Güncellemeler
+1 yıl
Var mı bir erkeğin bileğini büken?: )
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Daha önce hiç bir erkeği bilek güreşinde yendiniz mi?
Karizmamaker sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Cinsiyetiniz nedir?
-S*kli bayan
Ben erkeğim?
Kadınsın demedim yavrum kızlar için söyledim
Anladım. soruya cevabın nedir peki hiç bir erkekle bilek güreşi yapıp yendiğin oldu mu?
Maalesef. bilek güreşinde iyiyim ama bir erkekle denemedim
çok zayıf çelimsiz bir erkekle denesen sence sonuç ne olurdu peki tahminin?
Kendi gücünü tahmin edersin az çok?
Bilek gücü diğer kaslardan daha farklı gibi geliyor bana. Bir kişinin zayıflığına göre yargılamamak gerekiyor. Bilek gücü zayıfsa cinsiyet fark etmeksizin yenerim.
Bunu bilmiyordum açıkçası Bilek gücü zayıf olduğu nasıl anlaşılır peki bir kişinin hangi durumlarda ortaya çıkar?
Anlaşılması için net bir etmen yok. Bilek güneşine has bir konu varsa ortada rekabet sırasında güç test edilir. Bilek güreşi kuralları vardır en temeli ayni kilodan rakiptir. İstediğin kadar zayıf ol önce rakibi seninle aynı bulup gücünü test et. Başarıyorsan gücün olması gerektiği gibidir ve adım adım ilerlersin yani sıra egzersizlere de başvurulabilir.
Lisede rastgele bir beden dersinde hocamla eğlencesine yaptığımız Bilek güneşinde beni keşfetti. Ona karşı oldukça dirençliydim ama benden oldukça kilolu ve güçlüydü beden öğretmeni sonuçta. Bende potansiyel görünce ufak bir yarışma yaptı sınıftan kızlarla, sonra diğer sınıftan kızlarla. 5-6 sınıf arası sadece 2 kızı yenemedim. Bir tanesi aşırı kiloluydu diğeri benden zayıftı ama bileği güçlüydü. Yarışmalara katılmamı istedi ama ben reddettim. Sen neden ilgileniyorsun bu konuyla?
Pekala anlatayım özetle öyleyse İlgileniyorum çünkü Ben bir kızla bilek güreşi iddiasına girdm .. boyum 1. 80 kilom 55 ve kızın boyu ve kilosu normal artı platesle ilgileniyor. açıkçası kıza rezil olmak istemiyorum yenilip nasıl garantiye alabilirim. güreş 3 gün sonra?
Bu güreşte yenilip yenilmeyeceğimi nasıl test edebilirim
Dediğim gibi antrenman yapabilirsin ama 3 gün kısa bir süre ve güçlü kılmak yerine bileğini yorarsın. Hayatı çokta ciddiye almamak gerekiyor kazanacağına emin ol, ebatlarınız bir değil ama illaki bir fark olacaktır. Kim kazanırsa tebrik edin. Kim kaybederse erdemlikle konuyu kapatın :)
rakibi seninle aynı bulup gücünü test et diyorsun bu testi yaparken karşımdakinin kız erkek olması far eder mi?
Evet ediyor. Ben sana dediğim gibi onca kişiyle güreş yaptım hepsi kızdı erkekle yapmadım. Kendi hemcinsim ile dene birkaç kez yaklaşık seni kilolarına yakın.
Doğru kısa bir süre.. kız 1.75 . 65 kilo ben 1.80 55 kiloyum tahminin kiöin kazanma ihtimali daha yüksek duruyor sence son olarak tahminini almak istiyorum?
plates yapıyor artı?
Kız oldukça iri yapılı. Boyuna rağmen kilosu gayet sağlıklı duruyor. Seninki aksine orantısız boyun ile kilon. Kızın kazanma ihtimali %78 gibi düşünüyorum
yok yenemedim
Peki çok zayıf çelimsiz bir erkekle denesen sence sonuç ne olurdu?
yine yenemem sanırım
Evet yendim.
Yendim