Diğer Sıcakta telefonum çok ısınıyor nasıl soğuyabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Buzdolabına falan koyuyorum iyi oluyor kdkdkkdd Güncellemeler+1 yıl Soğutabilirim*** Sıcakta telefonum çok ısınıyor nasıl soğuyabilirim? Cevapla Telefon Soruları Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Fan filan al soğutucu türü onun üstüne koy. Dolap zararlı. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Haklisin da çok sıcak oluyor ya Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl fan al bir tane serinletsin alttan. Yorumla Soran +1 yıl Telefon için var mi ya Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl bilgisayarla r için var önemli oaln serinletmesi. Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 641 cevap paylaştı. Telefonuna kötü espiriler yap :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhahshs Yorumla Soran +1 yıl Buz gibi olur Yorumla Maritimo +1 yıl Fazla da yapma amacının dışına çıkarsa hayatından tamamen çıkabilir. Yorumla Soran +1 yıl Ahshshshsh tamam Yorumla
bayyalnizadam Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 17 sm şarj aletim var istermisin :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla bayyalnizadam +1 yıl öylesine ))) Yorumla Soran +1 yıl Ha ha ha Yorumla
yalçın3534 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 58% +1 yıl el fanı alabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var mi Yorumla yalçın3534 +1 yıl var Yorumla
Jackhans80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl az elşnden bırak 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bırakamıyorum Jackhans80 +1 yıl w c de bile mi Jackhans80 +1 yıl uyurken Soran +1 yıl Uyurken evet WC’de bazen Jackhans80 +1 yıl hm iyisin walla
KoRKuSuz21 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Fazla oynama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dayanamıyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Bağımlıyım Yorumla
prego08 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl sohbet edelim sogur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Zaten sürekli baktığım için sıcak Yorumla prego08 +1 yıl tuh bende. sohbeticin bahane. aramistim Yorumla Soran +1 yıl Tühhh Yorumla prego08 +1 yıl isim neydi emre ben Yorumla prego08 +1 yıl sizin Yorumla
Atavratsilahücu Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Üstüne otur 0 11 Yorumla Maritimo +1 yıl Ergenliğinden soruyu bile anlamamışın ısıtmak istemiyor soğutmak istiyor. :) Yorumla Atavratsilahücu +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Knk iyi misin Yorumla Maritimo +1 yıl Onuda soğutmak gerekiyor, yangınından ne yazdığını bilmiyor Yorumla Atavratsilahücu +1 yıl tamam şaka yaptık şımarmayin Yorumla Soran +1 yıl Aynen soğumak istiyor abisi 😅 Yorumla Maritimo +1 yıl Tamam şaka yaptık şımarmayın derken soğumuş zaten :) Yorumla Atavratsilahücu +1 yıl İkinizide zike zikke soğuturum Yorumla Soran +1 yıl Neyse yorumunun silinme vakti gelmiş Yorumla Soran +1 yıl Hadi ergen şahıs yallahhhh Yorumla Atavratsilahücu +1 yıl Ergen mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Fan filan al soğutucu türü onun üstüne koy. Dolap zararlı.
Haklisin da çok sıcak oluyor ya
fan al bir tane serinletsin alttan.
Telefon için var mi ya
bilgisayarla r için var önemli oaln serinletmesi.
Telefonuna kötü espiriler yap :)
Ahahhahshs
Buz gibi olur
Fazla da yapma amacının dışına çıkarsa hayatından tamamen çıkabilir.
Ahshshshsh tamam
17 sm şarj aletim var istermisin :D
Ne alaka
öylesine )))
Ha ha ha
el fanı alabilirsin
Var mi
var
az elşnden bırak
Bırakamıyorum
w c de bile mi
uyurken
Uyurken evet WC’de bazen
hm iyisin walla
Fazla oynama
Dayanamıyorum ya
Bağımlıyım
sohbet edelim sogur
Zaten sürekli baktığım için sıcak
tuh bende. sohbeticin bahane. aramistim
Tühhh
isim neydi emre ben
sizin
Üstüne otur
Ergenliğinden soruyu bile anlamamışın ısıtmak istemiyor soğutmak istiyor. :)
😂😂😂
Knk iyi misin
Onuda soğutmak gerekiyor, yangınından ne yazdığını bilmiyor
tamam şaka yaptık şımarmayin
Aynen soğumak istiyor abisi 😅
Tamam şaka yaptık şımarmayın derken soğumuş zaten :)
İkinizide zike zikke soğuturum
Neyse yorumunun silinme vakti gelmiş
Hadi ergen şahıs yallahhhh
Ergen mi