Bazen diyorum ki keşke kendi ülkemi seçebilseydim acaba ben yanlışıkla Amerikada 🇺🇸 doğmam gereken türkiyedemi doğdum? Ben bu milletten soğudum nefret ediyorum hatta bazen düşe düşe bu melunların içine düştük arkadaş 😄 kızı ayrı bir or.. erkeği ayrı bir *çocuğu neyse ileri gitmek istemiyorum sizin bir öneriniz var mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Amerika'da durumun farklı olduğunu mu dusunuyorsun? Dünyanın en çok suç işlenen mekanlarından biri ABD dir. Ekonomik bakımdan buraya 10 basabilir bu konuda sözüm yok. Ama insanlık bakımından oradakiler kat be kat daha kötü. Çetesme liselerde bile almış başını gitmiş. Heryer uyusturucu dolmuş. burada bizi otekilestiriyorlar diye kiziyoruz değil mi? Bende kızıyorum. orada hala siyahi katlediyorlar. Avrupa da farklı değil. Lafa geldi mi insanhaklari derler. Ama Rusya Ukrayna savaşı çıkınca ülkelerindeki tüm Rusları işlerinden atıp öğrencileri okullardan atıp sınır dışı ettiler. Sen Putin destekçisi misin degilmisin vs sorgulamak falan filan yok. Adamlar antihumanistligin 5 gömlek üstüne çıkmışlar! Ben de ülkemin suandaki durumdan memnun değilim. Ama ülkemi seçmek yerine çalışma yerimi seçmeyi tercih etmek isterdim. Eski kafali cepçi paraci siyasetcilerin uzaklaşıp yerine aklı başında erdemli yeni yetişmiş nesillerden kişiler girmediği müddetçe degisecegini sanmıyorum buranın.
ABD koskocaman bir ülke türkiyenin kaç katı o yüzden suç oranına şaşırmıyorum her eyalet farklıdır sessiz prefabrik güzel evlerin olduğu yerlerde var sokakta çok insan göremen hatta o tarz bir yerde yaşamak istiyorum
İnsanlığa gelincede dediğim gibi koskocaman bir ülke nüfusu 300 milyonu aşıyor her insanı farklıdır
Bahsettiğim şey tüm suçlarin toplamı değil nüfusa oranla suç ortalaması.. İstanbul ile adana gibi yani anladın sen onu. Analdim Amerikan evleri tarzlarını seviyorsun. Bu Türkiye'de de var tek fark orada ucuz burada tüm organlarını satsan gene alamayacagin gerçeği.. bu yüzden dedim ya çalışma hayatını orada yaşamak evet çok güzel. Ama ne yaşarsan yaşa şu ülkenin "iyi" insanların zerresini bulabileceğini sanmıyorum. Gidenlerden çok duyuyoruz zira bunu.
Bu ülkenin iyi insanı yokki 😄 en fazla 10 milyon filan vardır o tarz insanlar bu ülkede şurda sorulan sorulara bak bir hiç boşa kendini kandırma ayrıca gidenlerde ya bilerekten biz gelmeyelim diye söylüyorlar ya da berbat yerlere taşınmışlar benim dediğim yerlerde yaşasalar hiç bir sorun yaşamazlar
Hayır mevzu bu değil. Onların özlediği sicakkanlilik. Surda selam versen bir esnafa gel bı çay ismarlayim der. Dışardan gelen insanlar en çok bundan muzdarip. Aynı mahallede oturduğun arada sırada gördüğün birini ihtiyaç ahlinde atabana alıp 2 sokak öteye götürursun senm ama bunu yabancı ulkedeler para ile yapıyor yan komsunu biryere birakacakken bile para alanlar duyduk. Gurbetçilerin burayı ozlemesinin tek nedeni bu. Yoksa paraları yerinde tabiki kim ister Türkiye'de yaşayıp sinir strese girmeyi
Ne alaka şimdi
Ya ordaki adamın sen gelmeyesin diye konuştuğunu düşünmek kadar saçma bir şey olabilir mi. O adamın sen umrunda bile değilsin sen ben o geldi diye adamın düzeni mi bozulacak? Kendi uyduruk düşünce dünyanızda yaşıyorsunuz. Ekonomik meseleleri çıkart ve karşılıklı oturup bir gurbetçi ile konuşun bakalım o nelerden muzdarip sen nelerden muzdaripsin. Bak ekonomik meseleleri cikart dedim. Zira yerlebir olmuş bir ekonomi ile gurbetçilerin yaşadığı ülkelerin ekonomisi tabiki bir olamaz.
Türkiyeyi seviyorsa seviyor banane onla benim isteklerim, düşüncelerim, neyden rahatsız olduğumuz şeyler farklıdır o kötü dediği için kötü olmuyor
Humanitik şeyler mevzuysa kötü bir tanedir ama. "Sıcakkanlı değiller" sözü ona göre kötü sana göre olmayabilir bu doğru. Ama mesela sokak hayvanlarının vurulması sence kötü değil mi? Almanya da karayolu etrafında gezen köpekleri Alman polisi çatır çatır vuruyor! Şehirde sokak hayvanı diye bir şey izin verilmiyor hepsi şehir dışında ya barınaklara gidiyor ya öldürülüyor. Bunalrin öldürülmesi olayı şimdi göreceli mi? Sana göre kötü bana göre iyi mi?
Ya başlıycam hayvanına nerden nereye geldin ben kendime ve çevremdeki insanlara bakarım orada
canım misin olm sen? Örnek veriyoruz ya canım canım konusacaksan konusmayalim zaten ne bu ergen tripleri ya.
Ozaman bu sitede ne işin var? Amerika sitelerinde takıl oraya anlat Türkiye'ye türk insanlarına olan nefretini, kimseyi tanımadan herkese bu tür küfür etmen çok yanlış.
Var mı bildiğin Amerikan siteleri
Kimseyi tanımadanmı:d
Evet bütün Türkiye'yi tanıyormusunda kızlara erkeklere küfür ediyorsun.
Bilmiyorum canım amerikan sitesi amerika özentisi olmadım hiç orası fazla ırkçı ülke.
Ülke o, rus, bu kaynıyor adam akıllı 10 milyon filan kişi yaşıyordur belli işte her şey
Görüyorum ben...
Amerikalılar hem sıcak kanlı ve tatlı insanlar ben kendimi onlara yakın hisediyorum.