Diğer Dini bilgisi tam olan biri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sormak istediğim bişey var Güncellemeler+1 yıl İntihar etmek ecel midir ya da kader mi çünkü ne zaman ölüceğimize Allah karar veriyor ya Dini bilgisi tam olan biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
FilozofKarı Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dini bilgim tam diyemez hiç kimse ama sen sor, bildigimiz kadarıyla cevaplarız. Cevaplar çoğunluk olarak aynı ya da benzerse, cevap odur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İntihar etmekle alakalı hani ne zaman ölüceğimize Allah önceden yazıyor ya e intihar edince öldüm diyelim bu da yazıyor o zaman Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İntihar eden asi gider cehennemlik olur bu can emanet ihanetin bedeli ağır bunu bilmek yeterli gerisini hikaye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İntihar senin seçimindir. Kaderle bir alakası yok. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ama ne zaman ölüceğimize Allah karar veriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Allah insanların seçimine müdahale etmez. Ne zaman öleceğine karar vermiyor, Ne zaman öleceğini biliyor. Yorumla Soran +1 yıl İntihar etmekle alakalı hani ne zaman ölüceğimize Allah önceden yazıyor ya e intihar edince öldüm diyelim bu da yazıyor o zaman Yorumla Soran +1 yıl Daha neler ölüm kaderdir ve ölüm bizim irademiz dışında Bu değiştirilemez kaderdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Levh-i Mahvuzda Ne zaman doğacağın ne zaman öleceğin ve ne şekilde öleceğin yazar. Bu Allahîn kudretindendir. O her şeyi bilendir. Ama seni İntihara sürükleyen Allah değildir. Yorumla Soran +1 yıl İntihara sirükleyen Allah değil ama ne zaman ölüceğime karar veren Allah ya E bu önceden yazılmış benim intihar ederek öleceğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölmenin bin bir türlü yolu vardır. Şayet o vakitte ölmen gerekiyorsa, buna sebep çoktur. Ama intiharı seçen sensin unutma. Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 581 cevap paylaştı. evet sorabilirsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Güncellemeye yazıyorum herkes görsün Zecx-40 +1 yıl ozelden de yazabilirsin Zecx-40 +1 yıl ecel ama aklı başında ise kader değilyani senin seçimino yüzden günah.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dini bilgim tam diyemez hiç kimse ama sen sor, bildigimiz kadarıyla cevaplarız. Cevaplar çoğunluk olarak aynı ya da benzerse, cevap odur.
İntihar etmekle alakalı hani ne zaman ölüceğimize Allah önceden yazıyor ya e intihar edince öldüm diyelim bu da yazıyor o zaman
İntihar eden asi gider cehennemlik olur bu can emanet ihanetin bedeli ağır bunu bilmek yeterli gerisini hikaye
İntihar senin seçimindir. Kaderle bir alakası yok.
Ama ne zaman ölüceğimize Allah karar veriyor
Hayır Allah insanların seçimine müdahale etmez. Ne zaman öleceğine karar vermiyor, Ne zaman öleceğini biliyor.
İntihar etmekle alakalı hani ne zaman ölüceğimize Allah önceden yazıyor ya e intihar edince öldüm diyelim bu da yazıyor o zaman
Daha neler ölüm kaderdir ve ölüm bizim irademiz dışında Bu değiştirilemez kaderdir
Evet Levh-i Mahvuzda Ne zaman doğacağın ne zaman öleceğin ve ne şekilde öleceğin yazar. Bu Allahîn kudretindendir. O her şeyi bilendir. Ama seni İntihara sürükleyen Allah değildir.
İntihara sirükleyen Allah değil ama ne zaman ölüceğime karar veren Allah ya
E bu önceden yazılmış benim intihar ederek öleceğim
Ölmenin bin bir türlü yolu vardır. Şayet o vakitte ölmen gerekiyorsa, buna sebep çoktur. Ama intiharı seçen sensin unutma.
Herkes hoca kesilir Google yaz bulursun cevabını
evet sorabilirsin
Güncellemeye yazıyorum herkes görsün
ozelden de yazabilirsin
ecel ama aklı başında ise kader değil
yani senin seçimin
o yüzden günah.
Zor bakalım