Arkadaşlar son bir yıldır banyomda inanılmaz böcek oluyor, yani sürekli temizliyorum her gün yıkıyorum ama öyle garip antenli böcekler var ki bıktım. Gündüzleri asla görünmüyorlar ama gece oldu mu bir anda 10 15 tane banyonun içinde gezmeye başlıyor. Tahta kapı çürüdü de yuva yaptılar diye düşündüm çünkü ışık açılınca saklanmak için kapının içine giriyorlar, kapıyı değiştim yenisini aldım daha az önce girdim 16 tane öldürdüm. Her gece en az 10 tane öldürüyorum ayda 300 böcek garanti yani ve nereden ürediğini çözemedim hala. Artık aklıma farklı şeyler geliyor yani çok böyle şeylere bağımlı değilim ama ailede iki kişi yakınlarımızdan çok fazla büyü yapıyor sürekli evlere misafirliğe gidip bir şeyler koyuyor yakalanınca da iyilik için yaptım diye sıyrılıyorlar büyü falan mı var nedir bu böcekler nerden geliyorlar mantıklı bir cevabı olan yazabilir mi çaresi nedir bunun?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
nauer k-othrine sc 50 al.. hepsinin kökü kurur. insana zararı olmayan , vöceklerin kökünü kurtan ila...1 lt suya 1 kapak karıştır, çalkala iyice, fıdfısla sık kçşe bucak heryere..3 fünde kökleri kurur.. tarım ilacı, zahirecilerden ya da intrnetten alabilirsin
bayer*
Bunu araştırıcam tesekkür ederim
araştırmanın ötesi.. yeni nesil kesin çözüm ilaçtır... hayvanlara, insanlara zarar vermez, iz bırakmaz.. ama anasını ağlatır bitane böcek , karınca, akrep, bit, pire, hamam böceği, kaşorifer böceği vs vs kalmaz.3-6 ay sıktığın yerde slmediğin sürece etkilisi kalır
Tamamdır teşekkür ederim
Besin kaynağını kes o zaman birdaha görmezsin.
Besin kaynağı derken anlamadım
Banyodan muhtemelen hamam böceği var. Banyoyu 1 hafta kullanma %99 hepsinde kurtulursun. Su ve nem olduğu sürece üremeye devam ederler.
Daha geçen ay 2 haftalık tatile çıktık su nem yoktu anlayacağınız ama hala devam ediyor
Bence direk ilaçlama ekibi tut banyon için bakalım bidaha gelicekler mi
Yani daha yeni kapı için masraf yaptım aileme kapıdan geldiğini söyledim bir de ilaçlamayı söylersem iyice delirirler çünkü onlar görmüyor çok fazla gece bi tek ben uyanık olduğum için çoğunlukla bana denk geliyor yani onları rahatsız eden bir şey yok. Bir ara sadece bana mı görünüyolar acaba diye düsündüm ama onlar da nadiren görüyor 😂
Nadirse ozaman direk onların yuvasına ilaç sık
Raid falan varta
Varya
Hayır yanlıs anladınız onlar gece uyanık olmadıgı icin göremiyolar ben hep uyanığım o yüzden görüyorum ama yuva falan yok ortalıkta olsa sıkıcam yuva yok yani raid hazır banyoda yuva yok ki
Ev müstakil mi apartman mi
Normal apt dairesi
Hmm yuva falan yok diyorsun ya belki banyodaki havalandırma dan geliyor olabilir orayı bı kapat gece olunca
Sağolun, herseye bir cevabım var gibi görünecek ama havalandırma komple kapalı hiç açmayız Allah yardım etsin artık ne diyim 😂
Amin hocam mutlaka bı yuva vardır ama havalandırma kapalıysa mutlaka delik olması lazım kenarlarda orayı slikon tabancasi sıkmak lazım
banyonun içinde saklanabileceği eyrler var demek ki.
rutubeti engelle yuvalarını bul
hamamböceği ile mücadele diye araştır
Hamamböceği değil aslında garip antenli kahverengi bir böcek ve tür hep aynı farklı farklı da değil adı nedir bilmiyorum her köşeye bir yıldır bakıyoruz ama kapının içinden çıkıp duruyorlardı meğer sadece saklanmak için buluyolarmış. Sürekli temizleniyor zaten rutubetli değil pek bilmiyorum artık 😂
bilemiyorum ya ben böceklerin her türünden nefret ediyorum.
işi gücü bırakıp köye kafa dinlemeye geldim.
bu böcekler yüzünden geri dönebilirim
Ben hayatımda bir kere köye gittim onda da yastığımın altından örümcek çıkınca ertesi gün geri döndüm 16 saat yol :/ dönün çok kötüler
Yatırım yaptım ama hobi bahçesi falan. neyse
Vaybe