Takinti yaptiginiz bir sey var mı ?

Beynimdeki dusunceleri durduramiyorum, bana evlenmezsen gunah isleyeceksin yanlis yapacaksin diye dusunceler geliyor ve bu dusuncelerden bir turlu kurtulamiyorum. Ben yalniz takilmayi seven biriyim ve evlilik dusuncelerim olmadi ama karsima biri cikinca beynimin ici susmuyor tanimadan etmeden hemen evlen diye telkin ediyor. Ne yapacagimi bilmiyorum bu dusunceleri bazen gercekmis gibi algiliyorum ve icime asiri korku yerlesiyor. Bu benim yasadigim panik atakmi? Bu dunya gercekten beni delirtiyor bazen herkes evlenmez zorunda gibi bir algi var sanki ve bu dusunceler bana oradan geliyor. Ben sevgiye ne aska hicbirine inanmiyorum zaten duygusal insan degilim benimle uzun sure yasayacak insan dusunmuyorum olsun.

Güncellemeler
+1 yıl
Insanlara bakiyorum sevgili yapmak evlenmek icin yirtiniyorlar resmen, ben hic hayalini kurmadim tabi cocukken cocuk beyniyle bir seyler hayal ederdim buyuyunce boyle olur soyle olur diye ama daha sonra bu dusuncelerden kurtuldum. Yalniz kalmayi benimsemis gibiyim, birisi beni begenince ve ya tanismak isteyimce agressiflesiyorum icimdeki rahatsizligi nasil gosterecegimi bilmiyorum cunki.
Takinti yaptiginiz bir sey var mı ?