Güncellemeler
+1 yıl
Insanlara bakiyorum sevgili yapmak evlenmek icin yirtiniyorlar resmen, ben hic hayalini kurmadim tabi cocukken cocuk beyniyle bir seyler hayal ederdim buyuyunce boyle olur soyle olur diye ama daha sonra bu dusuncelerden kurtuldum. Yalniz kalmayi benimsemis gibiyim, birisi beni begenince ve ya tanismak isteyimce agressiflesiyorum icimdeki rahatsizligi nasil gosterecegimi bilmiyorum cunki.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Takıntılarım yok benim. Beyinde sürekli dönen olumsuz düşünceler ve bu düşüncelerle ilgili korku ve endişeler yaşamak, panik atak belirtileri ile ilişkilendirilebilir. Ancak, panik atak teşhisi ve tedavisi için bir uzmandan yardım almak önemlidir. Bir psikolog veya psikiyatrist, yaşadığınız belirtileri değerlendirebilir ve uygun bir tedavi planı oluşturabilir. Ayrıca, beyinde sürekli tekrarlanan olumsuz düşünceler ve evlilikle ilgili endişeler, obsesif kompulsif bozukluk (OKB) veya genel anksiyete bozukluğu gibi diğer ruhsal sağlık sorunları ile de ilişkili olabilir. Bu nedenle, bir uzmandan yardım almak, doğru teşhis ve tedavi için önemlidir. Aileniz veya yakın arkadaşlarınızla konuşarak duygularınızı paylaşın. Duygusal destek almak, endişelerinizi hafifletmeye yardımcı olabilir. Son olarak, kendinizi zorlamadan ve kendi değerlerinize uygun bir yaşam tarzı seçerek mutlu olabileceğiniz bir hayat yaşamanız önemlidir. Başkalarının beklentilerine uygun davranmak yerine, kendi istek ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak kararlar almak ve kendinize uygun bir yaşam tarzı belirlemek daha sağlıklı olacaktır.
Biraz beynin bilinçaltına yaptığı baskı, büyük bir kısmında cinsellik var
Peki bundan kurtulmak icin ne yapmali?
Kaç ilişkin oldu şimdiye kadar
1 kac kisiyle oldu 1 gunde bitti cogu cunki istemiyordum hepsini kendim bitirdim, bir yuk gibi geliyor bana sanirim bilincaltima boyle kodlamisim bilmiyorum ama yeni biriyle tanisinca hemen kotu ve rahatsiz hisstmeye basliyorum.
İkilem bu, hem evlenmek biriyle hayatı paylaşmak hemde bir gün bile tahammül edememek