Muhabbber kuşum düştü ve çok halsiz ne yapmalıyım?

Merhabalar 2 gün önce muhabbet kuşum çok kötü düştü. Sağ burnunun içinden kan geldi. Sağ tarafına doğru düşmüştü. 2 gündür çok halsiz ve nadiren yemek yiyor. Normalde iştahı çok iyi olan bir kuştu. (Kendi manası dışında hiç meyve yemiyor kazadan önce de) Yemek yemediği için de halsiz düşüyor yavrum. Sürekli uyuyor. Veterinere götürecek maddi durumum yok. Zaten küçük bir şehirdeyim.

Aranızda veteriner var mı acaba? Gözle görünür bir şişlik ya da renk değişimi yok. Sağ bacağını eskisine göre işlevsel kullanamıyor galiba onu fark ettim. Yani ayak parmaklarıyla bir yere tutunduğumda onu daha geç açıyor. Sağ tarafa doğru yürüyemiyor ve sağ tarafla işi olduğu zaman sol taraftan daire çizerek dönüyor. Tam anlatamadım galiba ama nasıl bir tedavi yöntemi izleyebiliriz?

2 gündür gözümde yaş kalmadı. Kuşum beni çok severdi. Şimdi ölü gibi. Sabahları cırtlak sesiyle uyanmayı özledim. Evin içinde deliler gibi uçup lambaya konmasını bile özledim. Eşimle ne zaman tartışsam sinirlenip bağırıp ikimizi de susturmasını bize sakin olmamız gerektiğini hatırlatmasını özledim.

Muhabbber kuşum düştü ve çok halsiz ne yapmalıyım?