Diğer Kimler uyandı kimler uyuyor? Gifgj Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor burada mısınız KS halkı? Güncellemeler+1 yıl Ben şimdi uyandım 😂 Kimler uyandı kimler uyuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. uyurum 0 2 Yorumla Gifgj +1 yıl Bende uyuycam u Barış_LonelyForever +1 yıl @Gifgj iyi geceler
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Geldik yine sıcakta. Yapacak bir şey yok başka. Dışarı çıkılmaz bu saatte böyleyse. 0 0 Yorumla
Mavimavimsii Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Beden ayakta ruh yatakta😂 0 4 Yorumla Gifgj +1 yıl Sen niye uyandın kuzum Yorumla Mavimavimsii +1 yıl Annem uyandırdı🥺 Yorumla Gifgj +1 yıl Cadı karı 😂 Yorumla Mavimavimsii +1 yıl Canım anam öyle deme😂😂 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Uyandık ta ne oldu 😁 0 4 Yorumla Gifgj +1 yıl Geri uyuyalım o zaman 😳 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Mantıklı valla ama uyuyamıyorum ya akşam yatış Sabah kalma saati düzenim var maalesef millete imreniyorum ama adam bi yatıyor öğlen 2 3 de kalkıyor hiç mi bir yerin agrımıyor Yorumla Gifgj +1 yıl Benim düzenim yok uyuyabildigim her zaman uyuyorum Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Yok yatamam valla düzensiz yaşamayı sevmem de hiç herşeyin bir zamanı olmalı Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 372 cevap paylaştı. Kajvalti hazirliom geo 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Beden ayakta ruh yatakta 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Buradayım abla. 0 2 Yorumla Gifgj +1 yıl 19 yaşa abla demek? Yorumla karsiyakaliali +1 yıl Espri yaptım. Artık bana da Dede diyorlar. Yorumla
BadFella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Selamm, uyuyamadımm 0 7 Yorumla Gifgj +1 yıl Niye Yorumla BadFella +1 yıl İşten geldim ama uykum tam gelmedii Yorumla Gifgj +1 yıl Evlenmene bak Yorumla BadFella +1 yıl Evlenecek birini göster evleneyim:/ Yorumla BadFella +1 yıl Var mı önerinnn? Yorumla Gifgj +1 yıl Yokk Yorumla BadFella +1 yıl Daha erken zaten dhajsjsjshs Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 6 da kalktım işteyim 0 2 Yorumla Gifgj +1 yıl Hiç uyumadin ki Yorumla Boavistaa +1 yıl Uyudum ki 8 saat Yorumla
Exshota Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İşten çıktım anca eve geldim 😵😵 0 2 Yorumla Gifgj +1 yıl Oha Yorumla Exshota +1 yıl Malum gece vardıyasi 😄 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İşe geldim napam 0 7 Yorumla Gifgj +1 yıl Ne işi Yorumla Aishalover +1 yıl Denetim gel sende Yorumla Gifgj +1 yıl Yok yok ben almıyım😂 Yorumla Aishalover +1 yıl Yat evde boş ver 😂 Yorumla Aishalover +1 yıl İstanbul'da mısın Yorumla Gifgj +1 yıl Kastamonu Yorumla Aishalover +1 yıl Öh uzakmışız Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uyuyorum 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşimizin başındayız 0 1 Yorumla cakir2607 +1 yıl Günaydın Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 455 cevap paylaştı. 1 saat önce uyandım 0 0 Yorumla
Nerdekaldin Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Uyandim. Sen napyon 0 1 Yorumla Gifgj +1 yıl Yorum okuyorum Yorumla
ByKnt Takip Et Xper 1 Yaş: 44 +1 yıl günaydın 0 2 Yorumla Gifgj +1 yıl Günaydın Yorumla ByKnt +1 yıl sıcakta klima altında debelenmekten başka bir çare yok maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
uyurum
Bende uyuycam
@Gifgj iyi geceler
Geldik yine sıcakta. Yapacak bir şey yok başka. Dışarı çıkılmaz bu saatte böyleyse.
Beden ayakta ruh yatakta😂
Sen niye uyandın kuzum
Annem uyandırdı🥺
Cadı karı 😂
Canım anam öyle deme😂😂
Uyandık ta ne oldu 😁
Geri uyuyalım o zaman 😳
Mantıklı valla ama uyuyamıyorum ya akşam yatış Sabah kalma saati düzenim var maalesef millete imreniyorum ama adam bi yatıyor öğlen 2 3 de kalkıyor hiç mi bir yerin agrımıyor
Benim düzenim yok uyuyabildigim her zaman uyuyorum
Yok yatamam valla düzensiz yaşamayı sevmem de hiç herşeyin bir zamanı olmalı
Kajvalti hazirliom geo
Yatakda boleniyorum
Beden ayakta ruh yatakta
Buradayım abla.
19 yaşa abla demek?
Espri yaptım. Artık bana da Dede diyorlar.
Hhııı hııı
Selamm, uyuyamadımm
Niye
İşten geldim ama uykum tam gelmedii
Evlenmene bak
Evlenecek birini göster evleneyim:/
Var mı önerinnn?
Yokk
Daha erken zaten dhajsjsjshs
6 da kalktım işteyim
Hiç uyumadin ki
Uyudum ki 8 saat