Erkeklerde dübür kılları (anal) kıllarının temizlenmesi caizmidir?
İnternette bu konuyu araştırırken iki farklı görüşler vardı, kıllı olursa tahret alırken anal bölgesi temizlenmez ve abdest geçerli sayılmazmış, kıllardan dolayı tam temizlenme sağlanmadığı içinde abdest geçerli sayılmazmış, bir diğer görüşe göre ise böyle bir şey yok ve dübürün temizlenmesi özellikle erkekler için caiz sayılmazmış.
Bu açıklamalara göre sizin düşünceleriniz nelerdir?
İnternette bu konuyu araştırırken iki farklı görüşler vardı, kıllı olursa tahret alırken anal bölgesi temizlenmez ve abdest geçerli sayılmazmış, kıllardan dolayı tam temizlenme sağlanmadığı içinde abdest geçerli sayılmazmış, bir diğer görüşe göre ise böyle bir şey yok ve dübürün temizlenmesi özellikle erkekler için caiz sayılmazmış.
Bu açıklamalara göre sizin düşünceleriniz nelerdir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bu sizin dinde nasıl bir bin kardesim milletin gtünün kılını alıp almayacağına bile karışıyor kılsız yaratsaymış bari
Hangi dine inanyorsun ki, sizin din dedin.
hiçbirine inanmıyorum hepsi abuk subuk şeylere karısıyor bir tanrı varsa bile milletin gtünün kılıyla ilgilendiğini düşünmüyorum
Anladım, haklısın
Temizlenmesi ne derecede olur bilmiyorum ama osurunca susturucu görevi görüyormuş kesmek zorunda kaldım küçücük pırtlasam hayvan gibi ses çıkıyor 😁😂😂😂😂😂
Aynen, komik oluyor 🤣🤣🤣🤣
Temizleyeceksin orman gibi olması mı caiz?
Temizlik imandan gelir
Koltuk altı da uzat gitsin o zaman
Koltuk altı , arka, ön kesilir kısaltılır sorun yok
Bencede yani yapılır, sadece öyle bir forum sitesinde okudum sizlerlede paylaşmak istedim.
o mahal tümden temiz olmalı hem anüs hem tamir takımı bölgesi
Dimi bende öyle düşünüyorum.
Temizlik iyi bir birliktelik için şart knk.
Evet kanka.
Caiz veya değil beni ilgilendirmiyor, bir din buna müdahale etmemeli.
Bencede ama böyle konularda varmış, bunu söylediğine göre sende temizliyorsun o bölgeyi.
Evet.
Neyle alıyorsun?
Jiletle.
Yavaşça mı hızlıca mı alıyorsun, hızlıca alırken kanatıyordum eskiden ama artık yavaşça alıyorum ve yere çömme hareketine girip alıyorum o zamanda ter temiz kanatmadan alabiliyorum.
Sen nasıl alıyorsun?
Hayırdır fantezin mi var?
Hayır yani başka nasıl taktikleri vardır bu kılları almanın diye sana göre onun için sormuştum sadece?
Caizdir
İyi o zaman bende temizliyorum çünkü endişe ediyordum temizlerken
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!