Son bir şey daha sorabilir miyim 😂 Kartınızın son kullanma tarihi diyor ya en son para yüklediğim mi neyden bahsediyor? Ben bugün temassız ödeme yaptım ay 7 yıl 2023 yaptım kabul etmiyor niye
Olsun sorun değil 😀Genelde kartın ön yüzünde kart numarasınım altında 07/24 gibi bir tarih olur. onu girmen gerekiyor :) cvv'de kartın arkasındaki 3 haneli koddur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Deprem kampanyasından dolayı orası öyle kaldı herkeste. Yeni adres ekleyip bilgileri güncelleyebilirsin
Tamam teşekkür ederim
Rica ediyorum
Adresimi girdim olmuyor. Yalnızca deprem için tarzı bir şey diyor ne bu anlamadım sen nasıl yaptın
Oradaki bilgileri değiştiremezsin, o sayfanın haricinde ekstradan yeni adres girmen gerekiyor
Onu da yaptım olmuyor
Aaa oraya tıkladım sanmışım şimdi olur teşekkür ederim tekrardan
😀 bu sefer olur evet, rica ederim tekrardan
Son bir şey daha sorabilir miyim 😂 Kartınızın son kullanma tarihi diyor ya en son para yüklediğim mi neyden bahsediyor? Ben bugün temassız ödeme yaptım ay 7 yıl 2023 yaptım kabul etmiyor niye
Ben pek online alışveriş yapmam da ondan bilgisiim😂
Olsun sorun değil 😀Genelde kartın ön yüzünde kart numarasınım altında 07/24 gibi bir tarih olur. onu girmen gerekiyor :) cvv'de kartın arkasındaki 3 haneli koddur.
Son sorum 😂 bu swfer de güvenlik kodu hatalı diyor o ne anlamadım
hahah 😀 sorun değil. güvenlik kodu kartın arkasındaki o 3 haneli kod oluyor
Cvv mi doğru girdim ama
Hee taam hallettim kslsndkd saol tekrardan jadkjd
Bu sonmuydu emin miyiz hahahdh
Evet evet ahsjdbdk
aradan geçen 19 saat bu cevap için yeterliydi hahahas o zaman rica ederim diyebilirim ✨
Siparişlerime baksana