Hayatım bok gibi?

hayatım bok gibi kendimi çok değersiz, önemsiz ve gereksiz hissediyorum sanki görünmez gibiyim mesela birisi sofrada olmaz da ona yemek ayırılır ya sonra yesin diye, heh işte ben o kişiyim ama bana yemek ayıran kimse yok ve beni hatırlayan kimse de yok. Ölmeden önce birinin bana değer verdiğini görmek isterdim hayatta en çok istediğim şey sanırım bu, bunu kimseye anlatamayacağım için buraya yazıyorum çünkü zaten anlatacağım kimse de yok :) bununla savaşmaktan artık çok sıkıldım korkum yaklaşmak, ölüme yaklaşmak. ben böyle yaşamak istemiyorum. Size değer veren insanların kıymetini bilin arkadaşlar çünkü bu her şeyden daha kıymetli. Hala çabalamaya değer bir şeyim yok eğer belki bir umudum olsaydı bir kez daha denemezdim de zaten, benim en sevdiğim yemeği soran kimse olmadı 24 senelik hayatım boyunca, ben sordum …benimkini sormalarını istediğim içindi :) hatırlamadılar… her şeyle savaşabilirim ama bununla artık daha fazla savaşmak istemiyorum çok yorgunum. Bunu umarım 1 kişi görür ve en azından 1 kişi beni dinlemiş olur. “Boktan hayatımdan iki satır.. belki biriniz beni görür.”

Hayatım bok gibi?