Diğer Bir isteğin kabulü için hangi duayı etmeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 🥺🥺 Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Bir isteğin kabulü için hangi duayı etmeliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Arvennnn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Bence bunun için herhangi bir dua yerine öncelikle ona güzelce içtenlikle sığın ve iste 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla Arvennnn +1 yıl Her ne dilediysen güzel olsun senin için hayırlı şekilde, senin adına ettim dua 🙏 Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun sizin içinde en güzeli olsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İstek nedir çok merak ettim? 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlı bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee söyle çok merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Bana kalsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi dileklerde bulunucaktim şansını kaybettin. Yorumla Soran +1 yıl Bulun nolcak sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok. Söylersen ancak. Yorumla Soran +1 yıl Tamam özelden soyluycem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan söyle gizlisin zaten Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki kalsın , yinde iyi dileklerde bulundum, bbyss. Yorumla Soran +1 yıl 🥰🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ucundan söylesen bari? Nddjjd Yorumla Soran +1 yıl Agagagag Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gereksiz bir merak içine düştüm off Yorumla Soran +1 yıl boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off peki mq Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yayakbasa yayakbasa yatak basa bas kica 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu ne demek Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O ps kalbinlemi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzulme Yorumla Soran +1 yıl Elimde değil Yorumla
Atavratsilahücu Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Hayırlısini 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Diliyorum ama yoruldum Yorumla Soran +1 yıl Koluna neden böyle yaptın Yorumla Atavratsilahücu +1 yıl Can sıkıntısı Yorumla Atavratsilahücu +1 yıl Dilemeye devam et kabul olur inşallah olmazsa hayırlı değildir canını sıkma Yorumla Soran +1 yıl Can sıkıntısı mı yapma böyle bir şey Yorumla Soran +1 yıl Sen de bana dua eder misin Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı ile istediğim olsun Yorumla Atavratsilahücu +1 yıl Amin ederim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Ben de sana edeceğim Yorumla Soran +1 yıl O yaralar şimdi kabuk tuttu dimi Yorumla Atavratsilahücu +1 yıl Evet teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Sevindim Yorumla Atavratsilahücu +1 yıl Saol Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence bunun için herhangi bir dua yerine öncelikle ona güzelce içtenlikle sığın ve iste
🥺🥺🥺
Her ne dilediysen güzel olsun senin için hayırlı şekilde, senin adına ettim dua 🙏
Allah razı olsun sizin içinde en güzeli olsun
İstek nedir çok merak ettim?
Hayırlı bir şey
Ee söyle çok merak ettim
Bana kalsın
İyi dileklerde bulunucaktim şansını kaybettin.
Bulun nolcak sanki
Yok. Söylersen ancak.
Tamam özelden soyluycem
Burdan söyle gizlisin zaten
Yok
Peki kalsın , yinde iyi dileklerde bulundum, bbyss.
🥰🥰
Ucundan söylesen bari? Nddjjd
Agagagag
Gereksiz bir merak içine düştüm off
boş ver
Off peki mq
Peki
Yayakbasa yayakbasa yatak basa bas kica
Bu ne demek
O ps kalbinlemi
🥺🥺🥺
Uzulme