İç dökme diyelim gören olursa cevap verir?

Benim bir erkek arkadaşım vardı ancak sınav dönemim olduğu için ailemin haberi yoktu daha sonra babam öğrendi ve bir iki gün görüşmenizi istemiyorum ben bu çocuğu sorup soruşturacağım dedi ben de dedim böyle böyle babam bir süre konuşmayın diyor ama ben halledicem en sonunda hallettim de zaten bir hafta geçmeden buluştuk ama ben halledeceğim dediğim halde bana trip attı yok babanla sorunlarını çözmeden yazma bana bilmem ne asla destek olmadı daha sonra tatil sebebiyle şehir dışına çıktık o esnada benden mesajla ayrıldı daha sonra ben ayrılık detaylarını sordum ettim yok çok kırıcıydın ilişki sırasında cart curt dedi ama ilişkimiz sürerken hiçbir şekilde bana bunu düzgün ifade etmiyordu sürekli iki yakın arkadaşı var onlara söylüyordu aramızdaki sorun ve meseleleri ve solcu ateist takılan bir tip ben ise müslümanım sürekli dinim ile dalga geçip küfür etmeler vs vs aynı şehri yazalım dedik ama ben böyle biri için aynı şehri yazmayı mantıklı bulmadım ama sürekli içimde bir hüzün bu hüzünün gereksiz olduğunu başkalarından duymaya ihtiyacım var aynı zamanda bu çocuk beni arkadaşları yanında daima ikinci plana attı devamlı değişmemi istedi kendi hatalarını söyleyince trip attı ve sürekli ben çabaladım benim yapabileceğim bir şey kalmadı değil mi?

İç dökme diyelim gören olursa cevap verir?