Yaa arkadaşım sütyenimi gördü o günden beri benle dalga geçiyor çok utanıyorum?

Ya arkadaşlar okuldan bir arkadaşım benim babamın arkadaşının oğlu geçen gün bize yemeğe geldiler yemekten sonra biz sıkıldık tabi odana çıkallım mı diye sordu bende tamam dedim 1-2 saat konuştuk sonra şarj aleti sordu bende çalışma masasının çekmecesinde var kalk bir zahmet al dedim gitti bu açtı çekmeceyi waow dedi bir döndü elinde turuncu sütyenim salladı böyle çabuk ver şunu bir şey görmedin dedim elinden zor aldım bu çocuk gidene kadar anırarak güldü tabi bende mor oldum resmen
Ertesi gün okula giderken biri arkamdan pişşt turuncuu diye seslendi döndüm baktım bu mal kes sesini dedim bu yine gülmeye başladı neyse dedim ama yok o gündür bana turuncu kız deyip duruyor kızıyorum anlamıyor biri duyacak rezil olucam diye ödüm patlıyor bugün çıkışta gene turuncu nasıl gidiyor hayat dedi ben de gene bol hakaretli bir şekilde kızdım o da bir anlaşma yapalım sen bana turuncu sütyenini ver bende seni rahat bırakıyım dedi ben de saçmalama hayal gücün çok gelişmiş dedim gittim yardım edin lütfen şu malın ağzını nasıl kapatıcam :(((
Güncellemeler
+1 yıl
Bir arkadaşım vardı vefat etti yazın sütyenide dalga geçmek için doğum günümde o almıştı
Erkeğin bakiriyle kızın kaşarından korkacaksın deyip gülerdi. doğru diyormuş meğer
Yaa arkadaşım sütyenimi gördü o günden beri benle dalga geçiyor çok utanıyorum?