Diğer Kuranı kerim yazısına benzeyen bir şey gördüm ne yazdığını bilen var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben mutfak dolabını temizlerken böyle bir yazıya rastladım bilgisi olan var mı ne yazıyor Kuranı kerim yazısına benzeyen bir şey gördüm ne yazdığını bilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ebûgurebâ Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Murat yazıyor. Mutemelen mobilyacı suriyeli ya da işçi. büyü ile alakası yok. adam ismini yazmış :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayy çok korkmuştum herkes diyor sirkeli su ile yıka falan Yorumla Ebûgurebâ +1 yıl yok kardeşim gerek yok. büyü olabilmesi için satırlarca yazılması gerekiyor ya da tılsım olması lazım Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Suriyeli murat usta yapmış dolabı. 😅Çok abartacak bir şey yok. Kelime anlamı olarak bakarsan da çok tehlikeli bir şey değil. 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl biri büyü yaptırmış olabilir annen kayınvaliden ya da akrabalardan biri 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne yazıyo anlıyor musunuz Yorumla Soran +1 yıl Dolabı temizlerken aniden gördüm şok oldum Yorumla ahmet_goktas +1 yıl ne yazdığını bilemem anlamam ama bir cami hocasına göstere bilirsin yazıyı Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir şey yok. Sadece ismini yazmış, murat diye. Diğerleri desen çizimi. 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sirkeli suyla bir güzel sil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yazıyor anlıyor musunuz Yorumla cakir2607 +1 yıl Hayır maalesef anlamıyorum Yorumla
fireman034 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evet arapça ya benziyo büyü mü yapmışlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Büyüyle alakasi yok o kesin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden nasıl anladınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mobilyacilar boyle karalamayi seviyor Yorumla Soran +1 yıl Tamam ama dolaba yazılmamış dolabın arka kısmında duvar var oraya yazılmış mobilyacılar yapmış olabilir mi Yorumla Soran +1 yıl Dolabı temizlerken gördüm Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Önemli bişi değil gibi 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir an büyü sandım ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Murad :) Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Murat yazıyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Büyü falan değil yani Yorumla Soran +1 yıl Çok korktum herkes diyo sirkeli su ile yıka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jsjsjshs korkma Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Aşkım sirkeyle sik 0 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sil olcaktı pardon Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl https://www.hizliresim.com/5uyz4q2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yazıyor anlıyor musunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunun aynısı başıma geldi yemin ederim flört ettiğim kozla tanışma aşamasında oldu. Yerin dibine girdim Bi kere de hocama ooooooo hocammm yazdım attım bakmadan oradaki oooo popo diye çevrilmiş popo hocam oldu 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Yorumla Soran +1 yıl Ben bir sehe attım karışma dedi Yorumla Soran +1 yıl Hocalar var ya şeh Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Abi biz seni anlıyoruz boş ver🙏 Yorumla Soran +1 yıl Ve bana ne olduğunu demedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım sirkeyle sil diyosam sil bırak şeyhi sen sil Yorumla Soran +1 yıl Sadece dedi karışma dedim ne yazıyor dedi karışma orasına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlayan karı severimmmm bide çok yiyen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendinden emin değil emin olsa söylerdi kandırıyor seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Murat yazıyor. Mutemelen mobilyacı suriyeli ya da işçi. büyü ile alakası yok. adam ismini yazmış :D
Ayy çok korkmuştum herkes diyor sirkeli su ile yıka falan
yok kardeşim gerek yok. büyü olabilmesi için satırlarca yazılması gerekiyor ya da tılsım olması lazım
Suriyeli murat usta yapmış dolabı. 😅
Çok abartacak bir şey yok.
Kelime anlamı olarak bakarsan da çok tehlikeli bir şey değil.
biri büyü yaptırmış olabilir annen kayınvaliden ya da akrabalardan biri
Ne yazıyo anlıyor musunuz
Dolabı temizlerken aniden gördüm şok oldum
ne yazdığını bilemem anlamam ama bir cami hocasına göstere bilirsin yazıyı
Bir şey yok. Sadece ismini yazmış, murat diye. Diğerleri desen çizimi.
Sirkeli suyla bir güzel sil
Ne yazıyor anlıyor musunuz
Hayır maalesef anlamıyorum
suriyeli ustaya yaptırmıslardır
Evet arapça ya benziyo büyü mü yapmışlar
Büyüyle alakasi yok o kesin
Neden nasıl anladınız
Mobilyacilar boyle karalamayi seviyor
Tamam ama dolaba yazılmamış dolabın arka kısmında duvar var oraya yazılmış mobilyacılar yapmış olabilir mi
Dolabı temizlerken gördüm
dolabı suriyeliler yapmış sanırım
Önemli bişi değil gibi
Bir an büyü sandım ama
Murad :)
İsmini yazmış
aa büyü
Murat yazıyor
Büyü falan değil yani
Çok korktum herkes diyo sirkeli su ile yıka
Jsjsjshs korkma
Aşkım sirkeyle sik
Sil olcaktı pardon
https://www.hizliresim.com/5uyz4q2
Ne yazıyor anlıyor musunuz
Bunun aynısı başıma geldi yemin ederim flört ettiğim kozla tanışma aşamasında oldu. Yerin dibine girdim
Bi kere de hocama ooooooo hocammm yazdım attım bakmadan oradaki oooo popo diye çevrilmiş popo hocam oldu 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Ben bir sehe attım karışma dedi
Hocalar var ya şeh
Abi biz seni anlıyoruz boş ver🙏
Ve bana ne olduğunu demedi
Canım sirkeyle sil diyosam sil bırak şeyhi sen sil
Sadece dedi karışma dedim ne yazıyor dedi karışma orasına
Anlayan karı severimmmm bide çok yiyen
Kendinden emin değil emin olsa söylerdi kandırıyor seni