Erkeğin bakiriyle kızın kaşarından korkacaksın deyip gülerdi. doğru diyormuş meğer
Yaa arkadaşım sütyenimi gördü o günden beri benle dalga geçiyor çok utanıyorum?
Erkeğin bakiriyle kızın kaşarından korkacaksın deyip gülerdi. doğru diyormuş meğer
Bidaha isterse noldu sana mı lazım git ameliyatla aldı de. Bu arada normal bir şey erkekler gibi kızlarında kişisel gereksinimden dolayı sütyen takması gerekiyor. Bu erkeklerden ped saklamak gibi bir şey tamam heryerde gösterilmez ama gördüğünde dalga geçilicek yanı yok normal şeyler.
O abaza heralde.
bugün onu isteyen yarın başka bişey ister söyle ailesine veya ailene onlar halletsin sustursunlar çocugu sen niye utanıyorsun normal bişey her kızın çekmecesinde var yani o aptalın terbiyesizliği en basitinden annene anlat.
Konuşabilsem deyicem sinirli bu günlerde söylediği tek şey az çalışıyorsun rakiplerin şöyle böyle..
annesine anlatsa ne dgisecek cocuk oyle bisey yok der
Peh klasik erken işte anlatsa ne olacak hiç mi sütyen görmemiş ilk defa mı görüyor büyütülecek bir konu değil kime söylerse söylesin insanlık hali. Bu arada yaşın tutuyor mu bu site için 18 yaş sınırı var biliyorsun değil mi.
Çocuk abaza heralde tam 18 yaşındayım
KS haber ekibimiz o TURUNCU sütyeni sizin araştırdı ve buldu.
cdn.komikler.com/.../101209-yengec_sutyen_d580.jpg
Cevap
63Cevap
Seni anneme/babama/abime/kuzenlerime/erkek arkadaşıma söylerim senin o turuncu diyen ağzını bir sker kırmızı kırmızı diye anırırsın de bak bir daha ağzını açıyomu. Dövdür şerefsizi terbiyesize bak utanıp susması gerekirken ne yapıyor. Bildiğin senden faydalanmaya çalışıyo aklından ne geçiyodur. Sakın saçma sapan bişey yapma verme iç çamaşırını falan bu sefer iç çamaşırını bana verdi söylerim herkese diye tehdit edip başka bişey yaptırır.
Sinirlendim şimdi.
Keşke odana çıkarmasaydın, çekmecen de sütyeninin olduğunu mu unuttun ne yaptın, ya da sen alsaydın şarj cihazını..
Son yılım olduğundan elime telefon vermiyorlar çekmecenin halinden haberim yoktu ve çocukla 3 yaşından beri tanışıyoruz bana kardeşim gibi geliyordu
sinir olma bence şanslısın hep hayal etmişimdir benim yaşımda bir erkekle eve misafir gelsede benim odama gidelim diye :P :D :D
Daha önce öyle çok arkadaşım geldi ben böylesini görmedim yaşadığım şehirde en iyi liselerden birindeyim nasıl kazanmış bu okul şaşırtıcı
cıddı bı mesafe koymalısın, dalga gectikten sonra normal konusuyorsan hosuna gıttıgını dusunuyor olabılır
Hayır gayet ciddi bir şekilde konuştum burada yazış tarzımdan dolayı hoşuma gittiğini söyleyenler olmuş
Kuzenim okul değişikliği taraftarı bende öyle düşünmüştüm ve karar verdim.
Son yılımda adımım kaşara çıkmasına izin veremem
Daha önemli meselelerim var sınav gibi
Kızım cocuk bıldıgın iş koyuyor sana, sutyenını ısteyerek aslında ne ima ettıgını anlamamıssın. Neyse.
Ona bir koyarım görür işi mişi erkekler ne kadar iğrenç yaratıklar yaa
Kardeşim gibi gördüğüm birinden bahsediyoruz birincisi tek erkek arkadaşım o değil diğerlerinden öyle bir şey görmedim yani her zaman o noktaya gitmez ikincisi
Üzülmeyi çoktan geçtim gebersin diyorum
Onun yüzünden huzurum bozuldu resmen
Ki evet bir çoğunuzun aklı sadece oralara çalışıyo ve bu bana göre iğrenç artık dedeler bile yiyecek gibi bakıyor sokakta açık giyinmediğime rağmen
hepımız oyle bakmıyoruz rahat ol, her erkek senın arkadasın gıbı ergen degıl, her erkegın kafası aletinde değil. gercı 40 sene sonra da bana neden yıyecekmıs gıbı bakmıyorlar dıye menopoza da gıreceksın hayat ıste ergen ıken aman bakmasınlar yaslanınca ahh keske baksalar dıyorsunuz.
Verme attım de ya da gerçekten at. Turuncu sütyen nedir ya?
Renk neden şaşırtıcı hiç görmedin mi? Olamaz mı yani yeşil de var mor da var yani aynısından
Bence sevimli kırmızı falan hayatta giyemem ben
Umursama umursadikca o üzerine gelecek ve bu konuda uyar aileme söylemek istemiyorum sende zorlama de.
O bisey mi, bn snn profiline girince cok daha fazlasini goruyorum. Artik ne die sesleneyim bilemedim (:
İyide bu resmen Kötü Çocuk'un kurgusu, en sevdiğim sütyenim de de tam olsun.
Bak tek hikaye okudum büşra küçüğün oda yakın arkadaşım olduğu için zaten 1 sayfa okuyabildim onun haricinde kurgusunu biliyorum ve böyle bir olay yok eminim
derdini ailene anlatacaksın. Ailende onun ailesiyle konuşacak. Bir ergen hareketleri bunlar... bir daha istedimi mağazayı göster orda çok var lazımsa ordan al tak kullan de.
Ailemin benim hakkımda konuşmak istedikleri tek konu üniversite okul müdürüne söylesem olur mu acaba?
Ailem kafayı bozmuş durumda kızarlar ve o salak yüzünden babam arkadaşından olsun istemem okul değiştiricem ona kızmazlar
Ailesine birşey diyemem çok iyi insanlar efendiler bu biraz çocuk gibiydi ama genede iyiydi kardeşim gibi gördüğüm zamanlar oluyordu 3 yaşından beri tanışıyoruz
En kısa zamanda okuldan ayrılıcam ve tavsiyeni de deniyeceğim. Teşekkür ederim soruyu ciddiye aldığın için
Bir abim veya ablam olmasını hep istemiş ve özenmişimdir ama kısmet işte
git ailesine söyle adam bildiğin terbiyesiz sapığın teki stüyeni nabıcakmış kendisi mi takıcak
en başta kızın odasına gidelimmi bile demem ben o hata hadi sutyeni gördü hemen laf söylemeden yerine koyup kapamalıydı hiç terbiye görmemiş
Hoşuna gidiyor bu fazlasıyla açık. Eğer sert bir tavır sergilemis olsaydın seninle ugrasamazdi.
Yüzüne bile bakamıyorum çocuk çok cıvık benim suçum ne?
Ozaman ağır konusacaksin. Susmayacaksin.
Ağırlığını, ciddiliğini koy onun soylediklerine asla tepki verme yanına gelip konussa bile konuşma umursama nasıl bir terbiyesizlik yaptığını anlar belki..
Abi dalgasini döndürür anlarim da turuncu sütyenini ver anlasalim demesi niyetini belli ediyor açıkçası bence sert dille ciddi bir sekilde uyar olmadı babasına falan söyle her türlü hakkından gelir cesaret edemez bir daha
bencede ailesine söyle bir daha seni görünce kaçar :Pp
Sana bir dolap yaptırıcam iç çamaşırların ayrı şarz aletin vs şeylerin ayrı olucak...
Benim suçum yok valla annem odayı toplarken atmış olmalı ben dağınık duramam
EİC :) helal ya masrafların yarısı da bnden :)
Zaten yeterince topluyorum sabahları okul varken bazen yetişemeyince o el atıyor
@Darker-Than-Black anlaştık :D
Çalışma masam dedim iç çamaşır dolabının yanından bile geçirmem kimseyi öyle biri değilim üstelik salak olsada kardesim gibi görüyordum onu 3 yaşından beri tanıyorum
Nasıl bir anlayışın var ya çalışma masasının büyük çekmecesinden çıktı diyorum elime telefon bile alamadığımdan bilmiyordum çekmecenin ne halde olduğunu
Bence sen anlamıyorsun son yazdığımın üstüne birşey diyemem artık insanlık hali dalgınlıkla o şey yanlış çekmeceye atılmış ve yakın arkadaşım karaktersizmiş olay bu
Allah daha beterinden saklasın diyorum iyi bir ders oldu bana kendi kanından olmayan kimseye güvenme.
Okulumu değiştirme kararı aldım en rahatı bu olucak gibi teşekkür ederim cevap için gerçi yarardan çok zarar verdin sana cevap vericem diye üstüme kahve döktüm biran sinirle
Ben de böyle bir anne olduktan sonra ülke değiştirsem sorun çıkmaz
sende kafayı calıstır ona bı guzel oyun oyna tamam vercem de babanıda cagır o tamam hadı ver sudyenını derken babanda sızı ızlesın agzını burnunu kırsın en basta anlat babana
allahın liselisi yaaa. nasıl bir ayarınız var çözemedim ki.. ben 8. sınıfta kızların ne zaman regl oldugunu biliyordum.
Yok artık 😮
Odana çıkalımdan sonrasını okumadım... bizim aile ultra çağdaştır ama
böyle bişeye asla iizn vemezler Amerika mı bura odana çıkalım?
Babamın çok yakın arkadaşı çocukla 3 yaşından beri tanışıyorum
Yetiştirme tarzı olabilir babam bizzat merak edip gitmeyim diye barları gezdirmişti bana burada şu bokluk var burada bu bokluk var diye
İnsan ailesini seçemiyor ama genede mutluyum baskıcı olmalarına rağmen beni destekleyen arkamda varlığını hissettiren bir ailem var :)
Siz o tokatları hangi zamana saklıyorsunuz? Sağlam bir tane patlat turuncu mu kırmızı mı sonra karar versin.
Sinirlenirse daha fena yapar bence
Sesini çıkartmayanın üstüne giden çok olur
Sanırım çocuksunuz daha.. Annesine söyle ağzına acı biber sürsün.
Eywallah dostum.
çocuk sütyeni gördüğünde senin tepkini yanlış anlamış olacakki, senin ona vereceğini filan zannetmiş ki o şekilde kendini sana yakın hissettirmeye çalışıyor. annene söyle hemen kurtulursun benden söylemesi.
Güzel senaryoda bu wattpad hikayelerinde çok kullanildi be renk bile ayni. Azcik destekli salla.
Wattpad hikayeleri kadar saçması yok iki yıl önce bir büşra kuçük dediler okudum bir 1 sayfa bir daha girmedim Ygs kurbanıyım vaktim bile yok ister inan ister inanma
İşte okumussun sonucta. Renk diyaloglar olaylarin gelisimi hepsi ayni birde bu sutyen en sevdiginse tamam.
Anısı olduğu için en sevdiğim ve renk tesadüf olabilir ve büşra kücükten başkasını bilmiyorum orada onuda tanıdığım için okumuştum ama pek beğenmedim açıkcası bir kitabı elime alıp bakmazsam sayfalarını çevirmezsem içim rahat etmez tenime değecek o sayfa kokusunu duycam yani :)
bir utanacagin sutyen mi kldi. Bir gun icinde o kadar utanilacak is yapiyorsun farkinda dglsinz en fazlA ya arkadaslarina anlatr ya da gece kndini tatmin eder salla gitsn tkma kfana
Oo o simdi arkadaslarinada anlatmistir sakin aldanip verme sudyenini babasina soylemekle tehdit et bence
Çocuk o kadar mal ki doğru dürüst arkadaşı bile yok sanmıyorum. babasına söyleyemeyeceğimi bilir annesi ile tehtit edebilirim teşekkür ederim
Aynen oda olur hatta devam ederse soylede yani cekinme rahatsiz edici bir durum eger bir firsat verirsen onun eline dahada seni rahatsiz eder tacit etmeye kadsr gider sakin eline koz birakma
ne var bunda turuncu sütyende yani :P hee sanane de geç nie utanıyosun
Bu ve buna benzer senaryoları çok okudum, bu sorunun sahte olduğu açık.
Kızlar arasın da gay oldugunu yayarım de ordan da ttabiki erkeklere yayılır g*t olur sen dediğimi yap bence :D
Aslinda dayagi hakediyor zaten ne bir erkekle vir basina oyna odaya geciyorsunki
Aile dostumuz olduğu için
İyi bir ders oldu bana erkeğin arkadaşı olmuyor
Hanzo kafayı da takmış, işin zor. Hiç konuşma mesafe koy bir daha görüşme
Son çare okul değişimi sınavım var onunla mı uğraşıcam
Sen kizdikca o daha cok dalga gececek senle, rahat davran diycem bu seferde yanlis anlayacak.
Sen de bir bahaneyle onların eve gidip onu rezil et
Babasına falan söyle, dayaktan sonra kendine gelir.
Yanlşlıkla çükünü gördüğünü ve minicik olduğu söylentisini yay :D
onun yerine ben utanırım yapabileceğim türden bir şey değil
Yapabileceğini düşündüğün ve güvendiğin bir arkadaşnla yapın. Olabilir yani bunun tuvaleti var soynma odası var ne biliym.. belki de eski sevgilisini tanıosunuzdur o biliodur ;)
Pic rızaya bak malzeme bulmus makara yapiyo :D
Boswer unutur yakinda tinlama sen onu.
Cocuga yuz vermissin bence. Tavrini koy. Kıkırdayarak kizarsan tabiki turuncu der ve uzatir
birsey soylerse takma yoksa sinirlendigini her gordugunde alay eder
Herkeste olandan utanılmaz sen utandıkça o daha çok yapar
E ver sende sütyenini sevinsin çocuk
Pist turuncu :)))
sapık herif ya böylelerini ıslak odunla döveceksin bunların anladıgı dil sopa
babasına söyle hiçbişey yapamaz yaparsa bidaha söyle babası öldürür bu sefer
Yakın bir erkek arkadaşına anlat durumu o halleder zaten kurtulursun:)
Bu taktik her zaman işe yaramıştır sıkı bir dost sayesinde:)
ya bırakın gidin fen bilgisi ödevlerinizi yapın öss çalışın...
Sütyen gördükten sonra waow demek nedir ya :)
Nasıl bir troll konudur anlam veremedim
Bu saatte niye onla uğraşıyım işsiz değilim ayrıca ne yapıcağımı buldum ben yazma artık
Liselisiniz dimi la ;))
Son sınıf bir bitse de kurtulsak şu mallardan
Kiz o adamin agizini burnunu dagit bir dahakine sana oyle bir sey derse felan hic bise olmaz ise yuzune tirnagini batir cek asagi haritaya cevir yuzunu daha da bir sey diyemez ;)
Bu daha kolaymış müdüre sapık olduğunu söylesem inandırırmıyım?
Dediklerimi once yap ki daha saglam delilin olur mudurun karsisinda sana agizini acip bir sey diyemez cocuga olan olur
Trollinggggggg :S pirim vermeyelim :S
Galkın gidin parkta oynayın ya siz :D
Sanki annesi giymiyor, seviyesiz
çocuğun annesıne soyle. versın ağzının payını
teşekkür ederim cevap için ama ne yapıcağımı çoktan buldum iyi geceler
Tam ergen hareketleri.
Çocuk görmemiş heralde.
çocuğun niyeti çok acaip söyleyeyim :))
sütyeni verde olay iyice gelişsin :))
Tabi yanınada kız ayarlıyım istersen
16-18 yaşlarındasınızdır büyük ihtimal
18.
Ailene anlat çekinme böyle şeylerde edepsizce üslubundan ve hatta sana ettiği ahlaksızca teklifi anlat.
Ailemin benim hakkımda konuşmak istedikleri tek konu üniversite okul müdürüne söylesem olur mu acaba?
Bilmiyorum. Bazı okul müdürleri çok kayıtsız kalıyor. Lakin bayan okul müdürleleri pek kayıtsız kalacağını düşünmüyorum.
Buyrun ergen sofrasina
Ben 18 im çocuk görmemişse benim suçum değil heralde
Açlarla uğraşmak zor allah kolaylik versin
Bir arkadaşım vardı vefat etti yazın sütyenide dalga geçmek için doğum günümde o almıştı
Öyledir yere bakan yürek yakandirlar kendileri ac insan doymak bilmez etme cahille münakaşa eder seni funakasa demisler
Turuncu sutyen var mi ya?
Arkadaşımın hediyediydi
Turuncu sudyenı cok aradın mı :D
Evet en sevdiğim iç çamaşırımdı o benim 😢
Hıc gormemıstım turuncu sudyen :D
ahahahah unutur yaa :D
iyiki peder evdeymiş...
sütyeni vermekten başka çare yok gibi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar