🤍Resulullah (sav) buyurdular ki:
"Bir adam vardı, (günah isteyerek nefsine zulmetmekte) çok ileri idi. Ölüm gelip çatınca oğullarına dedi ki: "Ben ölünce, cesedimi yakın, külümü iyice ezin ve rüzgarın önünde saçın, Allah'a yemin olsun, eğer Rabbim beni bir yakalarsa hiç kimseye vermediği azabı verir!" ölünce, bu söylediği ona yapıldı. Allah da arz'a emrederek: "Sende ondan ne varsa bana toplayıver!" dedi. Arz da topladı. Adam ayakta duruyordu. "Sen böyle bir vasiyeti niye yaptın?" diye Rabb Teala sordu. "Senden korktuğum için ey Rabbim" cevabını verdi. Allah Teala hazretleri bu cevap üzerine onu affetti.
[Kütüb-i Sitte]
🤔Bu hadise dayanarak, bende ölünce cesedimi yaktırsam ve küllerimi rüzgara dağıttırsam, Allah toplatıp beni karşısına alınca ve neden böyle bir şeyi vasiyet ettiğimi sorunca da "senden korktuğum için Allah'ım" desem, ki gerçekten bunu Allah'tan korktuğum için yapmak istiyorum… Allah beni de affeder mi sizce? 😋☁️🕋
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
"Artık kim zerre ağırlığınca iyilik yapmışsa onu görür. Ve kim zerre ağırlığınca kötülük yapmışsa onu görür." ( Zilzal - 7,8)
Her zerre hesaplanacak diyor
~Zümer Suresi~
﴾53﴿ De ki (Allah şöyle buyuruyor): “Ey kendi aleyhlerine olarak günahta haddi aşan kullarım! Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları bağışlar. Doğrusu O çok bağışlayıcı, çok merhametlidir.”
Evet ama Allah çok merhametlidir 💜💙💚💛🧡
Merhametlidir ama adaletsiz değildir. O halde herkes dünyada her türlü günahı işlesin sonra cesedini yaktırsın ve affedilsin. Bu mantıklı değil
Eğer Allah’tan korktuğu için cesedini yaktıracak bir adamsa zaten demekki gerçek bir Müslüman. İnsanların çoğu Allah’ın varlığına bile inanmazken adam inanmayı geç birde belki Allah affeder diye ölümden sonra cesedini yaktırıyor. Allah için. Böyle biri zaten Allah katında affedilmeyi halledebilir bence.
"İsrailoğulları'nı denizden geçirdik. Firavun ve ordusu, azgınlık ve düşmanlıkla onların peşlerine düştüler. Boğulmak üzereyken: "İsrailoğulları'nın iman ettiği ilahtan başka ilah olmadığına iman ettim ve ben de Müslümanlardanım." dedi. Şimdi mi? Oysa daha önce isyan etmiş ve bozgunculardan olmuştun." (Yunus - 90,91)
Firavun tövbesinden bir farkı yok dediğinin hatta firavun en azından hayattayken tövbe etmiş. Allah'tan korkan birisi zaten günah işlemez bi kere
Sen de bunu yedin öyle mi
SENİN AĞZININ İÇİNE OSSSSSSURRRRAAAAAAA OSSSSSSUUUUURAAAAAAAA SIÇİYİMMMMMM EŞŞŞŞŞŞEĞİN DÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ULAN CAAAAAAAARİYENİN ÇOCUĞUUUUUUUUUUUU SENİN ANANI AVVVVVVRADINI SOYUNU SOPUNU 7 CEDDİNİ FERİŞŞŞŞŞTAHINI SİKKKKKKKKERİM AMMMMMMINAKODUMUN BEYİNSİZİİİİİİİİİ KAFİİİİİRRRRRRRRR KAFİRİN ÇOCUĞUUUUUU CAAAAAAAAAAAAARİYENİN ÇOCUĞUUUUUUU SENİNNNNN ANAN ANCA HZ MUHAMMEDİN CAAAAAAAAARİYESİ OLUR CAAAAAAARİYESİ KÖPEĞİN DÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ORRRRRRRRRUL ORRRRRRRRRULORRRRRROSBUUUUUUUUUÇOCUĞUUUUUUUUU BOKYİYEN DOMUZUN ÇOCUĞUUUUUUUUU🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷💩💩💩💩 ANASINI BACISINI SİKTİĞİMMMMMM PATTTTTTLAKKKK PREZERVATİFFFFFFFFFFFFFFFF AŞŞŞŞŞŞŞALIK KAFİRRRRRRR AYAK PARMAKLARIMLA GÖZÜNÜ OYDUĞUMMMMMMMMMMMM🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼
Sen ne iğrenç bi primat çıktın be
LAN GEÇEN NOLDUUUUUUU DUR SANA ANLATİYİM GEÇEN SENİN ANANIN GÖTTTTTTÜNÜ Bİ SİKKKKKKTİM Bİ SİKKKKKKTİMMM KAŞŞŞŞŞŞAR “AĞĞĞĞĞĞĞ” DİYE BAĞIRIYODU AMAAAAN NEYSE BİŞE OLMAZ BAĞIRIR BAĞIRIR SUSAR DEDİM VE SİKKKKKKMEYE DEVAM ETTİM YAKLAŞIK 45 DAKİKA SONRA Bİ BAKTIMKİ AYYYYYY NE GÖRİYİM KAŞŞŞŞŞŞŞARIN GÖTTTTTTTT DELİĞİ AĞZINA KADAR YIRTILMIŞ KAŞŞŞŞŞŞAR GEBERMİŞ GİTMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ NEYSE SONRA DOKTORA GÖTÜRDÜM YA DOKTOR BEY Bİ HAL ÇARESİ var mı BU KAFİRİN ANNESİ GÖTTTTTTTTTÜ YIRTIK KAŞŞŞŞŞŞŞŞŞAR ÖLDÜ TEKRAR DÜNYAYA DÖNME İHTİMALİ VAR MI DEDİM YOK DEDİ BENDE ALDIM ORRRRRRROSSSSSBOOOONUN ÖLÜ VÜCUDUNUDA SİKKKKKKKKKKKKTİM SONRA TOPRAĞA GÖMDÜM KAŞŞŞŞŞŞŞŞARI YANİ UZUN LAFIN KISASI ANNEN ÖLDÜ AŞŞŞŞŞŞALIK KAFİR Bİ KAŞŞŞŞŞŞAR DAHA EKSİLDİ BU DÜNYADAN🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀
Bu nasıl bi seviyesizlik ya @kızlarsoruyor
SEN BİZ MÜSLÜMANLARIN BOKKKKKKKKKKKKUNUUUUUU YERSİN ANCA BOKKKKKKKKKKKKUNUUUUUUU💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩ŞERRRRRRREFSİZ PİÇÇÇÇÇ * İĞNE SOKUP PATTTTTTLATTTIĞIMMMMMMMMMMM SURATINA SIÇTIĞIMMMMMM💩💩💩💩💩💩💩KANLI PEDİMİ SURATINA SÜRİYİM BEN SENİN AŞŞŞŞŞŞŞŞŞALIK KAFİRRRRRRRRRRR🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸 SENİN ÖLMÜŞ BABANI SİKKKKKKKKKKKİYİMMMMMMMM ÖLMÜŞ GÖTTTTTTTTTT DELİĞİNE PAMUK TIKANMIŞ BABANIN AVVVVVVVVVVVVVRADININ GÖTTTTTTTÜNÜ AĞZINA KADAR YIRTTTTTIMMMMMMMM EŞŞŞŞŞEK OĞLU EŞŞŞŞŞŞŞŞEEEEKKKKKKKKKKKKKKK CAAAAAARİYENİN DÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ŞERRRRRRREFSİZ PİÇÇÇÇÇ * İĞNE SOKUP PATTTTTTLATTTIĞIMMMMMMMMMMM SURATINA SIÇTIĞIMMMMMM💩💩💩💩💩💩💩
kuranda var mi bu
Yok Kütüb-i Sitte’de var Resulullah (sav) anlatmış.
Anladim