Diğer Aklınızdan bir rakam tutun bilmeye çalışayım olur mu? Alienn_n Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sanırım insanlar rakam nedir bilmiyor Aklınızdan bir rakam tutun bilmeye çalışayım olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. Tuttum 1 5 Yorumla Alienn_n +1 yıl 1 u Barış_LonelyForever +1 yıl Kusura bakmayın tutmayı unutmuştum ama 1 tutardım zaten Alienn_n +1 yıl Olsun sorun değil sjsjjsbs ✨ u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim sdjsdsdj 💫 Alienn_n +1 yıl Ne demekk sjsn
b_aretias Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl twitter.com/.../199880999843278849.. 0 1 Yorumla Alienn_n +1 yıl ? Yorumla
Ssebastian Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bil uzaylı olduğuna inanacam kız , tuttum 1 2 Yorumla Alienn_n +1 yıl 3 ya da 8 Yorumla Ssebastian +1 yıl 7 😁 mustafa topaloglu bile senden daha uzayliydi be Yorumla
xŚọvâlyē Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Bunlar basit numaralar uzayli 1 2 Yorumla Alienn_n +1 yıl 😞👽 canım sıkılıyor Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl Adamlar rakam ile dogal sayi farkini anlamiyor daha bura daha fazla sıkar canini dbdbdb Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tuttum. 🤷🏻♂️😃 1 2 Yorumla Alienn_n +1 yıl 1 -Gnossiennes +1 yıl Hayır.
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. rakam mı rasyonel sayı mı olsun :D 1 2 Yorumla Alienn_n +1 yıl Rakam dedim ya, ayrıca rakamlar aynı zamanda rasyonel sayılardır Yorumla SAblaK +1 yıl tamam tuttum :D Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bil bilemediğin takdirde ceza var ama. 1 6 Yorumla Alienn_n +1 yıl Hayır, 4 Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Bilemedin, yat 20 şınav. Yorumla Darkkk000 +1 yıl 20 rakam mı aw Yorumla Alienn_n +1 yıl @Darkkk000 👏👏👏 teşekkürler 💕 Yorumla Darkkk000 +1 yıl @Alienn_n rica derim 🙏🙏 Yorumla Larkzkaoon +1 yıl @Darkkk000 Aklımda tuttugum rakam 9'du. Şınav için yat 20 şınav dedim kendini zeki sanan arkadaşlar. 👊🧠💀 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Söyle bakalım 1 4 Yorumla Alienn_n +1 yıl 8 Yorumla avcikaan +1 yıl Olmadı Yorumla Alienn_n +1 yıl İki Yorumla avcikaan +1 yıl Hayır Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bil bakalım 1 4 Yorumla Alienn_n +1 yıl 7 Yorumla Naisseme +1 yıl Yok artık 🙃 nerden bildin Yorumla Alienn_n +1 yıl Gerçekten mi 🙃 Yorumla Naisseme +1 yıl Evet yaa uğurlu sayımı tutayım dedim 😂😂😂 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur tuttum 1 3 Yorumla Alienn_n +1 yıl 2 Yorumla Carlosroberto +1 yıl 7 olucaktı Yorumla Alienn_n +1 yıl Olamadı ansjsj Yorumla
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Tuttum. hadi 1 2 Yorumla Alienn_n +1 yıl 3 Yorumla Miami-boy +1 yıl Bilemedin Yorumla
aslanbabaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Tuttum 1 2 Yorumla Alienn_n +1 yıl 5 Yorumla aslanbabaa +1 yıl Bilemedin Yorumla
Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Tuttum 1 5 Yorumla Alienn_n +1 yıl 5 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl 18.. Yorumla Alienn_n +1 yıl O rakam değil ki ama 🤦 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Rakam değilde nedir Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl 0.9 arası rakammış yeni öğrendim Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Tamam tuttum 1 4 Yorumla Alienn_n +1 yıl 5 Yorumla Ksproff +1 yıl 8 di ama ben 5 diyecegini tahmin etmistim Yorumla Alienn_n +1 yıl Tamam sen daha iyisin wjnwb Yorumla Ksproff +1 yıl Ben proff 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dört 1 8 Yorumla Alienn_n +1 yıl Neden gizlisin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım öyle istedi Yorumla Alienn_n +1 yıl Tamam, 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dört yazdım ama dört değildi başkaydı xD bilemedin Yorumla Alienn_n +1 yıl 🫢 yalancı Yorumla Alienn_n +1 yıl 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=HfbELifwbmY Yorumla Alienn_n +1 yıl Whhsshbzv Yorumla
geldim_işte_buraya Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl tuttum 1 2 Yorumla Alienn_n +1 yıl 8 Yorumla geldim_işte_buraya +1 yıl evet doğruuuu Yorumla
jeromipovıl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl tuttum 1 5 Yorumla jeromipovıl +1 yıl bıraktım Yorumla Alienn_n +1 yıl 3 Yorumla jeromipovıl +1 yıl 13tü Yorumla Alienn_n +1 yıl Rakam değil 13 Yorumla jeromipovıl +1 yıl bilememişsin hep rakam tutsam ne değişecekti ki :) sen tut ben hemen bilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tuttum
1
Kusura bakmayın tutmayı unutmuştum ama 1 tutardım zaten
Olsun sorun değil sjsjjsbs ✨
Teşekkür ederim sdjsdsdj 💫
Ne demekk sjsn
twitter.com/.../199880999843278849
..
?
Bil uzaylı olduğuna inanacam kız , tuttum
3 ya da 8
7 😁 mustafa topaloglu bile senden daha uzayliydi be
Bunlar basit numaralar uzayli
😞👽 canım sıkılıyor
Adamlar rakam ile dogal sayi farkini anlamiyor daha bura daha fazla sıkar canini dbdbdb
Tuttum. 🤷🏻♂️😃
1
Hayır.
rakam mı rasyonel sayı mı olsun :D
Rakam dedim ya, ayrıca rakamlar aynı zamanda rasyonel sayılardır
tamam tuttum :D
Bil bilemediğin takdirde ceza var ama.
Hayır, 4
Bilemedin, yat 20 şınav.
20 rakam mı aw
@Darkkk000 👏👏👏 teşekkürler 💕
@Alienn_n rica derim 🙏🙏
@Darkkk000 Aklımda tuttugum rakam 9'du. Şınav için yat 20 şınav dedim kendini zeki sanan arkadaşlar. 👊🧠💀
Söyle bakalım
8
Olmadı
İki
Hayır
Bil bakalım
7
Yok artık 🙃 nerden bildin
Gerçekten mi 🙃
Evet yaa uğurlu sayımı tutayım dedim 😂😂😂
Olur tuttum
2