arkadaslar merhaba oncelikle gordugum bi rüyayı anlatmak istiyorum 1 hafta once rüyamda akrep gördüm ve o sabah annem beni uyandırdı kapının önünde aynı akrepten vardı ve bizim buralarda çok olmazdı neyse o gün uyudum tekrar aynı şeyleri gördüm ve sabah uyandıgımda icimde kötü bi his vardı evin eşyalarına zarar gelmeye başladı 1 gün sonra ise ilk defa giderden fare çıktı ve aşırı büyük bi fareydi aynı zamanda saldırıyodu zar zor onu çıkarttık suanda evin herseyi saglam fakat 1 saat önce banyoya girdim ve çamaşır sepetinin içinden bi bebek bana bakıyodu ben onu gördüm yani ve hâla etkisindeyim annemleri çağırdım baktılar bisey yok kendini korkutma dediler neyse duşa girdim duş aldım abdest aldım bornozumu giyerken koluna ulaşamadım ve bi el resmen bana yardım etti ben beyaz tenliyim gördüğüm el esmerdi arkadaşlar çok kötüyüm kendime gelemiyorum korkuyorum 🥺
Güncellemeler
+1 yıl
konu hakkında bilgisi olan yardım etsin lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok uğraşma kendinle cenabet olunca oluyor tavsiyem gusül falan al eğer uzun süre cunupsen geçmiş olsun
evet 2 gündür cenüptüm ve bu mesaj beni daha da kötü hissettirdi kafayı yemek üzereyim abdest alırken basıma geldi bu olay
Bence gusül al sonra bı metafizikci hocaya falan gözük bayan olması senin için daha rahat olur
gusül aldım daha demin iste tam dustan cıkarken bornozu giyerken gördüm o eli
Olsun kafani rahatlat sonra görün metafizikciye tanıdık varsa
hayır yok metafizikciyi ilk defa duyuyorum
Kendinle uğraştıktan sonrada gusül al
Metafizik bu tarz enerjileri senden atıyor 3 harfli söylemek istemiyorum sonra musallat olur
🙂🙂
tesekkur ederim 🥺
Bu arada bende 7 yaşında falan gördüm ama ben insan suretinden çok farkli şekilde gördüm korkutmamak için söylemiyorum
İlk defada
Gece gece korktum sakın kendini korkutma şimdi rahatla uyu sabah ailenle tekrar konuşabilirsin
amacım sizi korkutmak değildi özür dilerim ama ne yapacağımı bilemedim ben çok korkuyorum
Sakin ol kardeş
Hadis: «Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî'u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez.
olamşyorum abi
Asla korkma duayı mutlaka oku
Dert küçük Allah büyük maneviyat yukselt
tesekkur ederim 🥺
www.yasemin.com/.../2972922-salavat-i-kubra-duasinin-faziletleri-ve-arapca-okunusu-buyuk-salavat-i-kubranin-sirlari
Ayaetel kursi nas ve Felak oku asla kurkma
Yukarıdaki duayı oku
tamamm
Asla korkma Allah var
Asla bir şey olmaz
teşekkür ederim ☺️
Rica ederim dua et yeterli bismillahillezi seni duası seni korur ayetel kursi , salavat Kübra faziletli dualar
Birde ismi azam duasıni oku
tamamm okuyacağım mutlaka
Asla korkma Müslüman korkmaz senin en büyük silahın dua
Birde unuttum İnşirah suresi de oku hz yunus duası oku faziletlerinede bak
Cok büyük bir huddama gorunmen gerekebilir
o ne demek yani
Huddamlik cin bilimi gibi birsey biri sana buyu veya musallat yapmis olabilir
off aşırı korkuyorum psikolojik olabilir mi normalde hicbiseyden kolay kolay korkmam ve en son 5 yasımda görebiliyordum onları
Günlük yasantin nasil