Kafanız dolu bir o kadar da yorgunsunuz hevesiniz isteğiniz yok canınız bir şey istemiyor bu gibi durumlarda ne yapıyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şarkı dinlerim.
Telefona bakıyorum canım daha da sıkılıyor ama yine de devam ediyorum sonra akşam oluyor erkenden uyuyorum
Aynısını yaşıyorum bende artık hiçbir şeyden mutlu olamıyorum bu çok sinir bozucu
Bir zaman sonra geçer sabret
Üniversitem açılsa her şey yoluna girer 40 gün kaldı ama ben sabırsızlandım
Hahahah ben de okul açılsın diye bekliyorum tatil yaramıyor
Cidden yaramıyor ya 12 kilo verdim daha da veriyorum günden güne ben bitmişim cidden ahshshhshs
Aşk acısı mı çekiyorsun djdjdh
Yani çekiyor gibiyim sanırım ama fazlasıyla gerginim benden ayrıldıktan 1 ay sonra başkasının elini tutmuş nasıl sinirlenmeyeyim ben şimdi...
Ah bee aşk çok kırıcı, demekki unutulmayı hak etmiş unut gitsinn
Kesinlikle unutulmayı hak ediyor, o yüzden kafa boşaltmam gerek aşka küstüm resmen bunu o yaptı ama bir ahım var ki önüne güller serilsin koklamak nasip olmasın...
Oo bu da biraz ağır olmuş djsgjdj
Az bile ya cidden çok koydu şaka maka yelloz aşık etti beni kendine shsjhshshshs ya kahretsin ki bide aynı üni aynı sınıftayız 40 gün sonra görücem o meymenetisizin yüzünü umarım daha fazla güzelleşmemiştir hdlsjdkdjdjjd
Yaa desene üniversite hayatın zehir oldu hahah
Sorma sorma shjssjjsjss neyse ki az kaldı ama o canım ilgilenmek yüzünden alttan derslerim kaldı o yüzden uzayacak onu da görücem püh şansıma s. çay1m gxjshshshshs
Iste once okuyun diye boşuna demiyor teyzeler jdjdjdj neyse artik halledersin bir şekil kskddjd
Hallederim tabi agshshhshs ama önce onu kudurtmam lazım benim şehrim benim çöplüğüm o burada sadece bir taş parçası shjahshahaha şaka bi yana hangi deliğe girse dakikasında bulurum
Onu bulsan ne değişecek kalbinin yolunu bulamadıktan sonra ssjsjd
Yaaa bu ağır oldu ama doğru olduğu gerçeğini değiştirmiyor haklısın shsjjsjsjsjs neyse biraz takılmalık eğlenceli insan olsam iyi olacak gibi flörtöz moduma dönsem keyfim yerine gelir sanırım
Çok da abartıp diğer kızların ahını alma da djdjdjd
Ya zaten iki yakam bir araya gelmiyor başıma gelenler hep kız olayından geldi arada tadı kaçıyor shsjhshshshsh bu olayda da birazcık ufacık vardı
Kızların ahını almam ya canlarım benim hahahshshshs sempatik biriyim şeytan tüyüm var çabuk seviyor insanlar beni ağzım da laf yapıyor ah almam dua alırım genelde bence
Baska kız mı vardı djdj anlamadım
Beddua olmasın yeter dndnd
Şubatta ayrılmıştık mayısta tekrar barıştık nisanda farklı bir kızla flörtleşiyordum o da bunları snaplerimden görmüş barıştığımızda sen beni aldattın dedi dkwjsjsjsjjss o flörtleştiğim kızda sevgilimi buldu cafede buluşmuşlar kız buna her şeyi göstermiş orada bir sıçmışım ben anlatamam sgskhsjshsjdjd sonra 3 gün gönlünü aldım barıştı tabi 2 ay güzel geçti temmuzda ayrıldı tamamen ulan bende çok suçluymuşum hslwhsosjsjsj
Puhahah temmuzda bu olay yüzünden mi ayrıldı
Evet shshhshshs sonra duba gibi 130 kilo çocuğun elini tutmuş jdpsjwowhwowhwowjwls çıldırdım bari yanına yakışsa be kızım ben gibi bi adam varken o danayı yanında besilik diye gezdirecek herhalde JDPHWSIJWISJSOSJSJSJS her aklıma geldiğinde deliriyorum
Hahahhah elini tutmuş diyor ya sen de iki ay sonra flörtleşmişsin dhdjdjd erkler yine bildiğimiz gibi şaşırtmıyor sjsndhdjdjsjdjf
Ya ama o da çok ağır konuştu yaptıkları az değildi ki olaylar çok uzun intikam almak istedim napim ydjwjwjejejwje
Yaa intikam diyor djdjdj diğer kıza yazık bir kere başta tamam sus ya anlatma daha üzülüyorum dndjdj
Djowjwowjwjwjwns ya ama çok değişik olaylar napayım umarım üni açıldığında gidip yurdunun önünde sabahlamam onda korkuyorum jdosjskjsjsjss kahretsin lan ne kadar unutmaya çalışsam da aşık olmuşum vay be
Aşık erkek görmek pek mümkün olmuyor şanslıyım djsjdjd
Djkwjsksjsjwjs ya ben bi garibim bence
Bence de hahah
Müzik dinlemek güzel oluyor. Tak kulaklığı aç sevdiğin bir müziği
Evde kalınca daha da strese giriyorum kendimi dışarıya attım şehrin tamamını gören bir cafeye oturup sigaramı yaktım bir içecek söyledim ama evde kalınca bunu yaptığımda rahatlıyorum bir nebze de olsa...
İyi yapmışsın afiyet olsun 😊
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim, keyifli günler 😊
Saolun sizede keyifli günler :)
Bilmek istemediğin şeyleri yapıyorum ajdjjajdua
Şu kadar mutlu olsak yeterdi shsjshshshhs neyse biraz kendime geleyim ufak bir deprem yaratacağım sinirimin nerden çıkacağı belli oldu 😅
Bhdhahdja sıkma canını okşa patlıcanını her şey olacağına varır ahdhhahz
şu an yapasım yok ya üstad agahhsgsgsgs
Genelde uyurum internetim varsa dizi film izlerim
Ne tür film izliyorsunuz?
Kahve içiyor dinleniyorum
Çok güzel, peki ya dışarıya çıkıp kendinizi rahatlatmak için yürüyüş yapar mısınız?
Her zaman yalnizim o yuzden bir sey yapmam
Ağlarım
Bende hiçbir faydası olmuyor gözyaşlarım artık hayatım için çok değersiz geliyor :/