Diğer Bursa'da iyi bilinen hoca, medyum var mı? İşlem yaptırmak için değil varsa bozdurmak amaçlı? merii58 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor medyum hoca bursa Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bursa'da iyi bilinen hoca, medyum var mı? İşlem yaptırmak için değil varsa bozdurmak amaçlı? Cevapla Burs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Su_perisiii00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Medyum var mı yok mu bilmiyorum ama ben varım lazım olursa 😂😂😂 0 1 Yorumla merii58 +1 yıl Sen neycisin 😂😂 Yorumla
TheDad Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Var ama ne kadar tutar bilmiyorum 0 2 Yorumla merii58 +1 yıl İsim ne nasıl bulabilirim Yorumla TheDad +1 yıl Kadının ismini hatırlamıyorum beni bir kaç kez arkadaş götürdü güzel gal bakıyor geçmişe dair anlattıklarının hemen hepsi tutuyor ama yazma çizme olayı tutarmı bilmem Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben varım 0 1 Yorumla merii58 +1 yıl Nasıl iletişime geçebiliriz mesaj atabilir misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Medyum var mı yok mu bilmiyorum ama ben varım lazım olursa 😂😂😂
Sen neycisin 😂😂
Var ama ne kadar tutar bilmiyorum
İsim ne nasıl bulabilirim
Kadının ismini hatırlamıyorum beni bir kaç kez arkadaş götürdü güzel gal bakıyor geçmişe dair anlattıklarının hemen hepsi tutuyor ama yazma çizme olayı tutarmı bilmem
Yok inanma paranı yerler sadece.
Ben varım
Nasıl iletişime geçebiliriz mesaj atabilir misin