İnançsızların daha mutlu ve sorunsuz yaşamasının sebebi nedir. Bazen sizde keşke inançsız ve mutlu olsaydım diyor musunuz?

İnançsızların daha mutlu ve sorunsuz yaşamasının sebebi nedir. Bazen sizde keşke inançsız ve mutlu olsaydım diyor musunuz?

#hidayet

#inanc

#dinsiz

#istidrac

#mutlu

#eglence

Mesela sevisenlerin hayatinda hic sorun yok harika mutlu bi hayat yasiyolar. Hayatlarinda hersey yolunda. Duygusal ac degiller. Full kariyer dunya hayati. Para oluncada seviliyolar. Acaba bi gun bende evlenecek miyim diye beklemiyolar hayati dolu dolu yasiyolar. ozguven var kendini ustun gorme var. mutlular. Allah onlari kendi haline birakmis hic aci cektikleri bisey yok hayattan ne kadar zevk alinabiliniyorsa sonuna kadar yasiyolar. İnanmayanlar cok mutlu