Diğer Buğday Silosunda Patlama Olmuş Peki Bu Buğday Nasıl Olup Patlıyor Ya Sizce Gerçekten Buğdaylar mı Patladı Yoksa Başka şeyler mi? kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bana pek inandırıcı gelmedi, Sizce o depolarda gizli saklı patlayıcı depolanmış olabilir mi Buğday Silosunda Patlama Olmuş Peki Bu Buğday Nasıl Olup Patlıyor Ya Sizce Gerçekten Buğdaylar mı Patladı Yoksa Başka şeyler mi? Cevapla Nasıl Soruları Gizli Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yine komplo terorileri. Patlayan tahıl silosu küçücük bir yer. Basınçtan ya da teknik bakımsızlıktan gerçekleşen bir patlamadir %99 0 1 Yorumla kleopatra17 +1 yıl İyi ama bu buğday kaynaklı patlamaymış öyle açıklama yaptılar, ama nasıl oluyor da buğday patlarki bana inandırıcı gelmedi... Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bu işte sorun var. Dünyada tahıl krizi varken neden cennet vatanımdaki tahıl silosunda yangın çıkıyor 0 3 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Yangın değil patlama oldu... Yorumla özgürkahraman +1 yıl Bu işte bir bit yeniği var gibi geliyot Yorumla kleopatra17 +1 yıl Bana da öyle geldi sonuçta bu buğday ateşe atsan patlamaz nasıl olurda silo deposunda patlar Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Birkaç gün önce Ukraynadada oldu dünya tahıl sorunu çözülsün istemiyor Ukraynadaki tahılı kimseye yedirmezler.İnşallah can kaybı yoktur geçmiş olsun. 0 1 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Ölü yok ama yaralılar var Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Buğdayı bi kaba aktarırken çıkan roz zerrecikleri patlar bunun bilimde bi adı vardı açıklaması var yani 0 1 Yorumla cemsie +1 yıl Tekrar yazmaya gerek tok bu dostum doğru demiş. Sürtünmeden ısınır cayır cayır da yanarlar. Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Birilerine gizli saklı mal vermiş hırsızlık yaptılar yanginla hesapları sifirlayacaklar 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Buğday fabrikasi diye bir gaz kaçağı olamaz mı olabilir illaki tonla makine var orada 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yapay kıtlık için ellerinden gelen her bku yapacaklar şeytanlar anlaşıldı ghjghgh 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dış güçlerin oyunu 😎 3 2 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Kedidir kedi 🐱 Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Evet 😎 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yine komplo terorileri. Patlayan tahıl silosu küçücük bir yer. Basınçtan ya da teknik bakımsızlıktan gerçekleşen bir patlamadir %99
İyi ama bu buğday kaynaklı patlamaymış öyle açıklama yaptılar, ama nasıl oluyor da buğday patlarki bana inandırıcı gelmedi...
Bu işte sorun var. Dünyada tahıl krizi varken neden cennet vatanımdaki tahıl silosunda yangın çıkıyor
Yangın değil patlama oldu...
Bu işte bir bit yeniği var gibi geliyot
Bana da öyle geldi sonuçta bu buğday ateşe atsan patlamaz nasıl olurda silo deposunda patlar
Birkaç gün önce Ukraynadada oldu dünya tahıl sorunu çözülsün istemiyor Ukraynadaki tahılı kimseye yedirmezler.
İnşallah can kaybı yoktur geçmiş olsun.
Ölü yok ama yaralılar var
Buğdayı bi kaba aktarırken çıkan roz zerrecikleri patlar bunun bilimde bi adı vardı açıklaması var yani
Tekrar yazmaya gerek tok bu dostum doğru demiş. Sürtünmeden ısınır cayır cayır da yanarlar.
Birilerine gizli saklı mal vermiş hırsızlık yaptılar yanginla hesapları sifirlayacaklar
Buğday fabrikasi diye bir gaz kaçağı olamaz mı olabilir illaki tonla makine var orada
yapay kıtlık için ellerinden gelen her bku yapacaklar şeytanlar anlaşıldı ghjghgh
Dış güçlerin oyunu 😎
Kedidir kedi 🐱
Evet 😎
bak kardeşim belli oluyor