Merhaba arkadaşlar kendimemfarkettim şeye bir anlam veremiyorum kafam çok karışık bunun üzerine gitsem mi gitmesem mi karar veremiyorum.
Bundan bir hafta on gün önce sosyal medyadan tanıştığım birisiyle konusuyordum onu hiç görmemiştim sadece hakkında bir iki şey biliyordum gece gozlerimi kapatıgimda uykuya dalmadan onlamilili bildiklerimi aklimamgetirdim ve gözümün önüne karanlık bir şekilde bir sima geldi ilk başta anlamamistim ne olduğu kabus falan olduğunu düşündüm ve uyudum ama sabah uyandığımda aklima sürekli o gördüm sürat geldi ve enson o çocuğu düşündüm aklıma geldi ve ondan fotofraf atmasını istedim 2 e saat sonra donusnyapti ve bana fotoğrafını attı fazla benzetemedim de zaten çünkü cok karanlıktı gördüm yüz ve gece tekrardan denemeye karar verdim yine onlamilili bildiklerimi aklimamgetirdim fakat olmadi delirdigimi falan düşündüm ve araştırmaya başladım İzmir'de tanindik bir csdi oldgunu okudum ve ona ulaştım bu durumu ona anlattım bana sadece daha fazla çalışarak yüzlerini ortaya cikartirsin gibi bir şey söyledi ona anlattım şeyi yapabiliyor musun diye sordum evet dedi onun için çok basit olan bir şey mis benim birleş yapıp daha sonra yapamadığım şey belkide gördüğüm kişi bile yoktu ona nasıl yapabilirim diye sordum karşına bir mum yak ve odaklan onla ilgili bilgilerini zihninden geçir deddi akşam odamda bir mum yaktık ve yine o kişi hakkinda bildiklerimi zihmimdejngecirmeye başladım bir kaç denemeden sonra o kisiyi tekrsrdann gorebildim ama zihnim benle oyu mu oynuyor diye düşünmedim de değil çünkü çocuktan fotoğrafını istemistim ve atmıştı da belkide kafamda kuruyordum görüyorum falan diye hemen çocuğa yazdım ve babasıyla ilgili bir iki soru sordum yaşı kaç boyu kacmdiye aynı günün gecesinde tekrardan denedik bu sefer babasının bilgilerini zihnimden geçiriyordum yine birkaç denemeden sonra bulanık birmsekilde bir yüz gördüm babası beyaz saçlı ve kare gözlüğü vardı yüzünün sol tarafında belirgin birde ben görmüştüm iyice baktım o gördüğüm kişiye ama sadece yüz olarak goruyorum gördüğüm kisini etrafina bakmak istediğimde sanki kafami sağa sola cevir! ek istedimden sanki kafam ışık hızında donuyor gibi oluyor ve oturduğum yerde dengem bozuluyor kafamı çevirdigi! Tarafa doğru düşüyorum.
Bunun neden olduğu ya da nasıl yaptığımı bilmiyorum. Bunu daha fazla nasıl gelistirebilirim ya da ugrasmalimiyim hiçbir bilim yok. Birkaç kişinin üzerinde daha denedim , ve 1 2 denemede yapabildim bagzi kişileri hiç goremedim ve her yaptığımda birazdaha kolay gibi geliyor ugrassam kendimi geliştirsem acaba odaklandiim kişi ile bir temas kurabilir miyim zihnini okuma ya da benzeri şeyler olabilir mi? Gerecektenne yapmam gerektiğini bilmiyorum yakı bir arkadasima anlattım bana hocalara git gorun dedi sizin forusleriniz neler ne yapmam gerekiyoe bu durumda sizce üzerine gitmeli miyim birde cadılık ile ilgili bilgisi olan var mı? Lütfen görüşlerinizi belirtin
Bu konu ile ilgili danisabilecegim bir hoca var mı?
Göz perdesi açılan birisi sürekli cinler görür diye biliyorum sizce göz perdesi ile alakalı bir şey mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer