Ben burada bi kopege cok ilgi gosteriyorum, fakat utandirdi beni, ustume filan cikmak biseyler yapmak istedi, normalde bunlar ogretinilen hareketler, bu kopek neden yapti bunu? Yani insanlar yanlis anlicak, bide insana karsi ilgi duymasi normal mi? Baskalarina karsi boyle degil sahibine dahil boyle degil, bana gelince kopegin bakislari degisiyo, hatta sahibinden cok beni dinliyor?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok ya içgüdüsel https://www.instagram.com/reel/CvMl1SDocAN/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Aha bu kopekten oda😂 ya bu kopeklerin hepsimi boyle niye boyle oluyorlar?
Köpeğin, fırsatını bulduğu anda *ikini sana sokucak, dikkat et😀
😂 onu hadim ederim😂😂🤣🤣😂🤣
Yalnız soktuğu anda kolay kolay bırakmaz seni hadımı, seni *iktikten sonra yaparsan şaşırma😅
😂elbise ustu denkliyemezki😂 o meseleler biraz zor 😂🤣 iyi ki elleri yok😂😂 yani hayalini kursun simdilik😂 buarada sen nerden biliyon birakmadiklarini senin kopeginde sanami saldirdi, bunlar erkek veya kadin oldugunu anlamiyorlarmis, oyle herkese saldiriyorlarmis bacagina filanmi saldirdi😂
Kız arkadaşımı *ikerken üstüne çıktım😅 Sonra köpeğimiz de rol model mi yaptı artık bilmiyorum o da benim üstüme çıktı, bir de çıplağım mk😅Baktım arkadan küçük bir şey *ötümü gıdıklıyo, kaşındırıyo böyle, bi baktım o *erefsiz de *ikmek için benim *ötü kestirmiş gözüne😂 Sonra aniden kalktım son anda zor kurtardım paçayı😂 *içç yaa😅
Mantikli degil benim kopegim ayağıma kerkiniyordu 😂
Peki sebebi ne?😂 bu bitek bana bunu yapiyo neden acaba,
Kendisine sor 😂😂😂
Sordumda havladi anlamadim nedemek isteidgini😂🤣🤣
Bütün erkekler ayni hanimefendi 😂😂😂
Hahzh bunu simdi gayet iyi anladim neden boylesiniz? Nedne biz boyle degiliz😂 neden ben anlamiyom siz dahami farkli seyler yasiyonuz o an, baska bisimi yasiyonuz c yani sizin ickn bu neden bukadar onemli, acaba daha farkli biseymi yasiyosunuz o an, ya da kadinlar icin bu mesele neden bukadzr onemli degil, sizin beyninizin resmen bi kismi sadece buna odakli calisioy gibi 😂 bi sebebi var mı bilmedihim biseymi var? Daha fzrkli seyler yasiyonuzda bizemi demiyonuz
Evet beynimizin bir kismi sadece ona çalışıyor 😂
Aşık olmayı bırak benim köpeğim nerdeyse şey yapacak beni
Kadınlar kendilerine köpek ediyor erkekleri dedikleri bu olsa gerek
Iste bende onu diyom, neden yani? Senmi ogrettin yok dimi? Ya bana garip garip sorular sordular, dedim ben ne ogretcem, kopek gelmis bana degisik seyler yapiyo niye boyle bilmiyom dedim, gercektende neden boyle?
Kalkınca her erkek iç güdü olarak yaiyor normal
@Kara_Karga 😂🤣😂🤣😂 ya yok sunu anladim, hayvanin dahi erkek olani anca akli nereye calisiyo, ben guzel guzel oynarken hayvanin niyeti degisiyo, yani niye boyle insan oldugum icin boyle seye ihtimal dahil vermedim, anlamiyom
Erkekler niye boyle, hayvanlari bile insan gibi davraniyo bi tek banami boyle yoksa haha anlamadim😂
Zate bu olay hep hayvanı bir iç güdü ile saldırma deyimi ile anlatılır ya hep görünce hayvanı bir sekilde saldırdı falan d3nir kalkınca durulmuyor işte ölçüt kalkması 🫠
@Kara_Karga zormu durmak? Bende olmadigi icin bilemiyorum, ya da kadinlar neden bu konuda zorlanmiyor? Erkekler dahami zayiflar bu konuda? neden yani kendilerini kaybediyorlar bu konuda? Yani kadinlarda istese kendilerini ozaman baska konularda istedikleri zaman kaybedip vahsilesseler? Yani neden bu derece onu merak ediyorum, siz farklimi hissediyorsunuz acaba sizin hissiniz bu konuda dahami yuksek? ya da neden kadinlar daha kendilerini tutabiliyorlar? Hem kendilerini kontrol eden erkeklerde cok var,
Aslında kadınlarda istekli ler ama onların isteklerinin artmasına erkekler fırsat vermiyor 2 3 hafta ilişki olmasa kadınlarda ayı duruma geliyor ama erkek milleti 2 3 haftayı bırak 2 3 gün ara geçmeden zaten kadını bitiriyor siz de bizde olmuyor zannediyorsunuz aşkında partneriniz kalsanız durum aynı olur istek gelince ben duramıyorum illaki boşalacak kalti bir kere işte adam kendinden geçiyor sen sen olmaktan çıkıyorsun
Kanka bana yaptıklarını ben aanlatamiyorum burdan. Yazsana bana
Kapalı seninki sen yaz
@Kara_Karga iyide haa siz zaman vermiyorsunuz ozaman? Anladim, zaman vermemenizin sebebi nefistenmi yoksa kadin ister dusuncesimi, yoksa baskasina bakar dusuncesimi? Bizde zaman vermiye biliridik? Bu zaman vermeme ozaman demeki sizin istekleriniz daha cabuk cogaliyor olmasimi? Oyleyse hormanlariniz dahami agir ondanmi kaynaklaniyo?
Bilmem olabilir spor gibi düşünün yapıyoruz işte her içimizden geldiği zaman bu arada hala kapalı mesaj kutunuz
Shshshdhsjd oluyorlar
Ne oluyorlar
Köpeği bile baştan çıkartmışsın sjsj
Pahaahahahzhhzhz bu guzeldi 😂 ya acikcasi erkek arkadzsimda ayni seyi dusunuyo, kiskandi asil bu normal mi? 😂🤣dedim sen insansin hayvandan kiskanman normal mi, bilmiyorum ya bana kustude benle ne alakasi var napaczm?😂garip bi durum
Sanki köpekle şey yaptın gülüp geçmesi gerekirdi
Ya acikcasi kopek ben dusunce baya seyler yapti kalkana dek😂 onun onunde oldu bide guclu hemen kalkamadim, yani elbise ustu oldu olanlar, ben utandim ama oda kiskanclik krizi tuttu haha sen olsan sendemi kiskanirdin? normal mi bu?
Köpek fondiplemiş bildiğin rahatsız olurdum haliyle
Haha ama iki saniye oldu insan bi anda ayga kalkamazki😂napim ucumi? hahah rahatsiz olurmuydun? Ama o hayvan yani bilmiyom bana degisik geliyo demeki erkekler herseyden kiskaniyor hayvanlardan dahil😂 farkli bi dusunce yapisi kadinlarda yok bu
Köpek de köpekliğini bilsin
Hahahhaha bu yorul cok guzel ve cok dogru😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣 hahah guldurdun gece gece, umarim seninde gecen komik gecer :))😊
Hastayım aslında ateşten uyuyamıyorum hiç yoktan uykusuzluğum sana yaradi dghj
Yapan var öyle şeyler
Iyide ckopegin kendisinden gelen bisey oldugunu nasi anlatcam😂
Kokun falan etkilemiş olabilir 😅
Bana da yapan oldu.
Hahah erkekleredemi yapiyorlar bende belki kadinlarda farkli bi koku varsa diye sandim, niye boyleler
Kizginlik dönemi. Esini bulamadi demek. Genelde de türü tuhaf kopekler yapiyor cunku ortada esi yok
Haaa ozaman insanami yapmaya basliyorlar? Sadece insanami? Esyalara filandami ayni? Iyide niye tek bana yapiyo? Erkeklere filanda yapsa Şu an cok yanlis anlasiliyor bu durum ben ogretim saniyorlar😂benle bi alakasi yok ya ben erkekmi bulamicamda kopekle ugrascam😅😂 ben anlamadim, bu kopek bunu gercekten nerden ogrendi daha kucuk, bide onca disarda kopek var niye gidip birini bulamadida insana yapiyo bunu😂
Onlar yuzmeyi bile bilerek doguyor. Bence herseye yapiyorlardir sana da denk gelmis. Seni tanimaz o kopek. Sen kopeklere bakinca anlamiyorsun kiz mi erkek mi o da bizi anlamiyor
Dedim dusundum bu nerden biliyo disi veya erkek oldugumu? Sordum sizedemi yapiyo garip garip hareketler bi bana yapiyo, sebebini bilsem ozaman farkli davranczmda bilmiyomki, yani bununlami doguyor? Ama niye bana gelince boyle oldu, busuru insan var onla ilgilenen? hepmi beni bulur arkadas😂
Beni bi kere yolda tuttu bi tane ufak kopek sag ayagima sarildi topal gibi yürüdüm 20 saniye falan. Sarildi bana birlikte yürüdük
Haa ozaman oluyo bu, yani tanimasada oluyo, onlarin donemleri geldiginde oluyo, o an kimi bulursa yani? Anladim
Öyle :)