Babamın iç çamaşırı simlenmiş?

Babamın arkadaşlarının fırını var eve gelip yemek yiyo sonra oraya gidiyo 12- 2 arası gidip geliyo gece. Bu aralar nefesi kesiliyordu kanında yağlanma çıktı yürüyüş yapmam lazım onlarla yapıcam diye kavga ediyodu. bugün aynı şekil gitti yine geldi. saçlar hafif ıslak ama yürüyüş yapmış gibi değil terli değil yani duş alıp kuruyup gelmiş sanırım. Habire şeyini elliyip duruyodu. annem yürüyüş yaptın mı dedi gözleri oraya buraya dönüyo. O uyuduktan sonra iç çamaşırına bakmış annem iç çamaşırında spermler ve simler vardı. neden bunu yapma gereği duyar ki bi insan çocukluğumdan beri aynı şeyler anneme ölmesi için büyü yaptırmış aşırı kanama oluyodu sürekli gitmediğimiz yer kalmadı hep sebepsiz dediler bi hocaya gittik ondan beri adet olmuyor aylar oldu yani şimdi babam nefessiz kalıyor yaptıkları kendine dönüyor yani ama halt yemekten geri kalmıyor kimsemiz yok evleneceğim biri vardı hoca aynı şekilde ondan ayrıl ondan bisey olmaz sana dedi ciddi anlamda kimsemiz yok çok yalnızım annem sürekli kendimi atıcam @lmek istiyorum diyo ama ona bişey olursa babam o kadınla gider ve ben tek kalırım çok üzülüyorum hiç bişey olmamıs gibi yüzümüze bakıyor bide 21 yaşında anne babama anne oldum o kadar yoruldum ki yüzümüzü eliyor sorun ben miyim diyip nasıl bu kadar kalpsiz olur bi insan kendimi ağacın dalına takılıp paramparça olmuş bi uçurtma gibi hissediyorum dışarı çıksam annem tek kendine bişey yaparsa eve geliyorum napıcamı bilmiyorum o kadar çaresizim ki

Babamın iç çamaşırı simlenmiş?