Bunu bilemem hepimiz aslinda kaderin memuruyuz ve gorevimizi icra ediyoruz. Ve de bunu soylerken tamamiyla kendi aldigimiz kararlarimizla kendimize bir yorunge ciziyoruz iyisiyle kotusuyle..
Estagfurullah sıkılmadım. Farkli seyler denemelisin. Ama once kafani toparlamalisin. Sana ne iyi geliyosa onu yap. Zihnen ferahla. Sonra kararlarini gozden gecir. Daha saglikli karar vermen acisindan soyluyorum bunu. Eger sirayi ikinci olana salarsan direkt. Sonucta oncekinden farkli olmayacaktir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Espanol müzik dinleyip bir yandan da İnziva vs:)
Bende linet dinliyip viskimi yudumluyorum ablam☺️
Hatırım için biraz azaltsan nasıl olur kardeşim 😊
Ablam cok darliyo hayat yoksa bende sevmiyorum :)
Konuşmak istersen biliyorsun 😊
Geliyore 😅
Berbat gidiyor afiyet olsun bu arada
Tesekkurler, neden berbat gidiyo, huzurunu bozan ne, eslik etmek ister misin yanlis anlamazsan..
Hayat yoruyor diyelim geçelim
Hepimizin ortak sorunu degil mi :)
Öyle tabii
Anlatmak istersen beklerim, ucretsiz😂
Teşekkür ederim her şeyi içimde yaşayıp sonlandırmaya alışmışım dökersem toplayamam düşünmen yeterli
Rica ederim fakat sorunsallari icine atarsan daha icinden cikilmaz bi hal alir..
Daha ne kadar karışabilir merak ediyorumm
Bunu bilemem hepimiz aslinda kaderin memuruyuz ve gorevimizi icra ediyoruz. Ve de bunu soylerken tamamiyla kendi aldigimiz kararlarimizla kendimize bir yorunge ciziyoruz iyisiyle kotusuyle..
Hayat tercihlerine kararlarina gore sekillenir. Unutma Meri
O yörüngeler içinde boğuldm ben artık yaşamaya hevesim ne de gücüm var ne kadar daha yaşarım Bilmiyorum
Allah hickimseye dayanamayacagindan fazla yuk yuklemez.. belkide tercihlerin yanlistir ne dersin?
Bilmiyorum artık neyi yanlış yapıyorum ama bedenen de ruhen de çok yoruldum bunu çok iyi biliyorum neyse gece gece sizi de sıktım özür dilerim
Estagfurullah sıkılmadım. Farkli seyler denemelisin. Ama once kafani toparlamalisin. Sana ne iyi geliyosa onu yap. Zihnen ferahla. Sonra kararlarini gozden gecir. Daha saglikli karar vermen acisindan soyluyorum bunu. Eger sirayi ikinci olana salarsan direkt. Sonucta oncekinden farkli olmayacaktir.
Ben bütün sorunlarımi artık ateşe verdm hepsinin tek tek neysee...
Henuz verememissin acisi var hala icinde, gorebiliyorum..
Birazcık duruyor sadece
O az miktarida yok etmeye bak kendi icinde zaman degerli ve zaman kaybetmemelisin
Amann be olursa olur olmazsa çay demleriz 🤭😂😂
Bu sicak havada cayda icmeyelim ama 😂
Öyle deme yaw bazn güzel gidiyor
Zaten sicak terliyoruz cay iciyoruz cay iciyoruz daha cok terliyoruz 😂
iyi, gül suyu içiyorum
Afiyet olsunda bizim hocaya cok benziyon abi
iyi gidiyo
Allah bozmasin diyelim