İmansiz olmekten cok korkuyorum
Genel olarak cok gafelete dusen biriyim zaten
Namaza baslamam lazim
Kurani ezberliycektim
daha hazir degilim ama olum hazir olmayi beklemez
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dun trt belgeselde bir sey izlemistim inanclarla ilgili meksikada olen kisinin ailesi olunun kemiklerini cikarip silip aile yemek masasinin yanina koymustu ve aile yemegi yemislerdi
Baska inanclari gormek imanimi zayiflatiyo imansiz gitmekten korkuyorum. imanimdan nasil emin olabilirim. imanimi nasil guclendirebilirim. daha bi saat once gelecegim hakkimda dusunuyordum sanki yarin yasamam garantiymis gibi
Doguda olan depremler sonrasi deprem haritasi degismis ve ic anadoluda bekleniyor buyuk depremler
Olunce yok oluyorsun hic var olmamis gibi kemiklerinde curuyor bedeninin varligi tersine donuyor dunyaya ait tek bir iz bile kalmiyo
Allahim imanimizi korusun herkese imanli olum nasip etsin
Her şerde hayır var. Deprem sana ölümü hatırlatmış ve bu sayede de kendine gelip gaflet uykusundan uyanmışsın. Elbette dua ederim, kafanı karıştıran bir soru varsa yardımcı olabilirim.
Öncelikle bütün namazlarını kaçırmadan kılmaya çalış. Namaz surelerini ezbeler ve huşu içinde kılmaya çalış. İradeyle ilgili sorun yaşıyorsan nafile oruç tutmanı tavsiye ederim. Her gün iki sayfa Kuran oku. Kuran okumayı bilmiyorsan hızlandırılmış kurslara gidip bir günde öğrenebilirsin. Tesettürlü müsün bilmiyorum ama nefsini hizaya getirmeye tesettüre uygun giyinerek de başlayabilirsin. Dediğin gibi ölüm "bugün değil" sözünü ve ertelemeyi kabul etmez. Ecel geldi mi her nefis toprağa gömülür. Allah yardımcın olsun
Evet ahiret inancım var ve yaptığımız her iyi ve kötü şeyin aklımızdan geçen her olumlu veya olumsuz durumun Allah tarafından bilindiğinin bilinci içindeyim bu dünyada da cennet ve cehennem var gençliğinize ne yapıyorsanız yaşlığınızda da bunu bir rovansi oluyor tabii burada iş bitmiyor bunun bir de kabre girdikten sonra ve inanışımıza göre şura'nın üfüldükten sonra tüm ölülerin mezarlarından uykusundan kalkıp tekrardan hesap vermek için Allah'ın huzuruna çağıracakları gün de olacak Allah'ın huzuruna çıktığınız zamanda yaptığınız her türlü şeyin iyi veya kötü hesabını bir kez daha orada da vereceksiniz o yüzden her zaman hayatta atacağımız adımlarda bunu düşünerek bunu bilerek ilerlemek gerektiğine inanıyorum
Arap levhasının sıkışması sonucu hissedilen titreşimler deprem olarak adlandırılır. Öte yandan 6 Şubat 'ta Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu jeoloji mühendisleri birçok yerde ana depremlerin ardından arçıların 1 yıl daha devam edeceğini öngördüklerini belirttiler.
İmansız ölme korkun sende iman olduğunu gosteririr vesvese yapıyorsun aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak umursama soner Allaha yaklaşarak biter
Teşekkürler eic için
Cevap
21Cevap
Geçmiş olsun umarım deprem olmaz bir daha
Okuldayken konyada deprem olmasi cok az diyorlardı surekli oluyor... ahiret inancin yarisidir. saten insan hep aklina olum korkusu geldiginde ahiret geliyor
Ahiret inancım tabii ki var. Başka dinlerin kültürlerin inançlarını öğrenince bizim ki ne güzel diyorum
Ahiret inancım var depremi de tv den öğrendim. Konya'da veya yakın çevresinde değilim hissetmedim. Oradakilere geçmiş olsun
Önçe çiftleşip ırkmızı çoğaltmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Senin için şuanda dua ediyorum. Üsküdar sahilde oturumuş kaderi düşünerek. Geleceği düşünerek. Güneşe boğaza bakarak.
Gerçi benim de islam dini hakkında şüphelerim var ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama edecegim dua
Evet ahiret inancım var. İstanbul'da yaşadığım için hissetmedim ama çok geçmiş olsun
evet iyi sallandık , var mı sizin tarafta bi yıkıntı
Bir Müslümanın ahiret inancı nasıl olmazki kur anın birçok ayetinde ahirete ilgili konular vardır ahireti inkar etmek kur anı inkar etmektir
Allah korusun şirkten. Allah'a inanıyorum.
Ahiret inancım var da depremle ne alaka anlamadım. Nryse herkese geçmiş olsun
Allah imanını şaşırtmasın inşallah
Hayır hissetmedim tv de görmedim
Evet ahiret inancım var hayır depremi hissetmedim
Al deprem dedin deprem oldu.
Ahiretle depremi nasıl yanyana getirdin
olum korkusu
Elbette var
Şiddeti kaç
bilmiyorum
4.9 muş küçük bir sarsinti ama konya da olmasi tuhaf
Evet var