Ayrıca o kadar müzik dinleyen insan, sence hepsinde su geçirmez ürün olabilir mi? Kulaklıklar suya temas edince bozuluyor diye biliyorum bu yüzden sordum ama belki ıslak saçta bir zararı olmaz tamamen su değmiş olmuyor sonuçta bilemiyorum. Sizin gibi hemen saf slak bilmem ne diye atlayan insanlardan hiç haz etmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ahaha çok saf bi kızsın. Su geçirmez sertifikalı üründür o.
Ahahahaha benimkiyle aynı model ve su geçirmez değil
Ayrıca o kadar müzik dinleyen insan, sence hepsinde su geçirmez ürün olabilir mi? Kulaklıklar suya temas edince bozuluyor diye biliyorum bu yüzden sordum ama belki ıslak saçta bir zararı olmaz tamamen su değmiş olmuyor sonuçta bilemiyorum. Sizin gibi hemen saf slak bilmem ne diye atlayan insanlardan hiç haz etmiyorum
Zaten saf dedim kendini sâlak ilan etme hemen. Değilsindir.
Bu ne çocukça bir cevap, "insanlardan" dedim sadece senin cevabına göre yorumlamadim. İyi günler
Yalakalık yapsaydım hosuna giderdi. İşine gelmedi tabi. Sana da.
Yalakalık ile bu konuşmanın alakasını çözemedim açıkçası. Konuşmak için konuşuyorsun sadece boş.
İkimizin yazdıgı kelimeleri topla. Kim boş görürsün. Kaybol şimdi.
Anlıyorum...
Saçının değdiği yerlerde sudan etkilenecek bir şey yoktur
Saçıma değen yerden ses geliyor zaten başka etkilenecek bir girişi yok
Üstüne su dökmediğin sürece saçındaki ıslaklıktan bir şey olmaz artık birçok elektronik ürün ya su geçirmez ya da suya dayanıklı olarak üretiliyor
Teşekkür ederim
Rica eder, iyi günler dileriz
Onlar yapıyorsa sen yapma derim en fazla.
Neden ki
Onların ki su geçirmiyor da sizin ki de su geçiriyor, takıp da denemek için girdiğinizde başınıza bir şey gelirse?
Denize girmekten bahsetmiyorum çıktıktan sonra guneslenirken 😄
Ben ilk duydum