Dertleştikten sonra aramız bozuluyor hepsiyle.
Ama onları eğlendirdinmi hep yanındalar. Anlamıyorum siz nerden buluyorsunuz dertleştiğiniz, aynı eve çıkmak istediğiniz kankilerinizi?
Sırrını bizde verin. Teşkürler.
Dertleştikten sonra aramız bozuluyor hepsiyle.
Ama onları eğlendirdinmi hep yanındalar. Anlamıyorum siz nerden buluyorsunuz dertleştiğiniz, aynı eve çıkmak istediğiniz kankilerinizi?
Sırrını bizde verin. Teşkürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çıkar meselesi gibi dostun iyisi karşı cinsten ve uzaktan oluyor
Kızdan dost olmaz kimse kimseyi sevmiyor sadece seviyormuş gibi yapıyor kanma var diyenlere
Ulan çok canım o zaman.. Ben hep sevdim çünkü.. Doğrudur bunu bi kız diyorsa :)))
S. aLakmışım yazmıştım
Ben çok kazık yedim gözüm öyle açıldı sende yiye yiye öğrenirsin tecrübeyle misal ben arkadaşlarımın aldıkları evlere arabalara seviniyorum ama onlardan hiç öyle tepki görmüyorum bütün dertlerini dinliyordum ama neler yaşadım onlar bana karşı hiç öyle olmadılar varsa yoksa kendi dertleri işleri bitince de tekme 3 yıl boyunca bana kanka diyen arkadaşım evlendim ne düğünüme geldi ne tebrik etti sonrada beni sildi instadan o yüzden kimseye güvenme bacım bunlar sadece benim başıma gelmiyor
Biz çok enayiyiz :))) benimde geldi ufak şeyler başıma. Doğru her şey sahte onlar sahteyse bende sahte olucam.
Aynen eğer öyle olursan üzülmesin işlerini gördürecek kadar yakın canını sıkamayacakları kadar uzak ol herşeyi anlatma verdikleri akıllara sakın uyma kız beni 5 yıllık sevgilimden ayrılmam için dolduruyodu ya allahtan şuursuz değilim
Şeytan bunlar ya.. Ruh hastaları.. Çok şükür akıllıymışsın 😇 ''işlerini gördürecek kadar yakın canını sıkamayacakları kadar uzak ol. herşeyi anlatma verdikleri akıllara sakın uyma '' tamam bunu kaydettim beynime :))
Lets go baby 👍😎
Ehehehe yesss bebikkk 😇😇💓
Sağolasın :))
Gunumuz insanları cok bencil ve kalitesiz hep kendılerını dusunuyorlar diğer insanların kalbi yok zaten hiç dertleri olmayacak hiç üzülmeyecekler gibi..
Evet :( yani insanız üzüledebiliriz bunu çok görmek tahammül edememek niye.. Bu kadar sevgisizsiniz kardeşim.. Anlamıyorum ben dostuma kıyamam ama çoooook enayiymişim bunu anladım.
Kimseye haddinden fazla değer verme sana bi adım atana bir adım at baktın saygısızlasıyor sen de aynı sekılde davran kendını ezdırme kendı degerının farkında ol yoksa senı ezerler
Bunlar aklımda tamam ::))
Anlastık 😉🙋🏻♂️