Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır ne iş yapayim diye düşünüyorum aklıma kütük masa işi geldi. Hem marangozlul da sevdiğim bir iş. Elim de becerikli. Yapsam sarılır mı? Böyle elimde kalsın istemem. 3-5 bin bir masadan kazansam yeterlidir

İn

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır ne iş yapayim diye düşünüyorum aklıma kütük masa işi geldi. Hem marangozlul da sevdiğim bir iş. Elim de becerikli. Yapsam sarılır mı? Böyle elimde kalsın istemem. 3-5 bin bir masadan kazansam yeterlidir

İn

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beğenen alabilir ama çoğu insan masanın tasarımına göre ve almaya ihtiyaç çok duyar mı. Gereği varsa satıp para kazanabilirsin belki
Tomtom hevesini kirmak istemem ama artik gitmiyor boyle seyler
Amca oğlu ne yapacağız ya şaşırdık hepten
Pinteresti kurcala
Mesela ne önerirsin
Metal işi
Makine yok ki adam akıllı
Biraz butce lazim tabi. Pederi yol 😂
Olsa da yolsam 😅 bakalim bişey yapacagizz
Pinteresti kurcala. Ss isticem senden kurmus musun diye. İkisaattir pinteresti kur diyoruz mk cevap versene
Kuracağım bekle bı bakayım ona
😂 cabuk
Bu tarz şeylerin meraklısı çok oluyor. Aşıeı bir miktar koymazsan satılacağını düşünüyorum
3-5 bin
Satılacağını düşünüyorum
ucuza verirsen evet
3-5 bin
bu şekilde anlamam rakiplerini analiz et onlardan ucuza ver o zaman satılır
Rekabetçi piyasanın bir tık altinda. Bu gün normal 4 kişilik vs masa alsanız 6-7 bin tl. Geçen daha aldık ondan biliyorum. Hatta gerçek ahşap değil mdp mobilya ahsabi. Benim yaptığım gerçek ahşap ürün olacak
Ben şahsen bu şekilde doğal ürünleri sevmiyorum. Ben alıp kullanmam ama bunların hastasıda bol. O yüzden elbet satılacaktır. Tabi kullanacağın ayak çok önemli.
Tercih meselesi.
Bacakalari demir profil olur
ya da ahşap olarak 5x10 5x5 ebatlarında tahta olur
şu an bu masalar ayak tarzları ile satıyor. milyon çeşit ayak var araştır derim
Evet , hatta görseldeki gibi ayak alıp koymayı düşünüyorum.
Bir masanın tahminimce masrafı 1000-2500 tl olur
Ankara sitelerde bir ayak gördüm adam sırf ayak için masaya 50 bin istiyor ve satıyordu. Klasik ayaktan vazgeçip şekilli modelleri araştırmalısın
Klasik doğal duran masaya çok şekilli ayak yakışır mı bilemedim şimdi daha sade durması lazım bence
bence araştır. neyse hadi sana kolay gelsin bol satışlar.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!