla Cute_dreams +1 yıl 😂 emin misin Yorumla Alparslnn +1 yıl Eminim tabii 😂 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Resmini at jsjsns Yorumla Alparslnn +1 yıl Yok o kadar değil Yorumla Cute_dreams +1 yıl Niye Yorumla Cute_dreams +1 yıl Özelden demek istedim Yorumla Alparslnn +1 yıl Sorun şu ki buradan fotoğraf atmayı bilmiyorum. Kgkdkgkdkf Yorumla Cute_dreams +1 yıl Hmm anladım olsun o zaman sorun değil 😄 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl 2. kuralı sevmedim o yüzden yokum :D 1 1 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Yaa 😅 Yorumla
xxaishaxx Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Cesaret olsun bakalım. 2 9 Yorumla Cute_dreams +1 yıl En son söylediğin yalan nedir Yorumla xxaishaxx +1 yıl Daha dün ilişkiye girdim- Yorumla kanka35 +1 yıl sevgilini açıklaya bilirmisin Yorumla Cute_dreams +1 yıl @kanka35 yalan kanka inanma 😅 Yorumla xxaishaxx +1 yıl İnandılar hemen ayahuwhs Yorumla kanka35 +1 yıl @xxaishaxx salladınmı Yorumla kanka35 +1 yıl @Cute_dreams teşekkürler Yorumla xxaishaxx +1 yıl Herkes gibi evet Yorumla kanka35 +1 yıl yalanmı cesaretsizlik mi oldu Yorumla
mavropouli Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl bekliyorum seni 1 4 Yorumla Cute_dreams +1 yıl D C? Yorumla mavropouli +1 yıl doğruluk Yorumla Cute_dreams +1 yıl En son söylediğin yalan nedir Yorumla mavropouli +1 yıl burdan yazamam. o zle ge Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Olur, D. 😂 1 8 Yorumla Cute_dreams +1 yıl En büyük korkun nedir 😂 Yorumla carsngirls +1 yıl Yalnız kalmak. Yorumla carsngirls +1 yıl D mi C mi? 😂 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Hayır ben soruyorum sadece shdbbd Yorumla carsngirls +1 yıl O zaman C. 😂 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Resmini at sjsj Yorumla carsngirls +1 yıl Buraya mı? 😂 Yorumla carsngirls +1 yıl İlk kuralı çiğnedik. 😂 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl doğruluk 1 4 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Profil resmin neden bu kadar güzell 😄 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Şaka şaka, en son neyden pişmanlık duydun? Yorumla Venetor +1 yıl Bu yaşıma kadar kamp yapmayı deneyimlemediğim düşüncesiyle bu konudaki eylemsizliğimden pişman oldum dün gece her zaman ki gibi uzun uzun düşünürken.Sağol. Ben de seviyorum pp'yi Yorumla Cute_dreams +1 yıl Umarım bir gün kamp yaparsın, ben de çok isterdim böcek fobim olmasaydı 😅 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sor bakalım 😂 1 16 Yorumla Cute_dreams +1 yıl D C? Yorumla NicolaTESLAAA +1 yıl C desem bir şey yaptıramazsın bana o yüzden doğruluk diyim bari yalanı pek sevmem zaten 😂 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Yoo yaptırırdım aslında 😂 neyse o zaman soruyorum, en son söylediğin yalan nedir Yorumla NicolaTESLAAA +1 yıl Tabiki seni çok seviyorum 😂 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Ben de söylüyorum o yalanı haklısın snnsbs 😅😂 Yorumla NicolaTESLAAA +1 yıl Sen kime söylüyorsun 😂 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Sevgilimeee, sen peki? 😂 Yorumla NicolaTESLAAA +1 yıl Karımaaa 😂 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Hmm evlenince ben de kocama söylemiş olucam 😄 Yorumla NicolaTESLAAA +1 yıl Yapmayın yavrum sevmeye sevmeye niye evleniyorsunuz pok mu var bu yaşta 😂 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Sen niye evlisin o zaman 😄 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Ben de yapcam sjjsns Yorumla NicolaTESLAAA +1 yıl Beni 2 sülale tongaya düşürdüler karambole geldi yoksa mal mıyım evleneyim 😂 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Hmm geçmiş olsun 😄 Yorumla NicolaTESLAAA +1 yıl Sanada kuzum 😂 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cesaret buyrun 😁 1 3 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Kendi resmini at jsjsns Yorumla Venetor +1 yıl oha. iyimiş Yorumla Cute_dreams +1 yıl @Venetor 😂 Yorumla
excalibur124 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Tamamdır gelsin soru 1 2 Yorumla excalibur124 +1 yıl D diyorum Yorumla Cute_dreams +1 yıl En son kimi üzdün ve neden Yorumla
serkanaynaci Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Oluuur 1 4 Yorumla serkanaynaci +1 yıl D diyorum Yorumla Cute_dreams +1 yıl En son kimi üzdün 🥲 Yorumla serkanaynaci +1 yıl Beni seven bir kızı Yorumla Cute_dreams +1 yıl Hiiih 🙁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğruluk 😅 2 3 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Seni en çok ne mutlu eder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdiğim adamla konuşmak 🙂 Yorumla Cute_dreams +1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cesaret 1 3 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Üç tane acı biber ye ama bana da resmini at sjsnnd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan atmicaz heralde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya da başka bişey iste Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doğruluk 1 2 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Yalan söyler misin sık sık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Dogruluk 1 5 Yorumla Cute_dreams +1 yıl En son kime yalan söyledin sjsn Yorumla hharharis +1 yıl Kimseye , yalan soylemem Yorumla Cute_dreams +1 yıl Wow şaşırdım nasıl yani 😳 Yorumla hharharis +1 yıl Gerek yok öyle seylere Yorumla Cute_dreams +1 yıl Tebrikler o zaman ✨ Yorumla
Cahilleripistenal Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Doğruluk 1 3 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Adın nedir 😄? Yani hangi üyesin Yorumla Cahilleripistenal +1 yıl Gizliden çıkıyım mı Yorumla Cute_dreams +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sor bakalım 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl D Yorumla Cute_dreams +1 yıl En son söylediğin yalan nedir jshssb 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok se.. yapmadım😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl C diyorum bu sefer Yorumla Cute_dreams +1 yıl Hmm anladım 😂🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Doğruluk
En son ne için pişman oldun?
Yaşadığım için
🙁
Cesaret demek geliyor içimden ama neyse doğruluk diyeyim ben 😄
C diyorum. Merak ettim
😂 emin misin
Eminim tabii 😂
Resmini at jsjsns
Yok o kadar değil
Niye
Özelden demek istedim
Sorun şu ki buradan fotoğraf atmayı bilmiyorum. Kgkdkgkdkf
Hmm anladım olsun o zaman sorun değil 😄
2. kuralı sevmedim o yüzden yokum :D
Yaa 😅
Cesaret olsun bakalım.
En son söylediğin yalan nedir
Daha dün ilişkiye girdim-
sevgilini açıklaya bilirmisin
@kanka35 yalan kanka inanma 😅
İnandılar hemen ayahuwhs
@xxaishaxx salladınmı
@Cute_dreams teşekkürler
Herkes gibi evet
yalanmı cesaretsizlik mi oldu
bekliyorum seni
D C?
doğruluk
En son söylediğin yalan nedir
burdan yazamam. o zle ge
Olur, D. 😂
En büyük korkun nedir 😂
Yalnız kalmak.
D mi C mi? 😂
Hayır ben soruyorum sadece shdbbd
O zaman C. 😂
Resmini at sjsj
Buraya mı? 😂
İlk kuralı çiğnedik. 😂
doğruluk
Profil resmin neden bu kadar güzell 😄
Şaka şaka, en son neyden pişmanlık duydun?
Bu yaşıma kadar kamp yapmayı deneyimlemediğim düşüncesiyle bu konudaki eylemsizliğimden pişman oldum dün gece her zaman ki gibi uzun uzun düşünürken.
Sağol. Ben de seviyorum pp'yi
Umarım bir gün kamp yaparsın, ben de çok isterdim böcek fobim olmasaydı 😅
Sor bakalım 😂
D C?
C desem bir şey yaptıramazsın bana o yüzden doğruluk diyim bari yalanı pek sevmem zaten 😂
Yoo yaptırırdım aslında 😂 neyse o zaman soruyorum, en son söylediğin yalan nedir
Tabiki seni çok seviyorum 😂
Ben de söylüyorum o yalanı haklısın snnsbs 😅😂
Sen kime söylüyorsun 😂
Sevgilimeee, sen peki? 😂
Karımaaa 😂
Hmm evlenince ben de kocama söylemiş olucam 😄
Yapmayın yavrum sevmeye sevmeye niye evleniyorsunuz pok mu var bu yaşta 😂
Sen niye evlisin o zaman 😄
Ben de yapcam sjjsns
Beni 2 sülale tongaya düşürdüler karambole geldi yoksa mal mıyım evleneyim 😂
Hmm geçmiş olsun 😄
Sanada kuzum 😂