Diğer Erzurum gibi dindar şehirde içki içen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erzurum gibi dindar şehirde içki içen var mı? Ramazan dışında diyorum tabi. Erzurum gibi dindar şehirde içki içen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
demirg Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl En çok alkol tüketiminin olduğu şehir konya biliyorsun dimi 🥳 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Erzurumu sordum Yorumla demirg +1 yıl Erzurum a çok dindar dedin ya orada bile çok fazla o yüzden Erzurum'da da oldukça vardır diye yazdım. Yorumla Soran +1 yıl Erzurum, Konya'dan da daha dindar bir yer değil mi zaten? Yorumla demirg +1 yıl 🙄 hayırlı akşamlar Yorumla Soran +1 yıl Erzurum diyorum daha dinci bir yer Yorumla demirg +1 yıl Seni ikna etmek için bir çaba göstermek istemedim. Sen öyle diyorsan öyledir. Hayırlı geceler. Yorumla Soran +1 yıl Konyada yüzde 13.7 Chp oyu var. Erzurumda yüzde 3 sadece.Erzurumdan bahsediyoruz, Erzurum. Yorumla demirg +1 yıl Niye CHP'li olup namaz Kuran okuyan yok mu. Bu ne cehalet. Yorumla Soran +1 yıl İzmirde, Trakyada alkol tüketimi çok fazla.İzmirde sahilde ramazanda bir sürü insan içiyor. Hiç gittin mi bilmiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Ramazan uğramıyor Yorumla demirg +1 yıl Dediğin şehirlere o kadar çok gittim ki. Erzurum'a da çok gittin. Kış olimpiyatlarında oradaydım. Atatürk üniversitesini çarşıyi, çarşıda ki avmnin insaatini bilirim. Yorumla Soran +1 yıl Ben ramazanda İzmirdeydim. Sahil boyunca içki içen insanlar vardı. Ramazanda. Yorumla Soran +1 yıl Tunceli Doğuda olmasına rağmen diğer doğu illeri gibi islamcı değil. Aleviler. İki tane Tuncelili tanıdım. İkisi de Ateistdi. Yorumla Soran +1 yıl Alevi diyoz ama Ateist çok çıkıyor Tunceliden gerçi. Yorumla
Karabelaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Vanda bile varsa Erzurumda kesin vardır 0 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ohoo sözde dindar her tarakta bezi var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En çok alkol tüketiminin olduğu şehir konya biliyorsun dimi 🥳
Erzurumu sordum
Erzurum a çok dindar dedin ya orada bile çok fazla o yüzden Erzurum'da da oldukça vardır diye yazdım.
Erzurum, Konya'dan da daha dindar bir yer değil mi zaten?
🙄 hayırlı akşamlar
Erzurum diyorum daha dinci bir yer
Seni ikna etmek için bir çaba göstermek istemedim. Sen öyle diyorsan öyledir. Hayırlı geceler.
Konyada yüzde 13.7 Chp oyu var. Erzurumda yüzde 3 sadece.
Erzurumdan bahsediyoruz, Erzurum.
Niye CHP'li olup namaz Kuran okuyan yok mu. Bu ne cehalet.
İzmirde, Trakyada alkol tüketimi çok fazla.
İzmirde sahilde ramazanda bir sürü insan içiyor. Hiç gittin mi bilmiyorum.
Ramazan uğramıyor
Dediğin şehirlere o kadar çok gittim ki. Erzurum'a da çok gittin. Kış olimpiyatlarında oradaydım. Atatürk üniversitesini çarşıyi, çarşıda ki avmnin insaatini bilirim.
Ben ramazanda İzmirdeydim. Sahil boyunca içki içen insanlar vardı. Ramazanda.
Tunceli Doğuda olmasına rağmen diğer doğu illeri gibi islamcı değil. Aleviler. İki tane Tuncelili tanıdım. İkisi de Ateistdi.
Alevi diyoz ama Ateist çok çıkıyor Tunceliden gerçi.
Vanda bile varsa Erzurumda kesin vardır
Ohoo sözde dindar her tarakta bezi var