Sokak ortasında krize girdi sürekli paranın davasını yaptığı için, amacım para olsaydı o**sbuyla birlikte olurdum sen kendini bu şekilde bir eşyaya göre değerini belirliyorsun paraya göre belirliyorsun ne farkın kalıyor dedim. Vay sen bana o**sbu dedin resmen diye ağladı özür dilememi bekledi. Beni başka erkeklerle kiyaslayip hakaret ettiği için kendinin önce özür demesini istedim. Ama bunu da yapmadı krize girip bana vurmaya başladı sonra giderken geri döndü. Kaldırım taşına oturdu yanına gittim yüzsüz müsün gelme peşinden beni rahat bırak dedi.3 kere gittiği yere gelip aynı lafı işitince gitmesini bekledim ve şu an heryerden engellemiş.1 gün geçti sormam istediğim şu mesaj atmam saçmalık mı olur ve hatalı oyken düşünüp pişman olur mu yoksa atıyım mı son msji
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olayları çarptırıp güzel manipüle etmeye çalışmış. Haksızken haklı konumuna geçmeye çalışmak falan. boş ver atma.
Heh aynen ondan kral o duyguyu bana atıp öyle rahatlattı kendini. Şimdi son msjimda o içimde kalanlari atıyım ona diyorum?
Atma boş ver. Büyük ihtimal okuyup yazmiyacak, sevmediğin şeyleri yapacak ve sonra senden tepki bekleyecek sen vermedikçe daha çok ileri gidip kendini kucultecek. Sende diyeceksin ki iyi ki tepki vermemişim. Ne ayak olduğunu gördüm
Nasıl biri olduğunu biliyorum zaten sadece pişman olmasıno istiyorum. O mesaj aslında bir nevi içimi rahatlatmak için atılmış yani duyguyu karşıya atıp gerisini ona bırakma rahatlığına kavuşacağım kafamın rahat olmasına neden olan bir mesaj olacaktı. Top onda yazmazsa umrumda değil çünkü o msjima rağmen yazmadı hata onda rahatlığı bana geçecek
Yazmadigim her gün anlaşılmayan yerler oldu tam böyle içine kor gibi düşen bir cümle bırakıp hayatıma dönücektim
Hiç bir şey isteme derim. Kendini senden öne koyan, senin ne hissettiğini umursamayan, senin onun için yaptıklarını hiçe sayan birini yok saymak en iyisi
İşte o anlaşılmayan şeyleri anlamak daha çok zarar veriyor. Tecrübe ile sabit hiç zorlama derim. Bırak geliyorsa gelsin hatasını anlasin kendi düzeltsin. Baktın başkasını mı buldu engelle geç
Son yazdığın harikaydı açıklama yapmadığın herşeyi o çözücekken belki daha fazla anlam karmaşası yaşatıp algısını farklı yerlere çekip üzerine daha pasif duruma düşerim değil mi kral
o an ahh keşke şu cümleyi kullansaydim pişmanligiyla kahrolup giderdi ona o***sbu olduğunu ima etmeme odaklanip kendinde haklilik yarattı ve vicdanı rahat kaldı. Bense şu an aklıma gelen o harika cevapları o an demedim şimdi diyeyim de tam saplansın naparsa yapsın diyordum yapmicam o halde
Sevdiğin için öyle demez veya düşünmezsin. Yalnız o sen öyle demişsin gibi algılamak için elinden geleni yapar ve suçu üstünü atıyorsa senin elinden bir şey gelmez. Mesela kız narsist değildir ama taklidini yapar. Dönem ozentiligi hep. Gerçekte onun kim olduğunu biliyorsan demedigin veya düşünmedigin şeyler için kendini suçlama. Bırak oynasın dursun kendi kendine
Boş bulunduğu zamanlarda şefkatina denk gelmişliğim oldu, narsist davranmasına sebep olan diğer kızlarla yarışması ve hırsıydı. O yüzden beni kıyasladı asla huzur vermedi bana. Ve dediğin gibi enerjisini debelenerek harcasın dursun nasılsa bitince aklına gelicem o zamanda pişmanlık fayda vermicek
Tamamen suçlu sensin o kızın yerinde olsam senin varlığını bile kabul etmem
Kadın kadının gtunu kollar zaten hiç şaşmaz o yüzden s. q
Tamamen objektifim kadının paragozlulugunden mevzu çıktı sanıyordum söylediğin sözleri okuyunca bakakaldim bildiğin o*Rus*pu demisin ki kaldı ki insan sevdiği birisini o kelimeyle aynı cümlede dahi kullanamaz
Eziksin, cimrisin bir erkekliğini göremedik diye hakaret eden aşağilayan bir narsist