Neden hiçbi işim rast gitmiyor? İnsanlar tarafından hep dışlandim. Çocukluğumdan beri. Tecavüze uğradım sevdiğim adam beni terk etti. Bütün bunlar yetmedi bir de fırsatçılar dolustu etrafıma. Benden yararlanmak için aşık rolü yapanlar. Neden? Neden benim kimsem yok? Daha bugün öğrendim senelerce sevdiğim adamın benimleyken başka bir kızla ilişkisi olduğunu. Gerçekten artık dayanamıyorum. Bana imtihan demeyin bardağın dolu tarafından bak da demeyin yeter artık gerçekten duymak istemiyorum bu sözleri. Bana somut bişey söyleyin. Yalan da olur. Herşey düzelcek diyin. Lütfen.. bana bir parça umut verin
Cevabın nedir?
Şuanki ruh halini düşünüyorumda
Gerçekten zor bir hayatın pençesindesin.
Ama rahatlıkla söyleyebilirim ki, Direnmek zorundasın.
Kendini bırakırsan, kendini salarsan, hayattan bezmiş şekilde yaşarsan, durumun daha da kötüye gider.
Ne diyeyim ki çok uzun mesele bu.
Böyle bir iki cevap almakla olacak şey değil, burada yazılanların hiç biri seni doyurmayacak inandıramayacak güçlendiremeyecek.
Seninde Dediğin gibi umudun yok, burada yazılanlar birer zırva olarak kalır sana göre.
Detaylı bir şekilde yaşadıklarını birine anlatarak, paylaşarak, karşındakinin gerçekten seni anladıgını, boşuna konuşmadıgını farkettiğin zaman söylediği şeyler sana tesir eder.
Bu durumdaki biri olarak hele ki bir kadın olarak, dik durmak zorundasın.
Mecbursun.04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. İyi gelmiyo bana burdaki konuşmalar. İşe yaramıyo
- +1 yıl
Herkes birşey söyler, Her agızdan bir ses, Bazıları da sırf seni elde etme derdindedir, yalandan tav etmeye çalışır.
Bazısı acıdığından, Bazısı sırf dalga geçmek için.
Böyle uzar gider.
Çok takılma burada yazılanlara.
"Zaten düşmüş birde ben vursam ne olur ki" Cümlesine karşılık gelen sensin bu başlıkta.
Hepsi değil elbette ama baksana cevaplara.
İnsan deniyor işte bunlara :)
Soran+1 yılKafiye yaptın :/
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçeği gördükçe gerçekten nefret etmeye başlar insan. Yalana inanmaksa daha çok işine gelir. Ne olursa olsun hayata gerçekçi bak.(Uğur Dündar)
Sakın kendini umutsuzluğa düşürme! Unutma ANKA KUŞLARI DA ALEVLER İÇİNDE YANAR AMA TEKRAR HAYATA DÖNER.
Dertlerini de herkese anlatma, bazen en yakın arkadaşına bile! Ve Allah'a isyan etmekmiş, sakın ha böyle yapma. 4S kanunuyla çalışan bu kodumun dünyası bazen acımasızları sever sen de onlar gibi ol. Filmde Banker Bilo'ya kimse acımadı, karısı bile. En sonunda kendisi de kendine acımayanlara acımadı. Ve sakın kendini yalnızım diye düşünme. seni gerçekten seven bir ailen, arkadaşların var (olanları bu başına gelenleri bilmese de). Eğer bir parça da olsa umut kazandıysan ne mutlu sana.
Ve hadi bana eyvallah...02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimmm
- +1 yıl
Rica ederim :)
Bende bu aralar zor zamanlar geçirdim annem , babam boşandı, dedem öldü , abilerim gittiler. En iyisi hiçbirşeyi , hiçkimseyi kafaya takmamak taktıkça kendine ezziyet etmiş oluyorsun. Boşver gitsin kendini düşün biraz üzülmekle eline birşey geçmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil ki. Senin durumuna çok üzüldüm
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazen iyi niyetimizden insanlar sevmez bende merak ederdim neden dışlanıyorum diye iyi niyetli olmak iyi olmak birilerine göre salaklık ben sevdiğim adam sevmedi hep beni kötülüyodu öğrendim ki beni sevmiyormuş
12 Yorumla
Soran+1 yılSaf olmak bizim suçumuz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
44Cevap
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış insanları seçmişsin hep kendini insanlara güvendirmeyi seçmişsin onların kötü yanlarını görmen zor olmuş aslında en başından bunu yapmalıydın çevreni değiştirmeydin sevdiğin bütün insanları gerekirse sorun onlarla alakalı çünkü burada güven konuunda hasas davrandığın ortaya çıkıyor bunu yapmamalısın
110 Yorumla
Soran+1 yılÇabuk güveniyorum... Kötü niyetli insan olmaz diyorum hep
- +1 yıl
bu yüzden kaybediyorsun önce güven sonra tanı sonra sev bunlar aşama aşama hem herkezi kendimiz gibi görmeyelim daha dik ve zor bir kız ol erkekler peşinden gelsin
Soran+1 yılPeşimden geliyolar sonra her ne oluyosa zarar veriyolar
- +1 yıl
bunlara sen engel olcaksın işte
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
insanlara o fırsatı vermemen gerek senin güvenin altına saklanmamaları lazım bunu engellemelisin
Soran+1 yılIşte onu nasıl yapacağımi bilmiyorum
- +1 yıl
öz gvenin tam olsun kendine güven ver her şey onda biter
Soran+1 yılÖzgüvenim var. Ama kimsem yok
- +1 yıl
kendine zaman ver doğru insan elbet karşına çıkar acele bir şey yaşama hayatında
demiyecegim ama bu bir sınav, sıkıntıyı veren allah, eger sabır gösterirsen, haline şükür edersen, allahım seni sıkıntılarını , gülmeye, mutluluga çevirir, sen dimdik dur, ssen ayaklarının üzerinde dur, anlın açık dur, sen degil, seni böyle edenler , utansın, sen mutlu olki , seni mutsuz sananlar, mutlugundan , mutsuz olsunlar,
14 Yorumla
Soran+1 yılSenelerdir çevirmedi. Ben ondan ümidi kestim. Yararı yok bana
Soran+1 yılDeğişen bişey yok. İnansan da inanmasan da acı çekiyosun. Ve çekiceksin
Öncelikle güvenmemeyi öğren, açma kalbini herkese bardağın boş tarafını gör biraz, haklı çıkmaların sana zamanla güç verir ve her şey yoluna girer gerçekten yere saglam basıp güçlü olmayı ögrendiginde insanların kalplerini görmeye başlarsın ve istedigini hayatına alır istedigine yol verirsin mutluluk böylece gelir zaten enseyi karatmak yerine bakış açını gözden geçir..
110 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmesem de düzelmiyo işte
Soran+1 yılÇok yorgunum..
- +1 yıl
biliyorum sana anlatıyorum ama bende öyleyim ama hayat dediğin acıdan başka bişey değilki ayaga kalkmayı ögrenmek zorundayız sana yardım etmek istiyorum çünkü benim eski kız arkadaşım tecavüz girişimine ugradı ve o olaydan sonra beni de kendinden uzaklaştırdı ve bitirdi ondan çok ben acı çektim biliyorum çok şey yaşadın ama beni dinle sen gel ayaga kalkalım
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılYankılaniyo. Ama uygulamak çok zor. Enkaz gibiyim
Soran+1 yılBitkin hissediyorum. Bıkmış, yıpranmış, küçük düşürülmüş...
benim sana umut olacak sözüm yok çünkü umut sensin onun için her zaman dik dur kendini ezilmiş gibi görürsen herkes ezer tecavüz eder ve daha bir sürü şey burada sen sağlam durup sırf geçmişinde kötü şeyler başına geldi diye iki çift güzel laf söyledi mi kucağına atlamayacaksın bu hayattan ne istediğini bilen bir kadın olmalısın
12 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin kucağına atlamam. Ama ne istediğimi açıkçası bilmiyorum. Benim durumumda nelerin mümkün olduğunu da bilmiyorum
- +1 yıl
kcağına atlamak tabiri bir mecaz dı yani önüne gelip iki çift güzel laf söyleyene kapılıp hemen aşık olduğunu sanıyorsun çünkü seni destekleyecek birilerine ihtiyaç duyuyorsun bu çocukluğunda ki yaşadığın tramvatik olaylarda sana yakın birisinin sana bunu yapmış olmasından kaynaklanıyor olabilir ayrıca şiddet geçmişininde olmuş olası gözüküyor ne istediğini bilmenin sırrı kendine doğru soruları sormaktır
Biraz egoist ol. Kendini düşün, kendin için yaşa. Birilerini mutlu etmeye değil, önce kendini mutlu etmeye bak. Kendinle barışık ol, özgüvenini yitirme. Alnın açık, başın dik olsun. Her şey muhakkak yoluna girecek ve o gün geldiğinde bugünlere gülecek ama dönüp bakmayacaksın.
13 Yorumla
Soran+1 yılUmarım dediğin gibi olur
Soran+1 yılİçimde biraz olsun umut yok. Ot gibi yaşıyorum işte
Allah bütün kötü düşünenlerin kötülerin belasını versin.
Her şeye rağmen mutlu olmayı dene takma kafana iyi insanların karşına çıkmasını istiyorsan hep bana hep bana tarzı bir insan olmalısın.21 Yorumla
Soran+1 yılİstesem de olamam öyle ben. Yapamam ki
Sağlam bir dost arkadaş istersen seni seve seve dinlemeye arkadaş olmaya raziyim cikarsizca herşeyin nevkadar güzel olduğunu anlata anlata öğretim sana ciddiyim
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar kötü şyler yaşarsan yaşa mutlaka arada seni mutlu edende şeyler olmuştur ve oalacktırda hayat her zaman iyiyide kötüyüde önümüze sunacak sende biraz daha dikkatli olacaksın bundan sonra
16 Yorumla
Soran+1 yılOlmaya çalışıyorum işte
- +1 yıl
bence yeni birini bul güven sev aşık ol
Soran+1 yılYorgunum
- +1 yıl
bence bu kendine bulduğun bir bahane
Soran+1 yılBilmiyorum. Sadece istemiyorum. Herşey bir süre dursun istiyorum
- +1 yıl
daha kötüolur inan bana sen tam gaz devam etmelisin hayat
+1 yılSana uzun uzun yazıp Edebiyat yapmaya gerek yok hayatta para-çokomel eğrisi vardır ne kadar para o kadar çokomel veya şöyle diyeyim power of the money / money of the power anladın , herşeyin düzelmesi için paran veya gücün olacak bu ikisi birlikte yürür herdaim hayatına devam et ya parayı elde edeceksin ya da gücü ancak öyle kaybettiklerini geri alırsın veya intikamını alırsın
00 Yorumla
+1 yılTecavuze nasil ugraya bildiniz ki artik simdiki kizlar hircin kendini savunabiliyo diye biliyodum nasil teslim edebildin kendini
16 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir kız erkeğin gücüyle başa çıkamaz
- +1 yıl
Seyine saglam bitane gecirirsen bak bakiyim kalkabiliyomu ayaga
Soran+1 yılO fırsatı vermedi
- +1 yıl
Aslinda cok merak ettigim bir konu bu nasil ne yapabiliyolar ne hissediyosun o anda ama bunlari sorupta hatirlatarak dahada uzmek istemem
Soran+1 yılNe biliyo musun sonuna kadar direnemiyosun ve yaptığı şeyden zevk aldığın için kendinden nefret ediyosun.
- +1 yıl
Zevk aliyomusun yani yapan kisi kimdi peki
Benim Hiç Arkadaşım yok 5 senedir evden dışarı çıkmıyorum sürekli pc başında Sigara Tüttürüyorum
Eski Sözlüm ( 1 sene Önce) Beni En yakın Arkadaşımla Aldattı Dudak dudağa Ve uygunsuz Bir Şekilde Yakaladım onları Bende Yanlızlığı sevdim şu an Hala Evdeyim Ve hiç arkadaşım eşim dostum yok bir Nişanlım var bide Ailem o kadar00 YorumlaBenimde kimsem yok ama sirf hata yapmamak icin kimseyi yanastirmiyorum yanima ne bir arkadas ne bir dost herkese uzagimm kendi halinde biriyim kimseye ihtiyacim yok seninde olmasin ama eger bir arkadasa ihtiyacin olursa yaz bana 🙏
01 Yorumla
Soran+1 yılYazarım. Teşekkür ederim
Yanliş anlamada sen cok ama cok safsın be ozaman garıbım
16 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim
Soran+1 yılEvet. Ama sorun bu değil. Saf olmak istemiyorum ben
- +1 yıl
Tamam olmak ıstemiyorsan kımseyı kendinle bir tutma bak bazen bir insan su ister en basiti düşün su ihtiyacını karşılıycakdır vucudun buna ıhtıyacı vardır veya bı ton felsefık şeyler ya ama olay şu insaniz ya o suyu isterken bile bir çikarimiz amacımız var hani biri sana iylikle yaklaşiyorsa bile 1 sefer deyilde bin sefer düşün senle konusdugu kelimelere dikkat et ve söyleyiş tarzına
Soran+1 yılHerşey tecrübe
- +1 yıl
Tecrube deyil bu sadece savunmadır hesaplamadır sadece guvenme ve o ankı olasılıkları düşün mesala sana yemek getirmesinin sebebi sen kadin oldugun içinmi yoksa ınssn oldugun içinmi bu bir örnek en tehlıkelısı ıhtımalı yuksek olan kadın oldugun ıcındır bu yüzden bir adim geri durucaksın zaten2 veya 3 getirişinde anlarsın nedrn getirdigini ozamAna kadar o ne istiyorsa o tarafa ceker zatdn hizli olur sfn daha önce harekete gecersen hani o onu düşünürkrn senin bir sonrakı hamldnde o sana ne düşünüyorsa ıkıncı kez tekrar düşünür
+1 yılbak gerçegi ögrenmişsin işte güçlü ol sevgilinden ayrıl insanların seni kullanmasına izin verme kimseye güvenme
16 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldim zaten 2 sene oldu ayrıldıktan sonra öğrendim bunu
- +1 yıl
kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl19 yaşındayım
- +1 yıl
ona göre konuşcam yanlış anlama bee.
- +1 yıl
iki yaş büyügüm senden dedigim gibi kimseye taviz verme herkeze iyi niyetli olma acımasız ol.
Soran+1 yılBişey demedim
+1 yılHayata nerden basladiginin onemi yok hayata nasil baktiginin onemi var tum yasadigin olumsuzlari bir kenara at hayata gulen gozle bak her adim attigin da gecmisini dusun ve saglam bas yere. Dusmek ayip degil kalkmasini bil...
04 Yorumla
Soran+1 yılKalkmak için bir yerden destek almam lazım. Elimden geleni yapıcam o zaman
- +1 yıl
Destegi insanlar kendini yaratir bazen bazi seyler aramakla bulunma ama bulanlarin cogubarayanlardir dostum..
Soran+1 yılHaklısın. Bişeyler yapmanın zamanı geldi
- +1 yıl
Elbette dostum kafana takma
Diğer konusunda 308 cevap paylaştı. kimsesiz oldugunu her tarafta haykırırsan tecavüze ugrarsın tabi, zavallı pozisyonundan çık bir önce, kimse kimsesiz degil, seni yaradana dönüpte senden başka kimsem yok dedin de seni, yanlızmı bıraktı?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bıraktı.
Soran+1 yılPolis seni insanların çenesinden kurtaramıyo ne yazık ki
Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Ya seçimlerin yanlış, ya da davranışların..
Ya "kullanacak kişileri" seçiyorsun, ya da "kullanılacak kız" imajı oluşturuyorsun..00 YorumlaYaa senin gibilerden nefret ediyorum şu an bu yaziyi yazabiilecek kadar elin tutuyo dimi ve sabah kalktiginda seni bekleyen bir kahvaltida olucak buyuk ihtimelle ciddi saglik problemlerinde yok mutlu olmayi ogrenmelisin...
00 Yorumla
+1 yılBencil olmayi dene. insanlar emin ol hicbirseye degmiyor. artik umrumda degiller ☺
10 YorumlaHerşeye bir sünger çek mesafe köy kimseye güvenme yeni insanlar tani yeni çevren olsun mümkünse bulunduğum semtten ayrıl yeni bir semtte hayat kur bir süre hayata yeniden doğmuş gelmiş gibi herşeyi o terk edeceğim semtte birak
00 Yorumlaerkekkerin asik rolu yaptigini bilmen guzel. mutlulugu erkekde askta araman kotu. bence mutavazi hayat yasa kimseye yuz verme seni seven gelip babandan istesin
04 Yorumla
Soran+1 yılBu halimle kimse İstemez beni. Aşkta istemiyorum zaten uzak dursunlar benden. Sadece uzak dursunlar
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm
+1 yılYanlış anlama ama gerçekten başarmak istiyosan bir şeyleri p*ç olcan fırlama olcan çakal olcan ama iyi bir insan olacaksın içten içe ancak o zaman art niyeti de iyi niyeti de ayırabilirsin..
08 Yorumla
Soran+1 yılBen saf olmak istemiyorum. Nasıl kurnaz olurum onu da bilmiyorum
- +1 yıl
Lise 1 deki halim gibisin valla ama lise son da çakallıkta level atlamıstım :D Biri sana bir şey diyorsa hemen dediğini inanmıycan başka sebepleri arıycan atıyorum seni seviyorum aşığım falan mı dedi birisi senin kafandan kesin benden öncekilere de böyle demiştir diye gecmeli yani hemen inanmamalısın
Soran+1 yılHemen inanmıyorum... Zamanla oluyo zaten
- +1 yıl
Bu örnekti sen hayatında basına gelen seylere karsı uygulayacan bunu..
Soran+1 yılElimden geleni yapıcam
- +1 yıl
Doğal ol ve kimseye güvenme...
- +1 yıl
Dediğin şeyleri bu kız yaparsa hayatı iyice boka sarar. Ataerkil bir ülkede yaşıyoruz, neyin kafası? O*rspu, kolay lokma, çak gitsin diye tabirler kullanılır arkasından.
- +1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum ve sanki kız düzgün dursa arkasından öyle demeyecekler... Biraz çakal olursa en azından insanları tanıyabilir kendisine kimin zarar verebileceğini kimn yararlı olabileceğini ayırt edebilir...
- Diğer konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılGelecekten Bir Gün isimli bir Türk filmi var onu izle cevap orada
01 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka izlicem
Daha çok gençsin. Önünde kocaman bir hayat uzun yıllar var. İnsanız hatalar bizim için. Her an yeniden başlamak birşeyleri düzeltmek için bir fırsatın var. Hayatını düzeltmeye düşüncelerinden başla. Herşey güzel olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım dediğin gibi olur. İnan bana herşeyi yaparım bunun için
Sana sunu soyliyim.. bir insan ailesinden ne Kdr uzak durur ve nasihatlerini duymazdan gelirse bu tur şeylerle karsilasmasi an meselesi. sana tavsiyem daima ailenle fikir alisverisinde ol ve büyük sozu dinle. hayatinin yoluna girdiğini goruceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle herşeyi konuşurum. Ama bir yerden sonra o da anlamıyo
Diğer konusunda 635 cevap paylaştı. peki sen bu hataları ısrarlamı yaptın yoksa bilmedenmi buda önemli...
02 Yorumla
Soran+1 yılHata bilerek yapılmaz ki..
+1 yılherşeye ragmen gel evlen tanımadan etmeden dırek otur beınmle nıkah masasına yalan dunya barı bundan sonranı mutlu gecır?
02 Yorumla
Soran+1 yılbir çılgınlık yapalım
- +1 yıl
Yapalım gel ozel e
+1 yılUmut istersen burada işin ne dünyalı? Git bu kentten, taşın başka yerlere. Sürünme şu kahpe İstanbul'da. Kendine yeni bir hayat kur. İçinde aşk olmayan. Ama takılmışsın aşkın keskin camına. Sana olma desem de olacaksın bir gün aşık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen, benim de kimsem yok, devlet benim değil Suriyelilerin devleti. onlara bakıyor onları besliyor. kimsesiz olmak normal.
21 Yorumla
Soran+1 yılPekala
+1 yılLanet var üzerinde, soy ağacını bir araştır
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de bo b. kluk var
+1 yılHiçbir şey düzelmeyecek, çevreni suçlamak yerine kendini de sorgula. Ben ne yanlış yaptım, nerede hata yaptım diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Umut veremiyecem, böyle düşündüğün için hiçbir zaman işlerin rast gitmeyecek. Ne diyelim hayirlisi be gülüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılCanın sağolsun
Diğer konusunda 799 cevap paylaştı. Zamanla gecmeyecek ama alısacaksın.. tecrubeyle sabit
00 YorumlaSabr ve Dua et,
“بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Bilemezsin ki, belki de Allah,
bundan sonra daha güzel bir kapı açar..
Talâk sûresi06 Yorumla
Soran+1 yılAllah a çok dua ettim. Artık etmicem
Soran+1 yılO beni sevmiyo
Soran+1 yılBen çok yaptım. Her ezan okunduğunda, yatmadan önce hep dua ettim. İnanir mısın her derin nefes alışımda şükürler olsun rabbim derdim. Ama işler öyle yürümüyo ne yazık ki
sabret hersey hakkında hayırlısı olacak duzelecek dıkkat lı davran bu senın elınde
02 Yorumla
Soran+1 yılElimden geleni yapıyorum
+1 yılSenin tatalı canını yerim ben. Adnan oktarın şevkatiyle yaklasmak lazım bu duruma.
00 YorumlaHer şey senin elinde... düzelt ya da batır
11 Yorumla
Soran+1 yılFarkında olmadan daha çok batırıyorum
Gecmisin cani cehenneme de bırak
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki sonra?
Soran+1 yılUzun zamandır uzakta duruyorum ama düzelmiyo işte
+1 yılHayatina ceki duzen ver
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılben notunu verdim. çok safsın belki de?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim. Bunu herkes söyler zaten
Cevap sahibi+1 yılozaman saf olmayacan bak misgibi çözüm
Soran+1 yılElimde değil ki
Cevap sahibi+1 yılneden güçlü olamıyorsun bunu kendine sormalısın...
+1 yılsabret şükret
yapıcak birşey yok01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
dıyecek hıçbırsey yok be arkadaş
01 YorumlaDiğer konusunda 643 cevap paylaştı. dogru zamanı bekle iyi birisini bul
03 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum.. yapçak başka bişeyim de yok zaten
Soran+1 yılBaşbaşa kalmiyorum ki
+1 yılherşeye düzelicek...
18 Yorumla
Soran+1 yılBakçaz artık
- +1 yıl
üzülme değmezz
Soran+1 yılDeğer. Baksana halime. Yosun tutmuş çöp kutusu gibiyim
- +1 yıl
deme öyle prenses
Soran+1 yılYalan değil