Diğer Bu fotonun gercekte ne oldugunu anlayan var mı ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Fesatlik teytiymis ama aklma spk bisey harici bisey gelmiyor anlayan var mı ne oldugunu Bu fotonun gercekte ne oldugunu anlayan var mı ? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ne mübarek insanmışım şu an fark ediyorum. Yorumları okumama rağmen telefonu dört döndürdüm mutlu bir aileden başka hiçbişey göremiyorum. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Helal olsun Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sözlükte Foton : Modern Fizik'te ışığın temel birimidir. Elektromanyetik Kuvvet'lerde kuvvet taşıyan, kütlesiz temel parçacıktır.Ama senin foton diye eklediğin bir aile fotoğrafı 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kel adam çocuğunu öpüyor neyini göremiyorsun :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 dk gecti anca farkettim🤣 Yorumla Cavendish +1 yıl O zaman sen fesatlıkta master yapmış oluyorsun haha :D Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl yok la normal gören ben miyim kel bir adam bebeğini öpüyor :D 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Adamın sol tarafında boynunda büyük bir kitle var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kelle keltos. Valla zamaninda bende bir seye benzetmistim ilkin ama artik ne oldugunu bildigim icin neye benzettigimi hatirlamiyom kdfgjdk 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ayni seyi gorup goruslere bakinca keli farkettim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gorus geldi 4 dk inceleyince farkettim🤣 Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Baya fesatmisim Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Kel adam kızını öpüyor iste 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla goremiom 😀🤣 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Adam bebişkoyu öpüyor 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. kel adam çocuğunu öpüyorfesatlığı nerede : ) 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 10 yıl önce Facebook’ta paylaşılmıştı 0 0 Yorumla
komando0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yanıltıcı baya ilk bakisda cozemedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gece gece gördüğümüz şeye bak :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kalkti herhalde😀🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be. Başkaları ne gördü bilmiyorum ama ilk baktığımda kıllı erkek poposu gördüm. Ki baya nefretlikti :D Yorumla Soran +1 yıl Bana kadin gtu gibi geldi catlak olan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse o gtler bize iyi gelmez. Estetikten yoksun olduğu aşikar. O yüzden biz kel ve kıllı vücutlu babanın kızının öptüğü sahneye odaklanalım ne dersin :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kel adam ve ailesiymiş ben kıllı bi popo görmüştüm 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayy 10 dk oldu adami anca farkettim Yorumla Want_You_ +1 yıl Hoşuna mi gitti 😊 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. İlk görüşte ben de senin gibi sandım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adam çocuğunu öpüyor sapik fesat 2 1 Yorumla sessiz1insan +1 yıl Snjsjsjshshs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ne mübarek insanmışım şu an fark ediyorum. Yorumları okumama rağmen telefonu dört döndürdüm mutlu bir aileden başka hiçbişey göremiyorum.
Helal olsun
Sözlükte Foton : Modern Fizik'te ışığın temel birimidir. Elektromanyetik Kuvvet'lerde kuvvet taşıyan, kütlesiz temel parçacıktır.
Ama senin foton diye eklediğin bir aile fotoğrafı
Bu minvalde, çılgın bakire
Kel adam çocuğunu öpüyor neyini göremiyorsun :D
10 dk gecti anca farkettim🤣
O zaman sen fesatlıkta master yapmış oluyorsun haha :D
yok la normal gören ben miyim kel bir adam bebeğini öpüyor :D
Adamın sol tarafında boynunda büyük bir kitle var
Kelle keltos. Valla zamaninda bende bir seye benzetmistim ilkin ama artik ne oldugunu bildigim icin neye benzettigimi hatirlamiyom kdfgjdk
Ayni seyi gorup goruslere bakinca keli farkettim
Gorus geldi 4 dk inceleyince farkettim🤣
Baya fesatmisim
Kel adam kızını öpüyor iste
Valla goremiom 😀🤣
Adam bebişkoyu öpüyor
kel adam çocuğunu öpüyor
fesatlığı nerede : )
10 yıl önce Facebook’ta paylaşılmıştı
Kel adam var bebeğini seviyor
Yanıltıcı baya ilk bakisda cozemedim
Bı tek ben mi fesatim?
Gece gece gördüğümüz şeye bak :D
Kalkti herhalde😀🤣
Yok be. Başkaları ne gördü bilmiyorum ama ilk baktığımda kıllı erkek poposu gördüm. Ki baya nefretlikti :D
Bana kadin gtu gibi geldi catlak olan
Neyse o gtler bize iyi gelmez. Estetikten yoksun olduğu aşikar. O yüzden biz kel ve kıllı vücutlu babanın kızının öptüğü sahneye odaklanalım ne dersin :)
Kel adam ve ailesiymiş ben kıllı bi popo görmüştüm
Ayy 10 dk oldu adami anca farkettim
Hoşuna mi gitti 😊
İlk görüşte ben de senin gibi sandım
Anne Baba çocuk işte
Gece gece neden bu foto enseset misin sen
Adamın kafası adıyaman zokkodaşı gibi
Adam çocuğunu öpüyor sapik fesat
Snjsjsjshshs
Hoşuna mı gitti 😅
benim toplar bunlar