Diğer Artik yatar mısınız? alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor soot orkon doho Güncellemeler+1 yıl bak takip etmeyin beni gercekten sinirleniyorm Güncellemeler+1 yıl hic uykum yok kalkar misiniz Artik yatar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91,4b cevap paylaştı. Yattım ve kalktım günaydın 0 0 Yorumla
Foreversearching0 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl @alicabbaringirnatasi iyi günler, ben yeni üyeyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar misin ben atamadım xper yetmiyormuş 0 5 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl heo ayni hikaye Yorumla Foreversearching0 +1 yıl valla Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl foto atiyon sacma sapan knk sen mesaj atma Yorumla Foreversearching0 +1 yıl atamıyorum ki zaten sen atsana ciddi bişey sorcam Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl hayir sorma imdat Yorumla
Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Güneşi görmeden uyuyamıyorum.. 0 3 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl bu terslikte bi islik var Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl 6,7 ideal bence siz garipsiniz Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl hebele hübele Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Sin nidin yitmiyirsin diyebilirler 0 1 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl sinini derim Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Kalp atarsan olur 0 3 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl 🫀 Yorumla kafeinsiz +1 yıl Yarma kalp beklerken damarlı geldi 😍 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl tovbesteysin Yorumla
eraay24 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl İyi geceler, sarıl da uyuyalım. 0 1 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl yok sicak Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. yatmam 0 1 Yorumla s Taciiiii +1 yıl tamam yattim Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hayır olamaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmaz yatamayız 0 55 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl yatacaksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yatmayacağım Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl gercekten sinirleniorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an da ne yaparsan yap yatmam çünkü uykum yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yatacaksın hadi Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl o kadar ses cikariyorsunuz ki uyuyamiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben uslu uslu duruyorum kim ses yapıyor susun gençler ya kız yatamıyor Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl allah razi olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sustular hadi yar artık bak saat kaç oldu Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl önce sen kapaaat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz sen yat ışığı kapat kontrol edeceğim Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl canim soğuk kahve cekti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim de ya orijinal olandan ısmarlasana bana Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl orijinal falan bilmem ben buzu dondur filtre kahveye at tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heh ondan işte yap da içelim yatmadan önce hadi bekliyorum Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl kardes bisi sorcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buyur kardeşim Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl cümleyi toparlayamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyle ilgili sen dağınık söyle ben düzeltirim Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl niyegizlsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliye kapatmamışsın sorunu böyle geleyim dedim kötü mü etmişim Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl yo sadece bu kadsr boş ver bi soruya neden gizlendiğini merak etmistim Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl aha gitti güzelim küfür mk kesesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asıl bu sorular kıymetli de herkes anlamaz. Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl bütün gün sicaktan libidom artti sorusu soruyorlar keske bi taraflarina buz soksalar da rahatlasak cumleten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla ya o sorular da eskidi bayatladı ama hâla var, böyle sorular daha güzel Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl ah tskr idirm hayadım bi dahakine acik gel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol bebitom gelirim 🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benkeyfimvekahyası diye üye vardı sen o musun soru tipin ona benziyor Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl aaaaaa ilk defa biri beni tanidi duygulanmak djsnsnd neyse sessiz ol duymasinlar taninmak istememek ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni tanımamak mümkün mü hayatım Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl ben de seni tanisam acsan da gül yüzünü himmm :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah seni bir görsem dünyalar benim olacak da 😘 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl ben bakim sana bi düşünürüz sonra djsnnss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim fotom yok profilde 🙈 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl yok fotoğraf için değil profilini merak ettim Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl ac hemen kapa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görürsün sana bakayımn sonra düşünürüz sjsjs Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl pehh iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😘 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl 🤮 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl güno Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güno naber Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl iyidir swnden nbr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni gördüm daha iyi oldum Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl ben de istiyom görmek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uslu bir kız olursan bir gün şirinleri görebilirsin Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl yeterince usluyum bu hesapta abi noluy sütten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi dedin kaybettin 😔 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl tülay geri dön karicim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnstan var mı Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl kim oldugunu bilmeden Instagram verecegimi mi sandin komik seyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görsen de vermezsin zaten kandırırsın sjsjsj Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl sevmediğim birisin o zamançünkü buradan cok kisiyle Instagram wp gectik zamanında, benim öyle takintilarim yok :/ Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl instayi düzeltinve ayar oluyorum ya Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Beş dk daha 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yattım ve kalktım günaydın
@alicabbaringirnatasi iyi günler, ben yeni üyeyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar misin ben atamadım xper yetmiyormuş
heo ayni hikaye
valla
foto atiyon sacma sapan knk sen mesaj atma
atamıyorum ki zaten sen atsana ciddi bişey sorcam
hayir sorma imdat
Güneşi görmeden uyuyamıyorum..
bu terslikte bi islik var
6,7 ideal bence siz garipsiniz
hebele hübele
Sin nidin yitmiyirsin diyebilirler
sinini derim
Kalp atarsan olur
🫀
Yarma kalp beklerken damarlı geldi 😍
tovbesteysin
İyi geceler, sarıl da uyuyalım.
yok sicak
yatmam
tamam yattim
Daha erken.
Banane yatmıycam
hayır
Hayır olamaz
Olmaz yatamayız
yatacaksin
Yatmayacağım
gercekten sinirleniorm
Şu an da ne yaparsan yap yatmam çünkü uykum yok
Sen yatacaksın hadi
o kadar ses cikariyorsunuz ki uyuyamiyorum
Ben uslu uslu duruyorum kim ses yapıyor susun gençler ya kız yatamıyor
allah razi olsun
Sustular hadi yar artık bak saat kaç oldu
önce sen kapaaat
Olmaz sen yat ışığı kapat kontrol edeceğim
canim soğuk kahve cekti
Benim de ya orijinal olandan ısmarlasana bana
orijinal falan bilmem ben buzu dondur filtre kahveye at tamam
Heh ondan işte yap da içelim yatmadan önce hadi bekliyorum
kardes bisi sorcam
Buyur kardeşim
cümleyi toparlayamadim
Neyle ilgili sen dağınık söyle ben düzeltirim
niyegizlsin
Gizliye kapatmamışsın sorunu böyle geleyim dedim kötü mü etmişim
yo sadece bu kadsr boş ver bi soruya neden gizlendiğini merak etmistim
aha gitti güzelim küfür mk kesesi
Asıl bu sorular kıymetli de herkes anlamaz.
bütün gün sicaktan libidom artti sorusu soruyorlar keske bi taraflarina buz soksalar da rahatlasak cumleten
Valla ya o sorular da eskidi bayatladı ama hâla var, böyle sorular daha güzel
ah tskr idirm hayadım bi dahakine acik gel
Sağol bebitom gelirim 🥰
Benkeyfimvekahyası diye üye vardı sen o musun soru tipin ona benziyor
aaaaaa ilk defa biri beni tanidi duygulanmak djsnsnd
neyse sessiz ol duymasinlar taninmak istememek ben
Seni tanımamak mümkün mü hayatım
ben de seni tanisam acsan da gül yüzünü himmm :/
Ah seni bir görsem dünyalar benim olacak da 😘
ben bakim sana bi düşünürüz sonra djsnnss
Benim fotom yok profilde 🙈
yok fotoğraf için değil profilini merak ettim
ac hemen kapa
Görürsün sana bakayımn sonra düşünürüz sjsjs
pehh iyi geceler
😘
🤮
güno
Güno naber
iyidir swnden nbr
Seni gördüm daha iyi oldum
ben de istiyom görmek
Uslu bir kız olursan bir gün şirinleri görebilirsin
yeterince usluyum bu hesapta abi noluy sütten
Abi dedin kaybettin 😔
tülay geri dön karicim
İnstan var mı
kim oldugunu bilmeden Instagram verecegimi mi sandin komik seyy
Görsen de vermezsin zaten kandırırsın sjsjsj
sevmediğim birisin o zaman
çünkü buradan cok kisiyle Instagram wp gectik zamanında, benim öyle takintilarim yok :/
instayi düzeltinve ayar oluyorum ya
Beş dk daha
Tomom
olmıyor uyunmuyor?