Güncellemeler
+1 yıl
İntihar etmek ecel midir ya da kader mi çünkü ne zaman ölüceğimize Allah karar veriyor ya
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dini bilgim tam diyemez hiç kimse ama sen sor, bildigimiz kadarıyla cevaplarız. Cevaplar çoğunluk olarak aynı ya da benzerse, cevap odur.
İntihar etmekle alakalı hani ne zaman ölüceğimize Allah önceden yazıyor ya e intihar edince öldüm diyelim bu da yazıyor o zaman
İntihar eden asi gider cehennemlik olur bu can emanet ihanetin bedeli ağır bunu bilmek yeterli gerisini hikaye
İntihar senin seçimindir. Kaderle bir alakası yok.
Ama ne zaman ölüceğimize Allah karar veriyor
Hayır Allah insanların seçimine müdahale etmez. Ne zaman öleceğine karar vermiyor, Ne zaman öleceğini biliyor.
İntihar etmekle alakalı hani ne zaman ölüceğimize Allah önceden yazıyor ya e intihar edince öldüm diyelim bu da yazıyor o zaman
Daha neler ölüm kaderdir ve ölüm bizim irademiz dışında Bu değiştirilemez kaderdir
Evet Levh-i Mahvuzda Ne zaman doğacağın ne zaman öleceğin ve ne şekilde öleceğin yazar. Bu Allahîn kudretindendir. O her şeyi bilendir. Ama seni İntihara sürükleyen Allah değildir.
İntihara sirükleyen Allah değil ama ne zaman ölüceğime karar veren Allah ya
E bu önceden yazılmış benim intihar ederek öleceğim
Ölmenin bin bir türlü yolu vardır. Şayet o vakitte ölmen gerekiyorsa, buna sebep çoktur. Ama intiharı seçen sensin unutma.
Herkes hoca kesilir Google yaz bulursun cevabını
evet sorabilirsin
Güncellemeye yazıyorum herkes görsün
ozelden de yazabilirsin
ecel ama aklı başında ise kader değil
yani senin seçimin
o yüzden günah.
Zor bakalım