Büyü bozan hoca var mı bildiğiniz Türkiye'de çok hocaya gittim şifa bulamadim ellerim ayaklarım uyuşuk hastalandım çok kötü yardım edin
Ne yapmam lazim
Yardım edin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin durumun belkide hocalık bir durum değil. Bir doktora gitsende sen.
Keşke keşke gitmedigim doktor kalmadı 100ü gecik beyin emari yaptırdim 5 kere boğaza endoskopi vücudumda baktirmadigim yer kalmadı 2 kere psikoloji Hastanesi'nde yattım günde 13 tane ilaç kullanıyordum neler yaşadım kurtulamiyorum bu durumdan
Yani ne bileyim daha iyi bir doktor bulsanız belki işeye yarar. Sorunun ne bilmiyorum inşallah düzelir her şey senin için.
Dua etmekten başka çarem yok gitmedigim doktor kalmadı 20 gün yatakta yattım kalkamadım
Bak YouTube de hakan Erkan var metafizik uzmanı. Adam işinin ehli. Nikras bakımı yapıyor ve her şey çıkıyor. Videolarına bak adam buluyor bile büyü varsa. Araştırma yaptım birazda yorumlar iyi yani. Konuş anlat durumunu bence.
Ailenin haberi var mj
Var çok hocaya gittik perişan olduk çare bulamiyoruz
Hocalar daha iyi birine göndermiyo mu seni
Çok hocaya gittim medyuma gittim huddama gittim hepsi parasına bakıyor dhaa kötü ediyorlar beni intihar düşünceleri geliyor artık ne yapacam bilmiyorum kardeşim
Bende zamanında çok araştırdım. Bu işleri fazla araştırmak da iyi değil sonradan. Bırakım da çok okudum allah sabır versin
Dua falan da fayda etmiyor demi
Dua edildiği zaman içimde kiprasma oluyor daha çok rahatsız ediyorlar
Allah sabır versin
Amin Türkiye'de çok şarlatan var dolandırıcı hepsi düzgün hoca bulmak samanda iğne aramak gibi bişey denemediğim yol kalmadı kardeşim ilgin için eywallah
Eywallah reis haklısın bunu sadece yaşayan bilir zaten ben sadece insanların ne çektiğini okuyarak bile çok etkilendim yaşayan birinin halini tahmin edebiliyorum biraz allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun ve inşallah kurtulabilinecek bişeydir
İnşallah kardeşim inşallah dua et yeter başka bişey isteyemem zaten benim durumuma üzülen annem babam hasta oldu bu sıkıntının üstüne bide annem babamın yıkılışını izlemek çok zor ama son durağı vardır her zaman bı umut vardır inşallah
bozar
Yardımcı olabilirim
Nasıl olacak
Müslüman mısın
Evet
Ettim yine olmadi