Diğer Kısa ve dolu dolu bir yaşam mı, uzun ve sakin bir yaşam mı? Trilingual Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor : ) Güncellemeler+1 yıl İyi anlamda dolu dolu. Kısa ve dolu dolu bir yaşam mı, uzun ve sakin bir yaşam mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. kısa ve mutlu bir yaşam dolu dolu eğlenceli olmalı. 0 0 Yorumla
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 🥲 beynim yandı şimdi. Bir yandan sakinliğe de ihtiyacım var ama kısa dolu dolu diyorum 🥳🥳 0 2 Yorumla Trilingual +1 yıl Uzun yaşamda çok fayda yok gibi 🤭🤭💕 Yorumla maviayyyyy +1 yıl Aman nolucak yaşa yaşa en iyisi bu. Eninde sonunda öleceğiz Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bunu Dexter Deshawn sormuştu ve cevabım Kısa ve dolu yaşam oldu 0 4 Yorumla Trilingual +1 yıl Görmedim 🤷♀️ Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Cyberpunk oyununda Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ondan çaldın demiyorum btw sadece güzel soru soruyorsun senin sorularını bir tek kaliteli oyunlarda soruyorlar Yorumla Trilingual +1 yıl Hıı anladım teşekkür ederim, gerilmiştim ben de bir an 🤭😊 Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Ben hızlı yaşadım kısa dolu dolu derken uzun sakin bir yaşam istiyorum artık gezmek istiyorum 0 2 Yorumla Trilingual +1 yıl Sakin yaşamda gezmek yok aslında, dolu dolu sınırları içinde eğlence : ) Yorumla Birabey +1 yıl Oda olabilir haklısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tamm zaten ulaşamadığını zaman anlayacaksın beni ne kızması yeter artık ya bu ne lan çocuk gibi davranıyorsun halen kızmıyorum dedikçe dalga geçiyorsun 0 2 Yorumla Birabey +1 yıl Gizliden çıkar mısın Yorumla Birabey +1 yıl Sen biraz adam olsan lafının arkasında olsan gizliden çıkardın etek giy erkeğim diye gezme Yorumla
umit_ist Takip Et Xper 2 Yaş: 50 +1 yıl ne farkederki hepi topu 3 gunluk degil mi bu dunya. 0 0 Yorumla
PTmasseur Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kısa ve dolu zaten yarısına geldik aw 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Diğer konusunda 631 cevap paylaştı. Gerçekten güzel soru 🔥 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Sakın geçsin hızlı yaşadım zaten bu yaşa kadar 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kısa diyorum 0 1 Yorumla Trilingual +1 yıl Ben de öyle diyorum : ) Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Dolu dolu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kısa ve mutlu bir yaşam dolu dolu eğlenceli olmalı.
🥲 beynim yandı şimdi. Bir yandan sakinliğe de ihtiyacım var ama kısa dolu dolu diyorum 🥳🥳
Uzun yaşamda çok fayda yok gibi 🤭🤭💕
Aman nolucak yaşa yaşa en iyisi bu. Eninde sonunda öleceğiz
Bunu Dexter Deshawn sormuştu ve cevabım Kısa ve dolu yaşam oldu
Görmedim 🤷♀️
Cyberpunk oyununda
Ondan çaldın demiyorum btw sadece güzel soru soruyorsun senin sorularını bir tek kaliteli oyunlarda soruyorlar
Hıı anladım teşekkür ederim, gerilmiştim ben de bir an 🤭😊
Ben hızlı yaşadım kısa dolu dolu derken uzun sakin bir yaşam istiyorum artık gezmek istiyorum
Sakin yaşamda gezmek yok aslında, dolu dolu sınırları içinde eğlence : )
Oda olabilir haklısın
Tamm zaten ulaşamadığını zaman anlayacaksın beni ne kızması yeter artık ya bu ne lan çocuk gibi davranıyorsun halen kızmıyorum dedikçe dalga geçiyorsun
Gizliden çıkar mısın
Sen biraz adam olsan lafının arkasında olsan gizliden çıkardın etek giy erkeğim diye gezme
ne farkederki hepi topu 3 gunluk degil mi bu dunya.
uzun bir yaşam istemiyorum xd
Kısa ve dolu zaten yarısına geldik aw
Gerçekten güzel soru 🔥
Sakın geçsin hızlı yaşadım zaten bu yaşa kadar
Uzun ve sakin bir yaşam
Kısa diyorum
Ben de öyle diyorum : )
Kısa dolu dolu olabilir
Dolu dolu
Kısa ve dolu yaşam daha iyi değil mi :))
Onunla bir ömür
Uzun sakin
Dolu dolu
Kısa dolu dolu yaşam
kısa ve dolu dolu bence